Προς το περιεχόμενο

Δυσλειτουργίες της υπηρεσίας aDSL/ISPs/Γραμμές ΟΤΕ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

@Maroylaki.

Αν δεν έχεις conn-x tv πάρε τηλέφωνο ξανά και ζήτησε να σου ρίξουν το snr margin στα 9db.

Δεν πληρώνεις για 24. Πληρώνεις για μια πόρτα πόρτα adsl και σύνδεση internet 24άρα. Η απόσταση έχει άμεση σχέση με τον συγχρονισμό του adsl. Έτσι είναι η τεχνολογία adsl.

Τέλος, φυσικά και δεν υπάρχει καμία εταιρία που να δίνει υπηρεσίες σε δικές τους γραμμές. Όλοι νοικιάζουν το αστικό δίκτυο του ΟΤΕ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σε ευχαριστω κιφήνα..

Εχω ομως connex-tv..Και προφανως δεν μπορω να το κανω..

θα τον αφησω τον οτε που θα μου παει..

merci για την βοηθεια

Η γραμμή σου μια χαρά είναι. Θεωρητικά θα μπορούσες να πας μέχρι 21, το οποίο είναι πολύ πιο πάνω από τα 11 που είσαι τώρα. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε σου λένε, εκτός αν έχει δημιουργηθεί πρόβλημα από το connx tv. τι το θες κι εσύ, λες κι έχει και τίποτα της προκοπής να δεις :)

Ετσι και αλλιως τελιωνει το συμβολαιο οπου ναναι με τον οτε και την 24αρα...θα δουμε ...

Οσο για το connex me exει σωσει με τα παιδικα του καναλια...

Ε,μαζι με αυτα βλεπω και γω ..Ειμαι ολη την ημερα σπιτι..

αλλα θα βγουμε εκτος θεματος αν συνεχισω..

Σε ευχαριστω παντως

Σημερα μέτρησα την ταχύτητα μου και εννοειται οτι εχω 24000 και αντε πες οτι πιανω 11000 στην κα΄λύτερη απο οτι μου λεει οτε..

Αλλα το αποτελεσμα ειναι 2045????

Καλα απο 11000 και καλα να εχω τοσο λιγη??Μου φαινεται οτι μαλλον τοσο καιρο ειχα την χαμηλη και δεν την καταλαβα...'

Συγνωμη ειναι αξιοπιστα αυτα τα speed test???

Oσες φορες και αν το εκανα και σε ολα τα side που πηγα το ιδιο μου ειπανε...!! :confused:

Όχι.

Συγχρονίζεις στα 11. Από αυτά τα 4 πάνε στο conn-x tv και περισσεύουν 7 για το internet. Για να έχεις και τα 11 για το internet θα πρέπει να έχει το set top box κλειστό.

Για όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστη μέτρηση δες τα παρακάτω. Είναι από το adslgr.com.

FAQ: Πώς κάνουμε αξιόπιστη μέτρηση της ταχύτητας DSL

Εργαλεία ελέγχου συμπεριφοράς και απόδοσης της Αdsl γραμμής

48 είναι καλά στο ping.

Σημερα μέτρησα την ταχύτητα μου και εννοειται οτι εχω 24000 και αντε πες οτι πιανω 11000 στην κα΄λύτερη απο οτι μου λεει οτε..

Μπορείς να φτάσεις μέχρι 21, όχι μέχρι 11, οπότε αν "πιάνεις" 2, είναι πολύ κακό.

Οσο για το connex me exει σωσει με τα παιδικα του καναλια...

Αν δεν είσαι χαρούμενη με αυτά τα πακέτα και αφού τελειώνει το συμβόλαιο, πήγαινε δοκιμαστικά σε Nova. Τη δίνουν στα ίδια λεφτά με το 2Play της forthnet και απ' ότι είδα εδώέχει 4 παιδικά κανάλια. Λιγότερα λογικά θα σου βγαίνουν (41 το μήνα κάνει) και θα έχεις και το Internet όλο για σένα, ακόμα και 11 να είναι.

Καλα απο 11000 και καλα να εχω τοσο λιγη??Μου φαινεται οτι μαλλον τοσο καιρο ειχα την χαμηλη και δεν την καταλαβα...\'

Oσες φορες και αν το εκανα και σε ολα τα side που πηγα το ιδιο μου ειπανε...!! :confused:

Το 2045 είναι πολύ λίγο νομίζω. Εξαρτάται πάντα από τα στατιστικά της γραμμής σου.

Πάντως από ότι φαίνεται είναι προβληματική η ταχύτητά σου.

Ευχαριστω πολυ αντα..για τις πληροφοριες

ναι χάλια η κατάσταση και το ανακάλυψα τελευταία δυστυχώς..σημερα επιανε 3,470..χάλια..

Τώρα εχω ενα θέμα μετά το φορμάτ που εκανα στο pc,

μπαινω στο youtube για να δω τιποτα videakia και κολλαει συνεχως..

Συνήθως ειναι προβλημα με την ταχύτητα αυτο???

Οσο για την νοβα το ειδα το πακετο..το σκεφτομαι..σε ευχαριστω πολυ...

Γεια σας και πάλι :confused:

πήρα τηλ τον οτε..

γιατι εκανα το τεστ να κατεβασω 3 αρχεια μεγαλα 1MB,5MB,10MB Μαζι και τα κατεβαζει με 205kb/sec και τα τρια μαζι ...

Μου ειπαν οτι η γραμμη ειναι οκ..την κανανε και reset..παλι τα ιδια..

Εγω απο την αλλη εκανα reset sto ρουτερ..αλλαξα και ρουτερ εβαλα ενα παλιο εκει κατεβαζε με 188kb/sec!!!

Τα ιδια..τα εκλεισα ολα μα ολα..και το antivarius και to connex-tv...

και παλι τα ιδια..και δεν ξερω τι φταιει και εχω τετοιο πεσιμο γραμμης..

Μα 3450 απο η τελοςπαντων και περισσοτερο να ειναι αφου ουτε τα video του youtube μπορω να δω κανονικα...

Υπαρχει περίπτωση να μπορουν να κλέψουν απο την γραμμή μου??και αν ναι,πως μπορώ να το καταλάβω...?? :(

@Maroylaki.

Αν δεν έχεις conn-x tv πάρε τηλέφωνο ξανά και ζήτησε να σου ρίξουν το snr margin στα 9db.

Δεν πληρώνεις για 24. Πληρώνεις για μια πόρτα πόρτα adsl και σύνδεση internet 24άρα. Η απόσταση έχει άμεση σχέση με τον συγχρονισμό του adsl. Έτσι είναι η τεχνολογία adsl.

Τέλος, φυσικά και δεν υπάρχει καμία εταιρία που να δίνει υπηρεσίες σε δικές τους γραμμές. Όλοι νοικιάζουν το αστικό δίκτυο του ΟΤΕ.

ο οτε δεν θα το ριξει.μονο αν το ριξει μονη της με προγραμμα.

Καλα απο 11000 και καλα να εχω τοσο λιγη??Μου φαινεται οτι μαλλον τοσο καιρο ειχα την χαμηλη και δεν την καταλαβα...'

μπες μεσα στον ρουτερ και πες μου παλι στα ποσα συγχρονιζει .τελευτεια φορα ειχες πει στα 11mbit.τωρα ποσο ειναι?

οχι δεν ειναι αξιοπιστα.το καλυτερο τεστ ειναι με προγραμμα Πχ filezilla και upload/download σε καλο ftp

συγνωμμη τι ειναι τα ping???

48 ειναι πολλα?

h otenet εχει τα καλυτερα Ping>οχι δεν ειναι πολλα

Γεια σας και πάλι :confused:

πήρα τηλ τον οτε..

γιατι εκανα το τεστ να κατεβασω 3 αρχεια μεγαλα 1MB,5MB,10MB Μαζι και τα κατεβαζει με 205kb/sec και τα τρια μαζι ...

Μου ειπαν οτι η γραμμη ειναι οκ..την κανανε και reset..παλι τα ιδια..

Εγω απο την αλλη εκανα reset sto ρουτερ..αλλαξα και ρουτερ εβαλα ενα παλιο εκει κατεβαζε με 188kb/sec!!!

Τα ιδια..τα εκλεισα ολα μα ολα..και το antivarius και to connex-tv...

και παλι τα ιδια..και δεν ξερω τι φταιει και εχω τετοιο πεσιμο γραμμης..

Μα 3450 απο η τελοςπαντων και περισσοτερο να ειναι αφου ουτε τα video του youtube μπορω να δω κανονικα...

Υπαρχει περίπτωση να μπορουν να κλέψουν απο την γραμμή μου??και αν ναι,πως μπορώ να το καταλάβω...?? :(

μονο αν εχεις αφησει το ασυρματο ανοιχτο.

Γεια σας και πάλι...

Πουλίνε σε ευχαριστώ πολυ για την βοήθεια σου οπως και τα περισσότερα παιδιά εδώ..

Λοιπον τα νεα μου εχουν ως εξής...

Ηρθε ο τεχνικός στο σπιτι που είχε κάνει φορματ το pc...με το δικο του laptop για να μετρήσει την ταχύτητα,και σε μενα η ταχυτητα ήταν 3500 και σε αυτον 9500..

Το προβλημα δημιουργηθηκε τελικά απο κατι μέσα στο συστημα και μετα το φορματ που έκανε..

Εψαχνε ποση ωρα και δεν βρήκε τι δημιουργεί το προβλημα με την ταχύτητα,έσκασε!

Πρώτη φορα το συναντάει αυτο λεέι..

Τελικα θα ρθει να παρει τον υπολογιστη την δευτερα να το δει απο κοντα..

Τι να πω τωρα...??

Παντως η ταχύτητα ακομα και 9500 μικρη ειναι μπροστα στα 13000 που μου ειπε ο τεχνικος του οτε οτι μπορει να πιάσει.. ναι δεν μιλώ πια για 24αρες γιατι δεν ήξερα ότι ειναι μέχρι 24..

Μου κάνει εντύπωση όμως που με 3500ταχ. δεν μπορεις να δεις τα videkia του youtube!

παντως το connex-tv δουλευει με την χαμηλη ταχύτητα οπως και το παιχνιδι που επαιζα...

Αντε να βγαλουμε ακρη τωρα..

Σας ευχαριστω πολυ για την βοήθεια σας..

Και εαν σε κανένα εχει συμβέι αυτό και μπορεί να βοηθήσει ,ας βοηθήσει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...