Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο γείτονάς μου (καμμιά κατοσταριά μέτρα πιο μακριά από εμένα - πιο κοντά στον ΟΤΕ , όμως ) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

Οι οικοδομές είναι και οι δυο καινούργιες (που σημαίνει ότι και τα καλωδια του ΟΤΕ θα είναι καινούργια..)

Στο μεταξύ το απόγευμα , για κάποιο διάστημα , δεν συνδεόταν καθόλου , ακόμα κι αν είχα το modem κατευθείαν στην πρίζα..

Άντε τώρα να βγάλεις άκρη..

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πέρα από ότι συνέβη σήμερα με τον ΟΤΕ , έχω απηυδήσει....

Άλλαξα και splitter (πήγα στον ΟΤΕ και μου έδωσαν ένα επώνυμο - Speedtouch) και πάλι τα ίδια..

Στην αρχή για 1 - 1μιση ώρα , όλα καλά ..

Μετά , αρχίζει να αναβοσβήνει το link ,κλείνω και ξανανόιγω το modem , φτιάχνεται για λίγο ,αλλά μετά , πάλι τα ίδια , και αυτό επαναλαμβάνεται κάθε 10 λεπτά περίπου(και λιγότερο) ..

Ήδη , τώρα που γράφω ,με ξαναπέταξε έξω (9η φορά την τελευταία μία ώρα..)

Πως δικαιολογείται αυτό ;

Άλλες τηλεφωνικές συσκευές δεν έχω ...

Υ.Γ: Δεν ξέρω αν έχει σημασία αυτό , αλλά η λυχνία Ενεργού Ethernet 10Μ είναι μόνιμα σβηστή , ενώ η 100Μ αναβοσβήνει

Δημοσ.

Εγω ρε παιδια ισως ειμαι και μοναδικος στο ειδος μου εχω Connx 1024 εδω και 1 χρονο με zyxel modem και δεν εχω αντιμετωπισει κανενα απολυτως προβλημα , εκτος για 1η φορα εχτες και προχτες που υπηρχε πανελλαδικο προβλημα στον ΟΤΕ και το οποιο λυθηκε!!:o Τι να πω!!

Δημοσ.
Πέρα από ότι συνέβη σήμερα με τον ΟΤΕ , έχω απηυδήσει....

Άλλαξα και splitter (πήγα στον ΟΤΕ και μου έδωσαν ένα επώνυμο - Speedtouch) και πάλι τα ίδια..

Στην αρχή για 1 - 1μιση ώρα , όλα καλά ..

Μετά , αρχίζει να αναβοσβήνει το link ,κλείνω και ξανανόιγω το modem , φτιάχνεται για λίγο ,αλλά μετά , πάλι τα ίδια , και αυτό επαναλαμβάνεται κάθε 10 λεπτά περίπου(και λιγότερο) ..

Ήδη , τώρα που γράφω ,με ξαναπέταξε έξω (9η φορά την τελευταία μία ώρα..)

Πως δικαιολογείται αυτό ;

Άλλες τηλεφωνικές συσκευές δεν έχω ...

Υ.Γ: Δεν ξέρω αν έχει σημασία αυτό , αλλά η λυχνία Ενεργού Ethernet 10Μ είναι μόνιμα σβηστή , ενώ η 100Μ αναβοσβήνει

Τελικά από ότι φαίνεται το πρόβλημα είναι στις συνδέσεις του σπιτιού.

Από τον ΟΤΕ με ενημέρωσαν ότι η γραμμή είναι "πεντακάθαρη" , και μου συνέστησαν να συνδέσω το modem σε άλλη πρίζα τηλ. σε άλλο δωμάτιο.

Αυτό και έκανα και δεν μου έχει παρουσιάσει (μέχρι τώρα) διακοπές...

Συγκεκριμένα , μου είπαν ότι αυτό συμβαίνει επειδή οι γραμμές στα διάφορα δωμάτια δεν είναι "παραλληλισμένες"

Δημοσ.

Μπορει καποιος να μου ερμηνευσει το αποτελεσμα του τεστ της Forthnet, αναφορικα με τα σχολια για το buffer?Eχω Forthnet γραμμη 2048/256.

''WEB100 Enabled Statistics:

16/11/2007 05:32:46

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 224.57Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 1.09Mb/s

------ Client System Details ------

OS data: Name = Windows XP, Architecture = x86, Version = 5.1

Java data: Vendor = Sun Microsystems Inc., Version = 1.6.0_03

------ Web100 Detailed Analysis ------

Cable modem/DSL/T1 link found.

Link set to Full Duplex mode

No network congestion discovered.

Good network cable(s) found

Normal duplex operation found.

Web100 reports the Round trip time = 58.68 msec; the Packet size = 1452 Bytes; and

There were 61 packets retransmitted, 67 duplicate acks received, and 77 SACK blocks received

The connection stalled 7 times due to packet loss

The connection was idle 1.68 seconds (16.79%) of the time

This connection is receiver limited 15.05% of the time.

Increasing the current receive buffer (17.0 KB) will improve performance

This connection is network limited 84.09% of the time.

Contact your local network administrator to report a network problem

Excessive packet loss is impacting your performance, check the auto-negotiate function on your local PC and network switch

Web100 reports TCP negotiated the optional Performance Settings to:

RFC 2018 Selective Acknowledgment: ON

RFC 896 Nagle Algorithm: ON

RFC 3168 Explicit Congestion Notification: OFF

RFC 1323 Time Stamping: OFF

RFC 1323 Window Scaling: OFF

Information: Network Middlebox is modifying MSS variable

Server IP addresses are preserved End-to-End

Information: Network Address Translation (NAT) box is modifying the Client's IP address''

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Eγω ειχα διακοψει hol2play, γυρισα ΟΤΕ, αλλα επελεξα την Forthnet μονο για Internet...Aποτελεσμα ο ΟΤΕ να μην εγκρινει την αιτηση της Forthent για το Internet απο 8/11 και να ειμαι χωρις dsl σχεδον 1.5 μηνα.

Αυριο παω στον ΟΤΕ της περιοχης μου & ο θεος να βαλει το χερι του μη φτασουμε στα ακρα.

Νεοτερα Αυριο

Οχι τπτ αλλο δλδ αλλα ειμαι & πολυ σατανικο μελος

<<----------666

Δημοσ.

Θα είχε ενδιαφέρον μια μελέτη στις βλάβες που αναφέρονται στους παρόχους και τι ποσοστό από αυτές ήταν αληθινά προβλήματα των provider.

Με τον καιρό θα φτιάξει η γενικότερη εικόνα, όχι γιατί οι πάροχοι έγιναν καλύτεροι, αλλά κυρίως γιατί εμείς αποκτούμε επαφή με το αντικείμενο.

Δημοσ.

Εγώ εχω οτενετ στα 8 mbps και εδώ και 1 μηνα εχς φρικαρει...Κανει συνεχως αποσυνδέσεις απο τις 2 το μεσημερι μεχρι τις δώδεκα το βράδυ...'Αλλες φορές μια φορά για δεκα λεπτά,άλλες μέρες πολλές φορές για 10,20 λεπτα,3ώρες...Με έχει εκνευρίσειhttp://www.insomnia.gr/vb3/images/icons/6.png

Red face..Μέχρι και οτι φταίει οτι δεν κανω upload μου είπαν..'Ελεος!!Έλα όμως που είμαι γραμμένος σε site με κανόνες και κάνω συνέχεια upload??

Απο Κερατσίνι είμαι..

Δημοσ.

Να παίρνεις συνέχεια (κάθε δυο μέρες) τηλέφωνο το 121 και να δηλώνεις βλάβη στο dsl

Αν δε στο φτιάχνουνε (κατά την κρίση-απαίτησή σου), έχεις δικαίωμα να απαιτήσεις την εφαρμογή του κανονισμού της οτε/οτενετ που λέει πως αν ξεπερνά η διακοπή (ή κακή ποιότητα παροχής υπηρεσίας) τις δυο μέρες, ο πελάτης ζητά στο τοπικό κατάστημα ΟΤΕ αφαίρεση του ποσού που αναλογεί.

Με λίγα λόγια, αν δε στο φτιάχνουν, δεν τους πληρώνεις. Εμένα μου "χάρισαν¨το ποσό που αναλογούσε σε 20 μέρες συνδρομή, για τα χάλια του Νοέμβρη (διαρκής αναβάθμιση του τοπικού κέντρου ΟΤΕ).

Εγώ εχω οτενετ στα 8 mbps και εδώ και 1 μηνα εχς φρικαρει...Κανει συνεχως αποσυνδέσεις απο τις 2 το μεσημερι μεχρι τις δώδεκα το βράδυ...'Αλλες φορές μια φορά για δεκα λεπτά,άλλες μέρες πολλές φορές για 10,20 λεπτα,3ώρες...Με έχει εκνευρίσειhttp://www.insomnia.gr/vb3/images/icons/6.png

Red face..Μέχρι και οτι φταίει οτι δεν κανω upload μου είπαν..'Ελεος!!Έλα όμως που είμαι γραμμένος σε site με κανόνες και κάνω συνέχεια upload??

Απο Κερατσίνι είμαι..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Με 1024 σύνδεση connex στην Βέροια και το Speedtouch 536v5 εδώ και πολύ καιρό δεν είχα κανένα πρόβλημα.Πριν μια βδομάδα ξαφνικά είδα την σύνδεση να μου θυμίζει την παλιά dialup εποχή με 5kb download σε αντίθεση με το upload που συνέχιζε κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα.Πριν πάρω τηλ για βλάβη στον ΟΤΕ δοκίμασα τα ΠΑΝΤΑ από format , firewalls , reset router αντικατάσταση με άλλο router το πρόβλημα παραμένει και η απάντηση του ΟΤΕ " η γραμμή σας είναι καθαρή "

Ξέθαψα ένα modem (56k) πήρα και μια κάρτα και μπήκα μπας και βγάλω καμιά άκρη.

Αν γνωρίζετε κάτι παρακαλώ ενημερώστε με :fear:

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παίδες νς κάνω μια ερώτηση? Όταν έχεις σύνδεση στα 10mbps με πόσα kb/s πρέπει να κατεβάζεις περίπου? (ένα torent για παράδειγμα?

υπάρχει κάποιο site να το τεστάρεις και να σου βγάζει αποτελέσματα?

Ευχαριστώ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...