DonScorpio Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 δοκιμασε να αλλαξεις κωδικο Kai ssid τυπικα. Me n00b. Αν γίνεται κάποιες οδηγίες στο πώς? το Intenret το λαμπακι πρεπει να σου αναβοσβηνει και οταν εχεις ιντερνετ κανονικα???σωστα???/δηλαδη οταν ανοιγεις μια σελιδα πρεπει να σου αναβοσβηνει κανονικα το ιντερνετ??? Ναι. Όσον αφορά τα line attenuation και Noise margin δεν θα ειναι ελληνικα. σε καποιο adsl status θα ειναι.τωρα δεν θυμαμαι πως το γραφει ακριβως. α.δεν θυμαμαι σε ποιο μενου ειναι. Φαντάζομαι ότι το α. εκεί αναφερόταν. Δεν ξέρω όμως που είναι .
poulinos Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Me n00b. Αν γίνεται κάποιες οδηγίες στο πώς? Ναι. Φαντάζομαι ότι το α. εκεί αναφερόταν. Δεν ξέρω όμως που είναι . θα μπειςμεσα στο Interface Του ρουτερ με την Ip του και καπου θα εχει για το ασυρματο. επισης και για το Line margin και attenuation. απλα το παραξενο ειναι οτι οταν δεν εχεις ιντερνετ το λαμπακι δεν σβηνει.θα μπορουσες εκεινη την στιγμη να κανεις καποια ping για να δουμε τι γινεται αλλα δεν ξερω ποσο ευκολο θα σου ειναι.
kolofagos Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Γεια σας παιδιά! Λοιπόν, αποφάσισα σήμερα να μοιραστώ μαζί σας ένα πρόβλημα που με ταλαιπωρεί εδώ και αρκετό καιρό.. Το πρόβλημά μου είναι ότι έχω πολύ χαμηλή ταχύτητα... Αν και έχω 24αρι πακέτο, πιάνω μόνο 5-6... Και να πω ότι μένω σε κανένα χωριό, ξεχασμένο στα άγρια βουνά..να πω οκ.. Στο Πέραμα μένω...δεν νομίζω να είναι τόσο χάλια εδώ όπως μου λένε.. Τέσπα, να μπω στο κυρίως θέμα... Τα στατιστικά μου είναι τα εξής: SNR Margin : ~8.5db / ~9db Line Attenuation: 45.8db / 29.7db Data Rate : 5550kbps / 774 kbps Πήρα 2 φορές τηλ. στον πΟΤΕ...την 1η φορά μου είπαν δεν γίνεται τίποτα, τόσο πιάνει η γραμμή μου.. (τότε έχα 7db snr, τώρα ανέβηκε....λιγάκι..) Την 2η, μου είπαν θα το κοιτάξουν, και με πήραν την επόμενη μέρα τηλ και μου είπαν τόσο πιάνει η περιοχή...δεν μπορούν να κάνουν κάτι... Να τους πιστέψω?? Μου φαίνεται αδύνατον να πιάνω τόσο..πόσο χάλια είναι η γραμμές στην περιοχή μου δηλαδή? Δοκιμή με το ρούτερ απευθείας στην πρίζα.... Μόνο το attenuation απο 45,8 πήγε 42,5 αν θυμάμαι καλά... Ρουτερ έχω αυτό το άσπρο το baudtec... Καμία βοήθεια? *Στον χάρτη της ΕΕΤΤ λέει οτι έχω απόσταση 2.3km απο dslam... **Αν χρειάζεστε τίποτα περισσότερο, πείτε μου
poulinos Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Line Attenuation: 45.8db / 29.7db auto δεν ειναι 2.3 Km αλλα ειναι σχεδον 4 Km οποτε οτι παιζεις και 5 mbit ειναι μια χαρα.δυσκολο μου φαινεται να φταιει κατι στην καλωδιωση σου και να ανεβαζει τοσο πολυ το attenuation.
kolofagos Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Μα δεν απέχω 4Km.... Ούτε 2,3 όπως είπα.. έως 2Κm απέχω απο dslam... Τουλάχιστον έτσι γράφει στο ΕΕΤΤ... Δηλαδή να κάνει τόσο λάθος? Και αντι για 4 να γράφει 2? Λιγο παράξενο μου φαίνεται..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 ναι παίζει να κάνει λάθος, όπως και σε μένα γράφει ότι απέχω τα υπερδιπλάσια από όσο είμαι κανονικά... είσαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα με την εσωτερική καλωδίωση του σπιτιού σου?
kolofagos Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Έκανα δοκιμές και σε άλλες πρίζες,με άλλα καλώδια...αλλα το ίδια νούμερα έχω.. Και κάτι άλλο..2 στενά πιο κάτω πιάνουν 15+... Ξέχασα να το αναφέρω πρίν
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 το σπίτι καινούριο? η καλωδίωση πως τα πάει? οι μπρίζες είναι οι κλασικές RJ-11 (κλιπάκια)? μήπως έχουν το λογότυπο του ΟΤΕ πάνω τους?
kolofagos Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Πέρυσι χτίστηκε το σπίτι.. Όσο για την καλωδίωση, απ όσο ξέρω είναι μια χαρά.. Οι πρίζες είναι αυτές με τα κλιπσάκια...δεν έχουν ΟΤΕ πάνω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 ζήτα μέτρηση στο ΚΑΦΑΟ σου ή στο κατανεμητή του σπιτιού σου, αν ο συγχρονισμός παραμείνει ίδιος τότε δεν μπορεί να γίνει κάτι κατα 99.99%...
kolofagos Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Να ζητήσω...αλλα θα το κάνουν? Το οτι δεν συγχρονίζω σε κάποιον συγκεκριμένο αριθμό, αλλά μεταβάλλεται από 7db, μέχρι και 9,5db, παίζει κάποιον ρόλο?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 αυτή η μεταβολή είναι αρκετά μικρή και δεν κάνει τόσο μεγάλη διαφορά, τα 45db attenuation είναι που την κάνουν...
kolofagos Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Και τι πρόβλημα μπορεί να υπάρχει, για να έχω 45db? Πρόβλημα στις καλωδιώσεις? Πρόβλημα στο ΚΑΦΑΟ? Να είναι όντως 45db??
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 και τα 3 από αυτά είναι πιθανά δυστυχώς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα