Maroylaki Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Τελικά το προβλημα ήταν απο τον υπολογιστη.. Μου ειπε οτι ισως: to varius που ειχα παρει και χτυπησε τα windows μπορει να χτύπησε και ta bios και να χαλασανε την ethernet..γιατι λεει μολις εβαζε δικια του ethernet ηταν οκ και μολις ξαναεβαζε την δικια μου χαμηλωνε η ταχυτητα 3000...(Αλλαξαμε και ethernet εντελει) Τελος παντων η αληθεια ειναι δεν τα πολυκαταλαβα ολα αυτα που μου ελεγε,και εντελει δεν ξερω τι ακριβως εχει γινει γιατι δεν ειμαι και τεχνικος.. Πρωτη φορα το συνανταει αυτο.. Ενα αλλο που θελω να πω ειναι οτι μου εβγαλε το kaspersky antivirus kai mου εβαλε το ESET NOD32 .. Δεν ξερω τι να υποθεσω..ποιο απο τα δύο ειναι καλυτερο για antivarius?(και ενα αλλο που εμαθα ειναι οτι το ESETNOD32 Εναι πιο ελαφρυ σαν προγραμμα) Μονο αυτος ξέρει τι εγινε τελικα.. Παντως η ταχύτητα μου σήμερα ηταν 9.54Mbps και 0,65Μbps upload ta ping 42(και να ρωτησω κατι αλλο, το upload οταν κανω τεστ δινει καθε φορα διαφορετικο νουνερο,66,58,46 κτλ...τι γίνεται με αυτό?? Πηρα και τον οτε να ρωτησω εαν μπορουμε να κανουμε τιποτα με την ταχυτητα και να την ανεβασουμε..χα.. για να δουμε... παντως ευχαριστω πολυ για την βοήθεια σας
poulinos Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 με τα speedtest μην περιμενεις να δεις ακριβως την ιδια ταχυτητα καθε φορα.δεν ειναι και ο πιο αξιοπιστος τροπος να μετρας ταχυτητα.
Maroylaki Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Ναι πουλίνε..τώρα έμαθα κάτι παραπανω ... Παντως εκανα τεστ με το κατεβασμα αρχειου τεστ..και κατεβαζε με ενα 1Μbps/sec.. Ayto καλο δεν ειναι???
DonScorpio Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Έχω να εκφράσω μια ερώτηση εδώ. Έχω σύνδεση otenet και σταθερό και internet. Έχω συνδεδεμένα τα καλώδια μέσω hub για να ξεχωρίζονται τηλέφωνο και internet με βάση τις οδηγίες. Έχω λοιπόν router από τον ΟΤΕ (δεν το έχω πειράξει) και έχω το εξής πρόβλημα : Πότε μπαίνω internet κανονικά πότε με πετάει έξω και κάνει ώρα να ξαναμπεί! Όταν ήρθε τεχνικός, στο laptop του δούλεψε κανονικά και δεν βρήκε κανένα λάθος στις συνδέσεις. Ο ΟΤΕ μου λέει ότι η γραμμή είναι εντάξει. Μπορεί να φταίει ο υπολογιστής? Αν ναι, τι πρέπει να κάνω για να διορθωθεί? Περαιτέρω στοιχεία : Έχω Windows Vista που συνδέεται ασύρματα με το router (είναι ασύρματο και ενσύρματο) με τη συσκευή Belkin 54g Wireless USB Netxork Adapter #3 ο οποίος δεν φταίει καθώς εντοπίζει κι άλλα δίκτυα. Δοκίμασα και με το Ethernet αλλά τα ίδια. Όταν είναι μέσα στο Internet πάει ρολόι, σφαίρα. Αν βγει δεν ξαναμπαίνει εύκολα (άλλες φορές ξαναμπαίνει σε 10 λεπτά το πολύ (όπως αυτή τη στιγμή) άλλες φορές περνάνε ώρες ολόκληρες για να μπει ξανά κι αν μπει). 8MBps.
poulinos Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 για θεμα καλωδιωσης http://www.insomnia.gr/topic/192744-%cf%83%cf%89%cf%83%cf%84%ce%ae-%ce%b5%ce%b3%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b7-adsl%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%b3%ce%b5%cf%81%ce%bc%ce%bf%cf%82-%ce%bf%ce%b4%ce%b7%ce%b3%ce%af%ce%b5%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%82-%ce%bd%ce%b1/ απο την αλλη πες μας και τα χαρακτηρηστικα της γραμμης σου.
DonScorpio Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 ^^^ Δηλαδή? 8MBps και σταθερό και internet... Τι άλλο?
poulinos Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 ^^^ Δηλαδή? 8MBps και σταθερό και internet... Τι άλλο? ?? Καλο ειναι να μας πεις ακριβως τα χαρακτηριστικα.line attenuation και margin.επισης δοκιμασε μονο με το ρουτερ πανω στην γραμμη και με καλωδιο οχι ασυρματα.οταν δεν εχεις ιντερνετ σβηνει καποιο λαμπακι στον ρουτερ/του συγχρονισμου η του ppp η αλλιως ιντερνετ?
kifinas Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Μάλλον πως πρέπει να ρωτήσεις πιο βασικά πράγματα. Όπως όταν λέει πως τον πετάει έξω από τον internet, τι ακριβώς γίνεται; Σβήνουν κάποια από τα λαμπάκια του ρούτερ;
DonScorpio Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Συνεχώς αναβοσβήνει το λαμπάκι του internet και με πετάει και γι'αυτό αναρωτιέμαι τι φταίει και γίνεται αυτό. Γι'αυτό και είχα καλέσει τεχνικό ο οποίος τσέκαρε τις συνδέσεις, και μετά συνέδεσε το laptop του και είπε ότι δουλεύει ρολόι καθώς και ότι η γραμμή είναι εντάξει. Γι'αυτό και ρωτώ. ??Καλο ειναι να μας πεις ακριβως τα χαρακτηριστικα.line attenuation και margin.επισης δοκιμασε μονο με το ρουτερ πανω στην γραμμη και με καλωδιο οχι ασυρματα.οταν δεν εχεις ιντερνετ σβηνει καποιο λαμπακι στον ρουτερ/του συγχρονισμου η του ppp η αλλιως ιντερνετ? line attenuation? margin? Πώς τα βρίσκω???
poulinos Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Συνεχώς αναβοσβήνει το λαμπάκι του internet και με πετάει και γι'αυτό αναρωτιέμαι τι φταίει και γίνεται αυτό. Γι'αυτό και είχα καλέσει τεχνικό ο οποίος τσέκαρε τις συνδέσεις, και μετά συνέδεσε το laptop του και είπε ότι δουλεύει ρολόι καθώς και ότι η γραμμή είναι εντάξει. Γι'αυτό και ρωτώ. line attenuation? margin? Πώς τα βρίσκω??? το λαμπακι του ιντερνετ λογικα θα αναβοσβηνει.του adsl θα πρεπει να ειναι σταθερο. πρεπει να μπεις μεσα στο μενου και να τα δεις τα line attenuation και Noise margin και ποσο συγχρονιζεις ακριβως.με αλλο Pc εχεις δοκιμασει?
DonScorpio Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Ναι έχω δοκιμάσει με άλλο PC που έχει XP και μου κάνει λιγότερα νερά. Όσον αφορά τα line attenuation και Noise margin α)Σε ποιο μενού? β) Αν μου τα έχει στα ελληνικά τι θα λέει? Και μόνο του ίντερνετ το λαμπάκι αναβοσβήνει. Του ADSL σταθερό.
poulinos Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Ναι έχω δοκιμάσει με άλλο PC που έχει XP και μου κάνει λιγότερα νερά. Όσον αφορά τα line attenuation και Noise margin α)Σε ποιο μενού? β) Αν μου τα έχει στα ελληνικά τι θα λέει? Και μόνο του ίντερνετ το λαμπάκι αναβοσβήνει. Του ADSL σταθερό. του ιντερνετ συνηθως οταν αναβοσβηνει σημαινει οτι υπαρχει traffic αρα δεν ειναι παραξενο. δεν θα ειναι ελληνικα. σε καποιο adsl status θα ειναι.τωρα δεν θυμαμαι πως το γραφει ακριβως. kai otan κανει ωρες για να ξαναμπει τα λαμπακια ειναι οπως μου λες?δηλαδη αναβοσβηνει το ιντερνετ και το dsl αναμμενο??μηπως κλεβει κανεις ιντερνετ και σου παταει την γραμμη κατω???
DonScorpio Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 και όταν κανει ωρες για να ξαναμπει τα λαμπακια ειναι οπως μου λες?δηλαδη αναβοσβηνει το ιντερνετ και το dsl αναμμενο?? Ναι. μηπως κλεβει κανεις ιντερνετ και σου παταει την γραμμη κατω??? Αυτό 1) Πώς το καταλαβαίνω? Γιατί έχω WPA ασφάλεια. 2) Πώς μπορώ να το εμποδίσω? Α, και αν έχω δύο PC συνδεδεμένα στο ίδιο router με ethernet? Δεν πιστεύω να είναι εκεί το πρόβλημα? Όσον αφορά τα line attenuation και Noise margin δεν θα ειναι ελληνικα. σε καποιο adsl status θα ειναι.τωρα δεν θυμαμαι πως το γραφει ακριβως. Αν μπορέσεις να θυμηθείς γιατί δεν ξέρω που είναι που τα λέει.
poulinos Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 α.δεν θυμαμαι σε ποιο μενου ειναι.β. δοκιμασε να αλλαξεις κωδικο Kai ssid τυπικα.οχι δεν το επηρεαζει σε κατι που εχεις 2pc με ethernet.το Intenret το λαμπακι πρεπει να σου αναβοσβηνει και οταν εχεις ιντερνετ κανονικα???σωστα???/δηλαδη οταν ανοιγεις μια σελιδα πρεπει να σου αναβοσβηνει κανονικα το ιντερνετ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα