Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 η γραμμή, καλό κουράγιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
myst77 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 ρε παιδιά... αναβάθμισα τη γραμμή από 2 σε 24 και τώρα έχω τα εξής: http://img593.imageshack.us/i/54302822.jpg/ δοκιμασα 2 διαφορετικά router και κλειδώνει στα ίδια χαμηλά επίπεδα τι πρέπει να κάνω; είναι κάποια ρύθμιση ή να πάρω τηλ στον οτε; (είμαι Θεσσαλονίκη, Καλαμαριά με ConnX-ΔΙΟΔΟΣ) ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 με το attenuation που έχεις το μέγιστο δυνατό που μπορείς να συγχρονίσεις είναι 8-8.5mbit αν η γραμμή είναι χωρίς προβλήματα... κάνε τα ίδια που ανέφερα πιο πάνω και αν δεν αλλάζει κάτι δοκίμασε να δηλώσεις βλάβη για χαμηλό συγχρονισμό και ο θεός βοηθός... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mirkas7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Την τελευταια εβδομαδα το modem κανει restart απο μονο του καθε 10 λεπτα περιπου,ξερετε αν φταει κατι απο μενα ή ειναι καποιο προβλημα του ΟΤΕ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 αν κάνει restart το router/modem και δεν αποσυνδέεται ή ξεσυγχρονίζει μόνο, τότε παίζει να έχει πρόβλημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 με 41 attenuation και 4,5 mbit ο οτε δεν θα το θεωρησει καν βλαβη.θα κλεισει η βλαβη με ενα οραιο σχολιο φυσιολογικες τιμες.τα 8mbit με κανα 6 αρι margin Μπορει με 9 που εχει αυτος μονο αν του περασουν ενα δικο του καλωδιο . Την τελευταια εβδομαδα το modem κανει restart απο μονο του καθε 10 λεπτα περιπου,ξερετε αν φταει κατι απο μενα ή ειναι καποιο προβλημα του ΟΤΕ ? τι ρουτερ καταρχην?β.δοκιμασε ενα Reset default και αμα πραγματι κανει ολο το router reset και δεν χανει απλα την γραμμη πισω με εγγυηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
myst77 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 ρε παιδιά... αναβάθμισα τη γραμμή από 2 σε 24 και τώρα έχω τα εξής: http://img593.imageshack.us/i/54302822.jpg/ δοκιμασα 2 διαφορετικά router και κλειδώνει στα ίδια χαμηλά επίπεδα τι πρέπει να κάνω; είναι κάποια ρύθμιση ή να πάρω τηλ στον οτε; (είμαι Θεσσαλονίκη, Καλαμαριά με ConnX-ΔΙΟΔΟΣ) ευχαριστω πήρα τηλ στον ΟΤΕ και μου ειπε πως με τα στοιχεία που βλέπει ειναι φυσιολογικο που κλειδώνει στα 4,5mbps (ειπε πως λόγω γραμμής το μεγιστο που μπορουσε θα ήταν 5,5 mbps περιπου) καλα μου τα είπε ή να ξαναπάρω μήπως πέσω σε άλλον; αν αλλαξω εταιρία και πάω σε άλλη παίζει να διορθωθεί κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
green_beret Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Μπα δυσκολα φιλε... 5,5 πρεπει να εχει καποιος γειτονας σου γιατι αυτο το βλεπουν στο συστημα. ακομα και αν πας σε αλλο παροχο αν δεν αλλαξεις ζευγαρι καλυτερα δεν θα παει. Το μονο οτι αν πας σε αλλο παροχο επειδη δινει πιο πολυ ταση θα σου κουμπωνει εικονικα σε μεγαλυτερη ταχυτητα αλλα στην ουσια μπορει να παιζεις και χειροτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 πήρα τηλ στον ΟΤΕ και μου ειπε πως με τα στοιχεία που βλέπει ειναι φυσιολογικο που κλειδώνει στα 4,5mbps (ειπε πως λόγω γραμμής το μεγιστο που μπορουσε θα ήταν 5,5 mbps περιπου) καλα μου τα είπε ή να ξαναπάρω μήπως πέσω σε άλλον; αν αλλαξω εταιρία και πάω σε άλλη παίζει να διορθωθεί κάτι; me 41 attenuation το θεωρητικο max ειναι κανα 8 αρι με 6 margin.τωρα σε οτε με 9 margin το 5,5 ειναι φυσιολογικο οποτε μην περιμενεις κατι καλυτερο Μπα δυσκολα φιλε... 5,5 πρεπει να εχει καποιος γειτονας σου γιατι αυτο το βλεπουν στο συστημα. ακομα και αν πας σε αλλο παροχο αν δεν αλλαξεις ζευγαρι καλυτερα δεν θα παει. Το μονο οτι αν πας σε αλλο παροχο επειδη δινει πιο πολυ ταση θα σου κουμπωνει εικονικα σε μεγαλυτερη ταχυτητα αλλα στην ουσια μπορει να παιζεις και χειροτερα. κανεις δεν δινει παραπανω ταση.ο οτε δινει 96 volt isdn,63 volt σε καποιες περιοχες που εχω παρατηρησει οτι ειναι μακρια,51 ειναι η κλασσικη ταση του οτε,48 ειναι της forthnet.32 ειναι η ταση που βγαινει απο το φερεσυχνο.200+ ειναι η ταση που μπαινει στο φερεσυχνο.αυτες ειναι οι τασεις που φτανουν στον πελατη απο την μερια του πελατη οχι του αστικου κεντρου.την ταση δεν θα την καταλαβει καθολου το adsl router. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
myst77 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 ρε παιδιά δηλαδή σε ότι εταιρία και αν πάω θα έχω τα ίδια αποτελέσματα; δεν παιζει κάποια να έχει δικές της γραμμές; περιοχή Καλαμαριά Θεσσαλονίκης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 όχι, δεν υπάρχει εναλλακτικός που να έχει δικό του last mile (δλδ χαλκό) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
C0mRaDe Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Χαίρετε, είμαι και εγώ χρήστης ΟΤΕ(Conn-X Talk με 24mbps) και όσο θυμάμαι να έχω ADSL αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. Έχω συχνά (για να μην πώ συνέχεια) αποσυνδέσεις, δηλαδή για κάποιο λόγο τον οποίο δεν μπορώ να εντοπίσω χάνω IP και κατά συνέπεια κόβετε η σύνδεση. Το πρόβλημα σταμάτησε για λίγο καιρό όταν άλλαξα modem αλλά μετά πάλι τα ίδια. Επικοινώνησα με τον ΟΤΕ και μου είπαν ότι ίσως να φταίνε τα Filters/Spliters και πως θα στείλουν κάποιους τεχνικούς αλλά τίποτα(όπως πάντα). Επίσης η δήθεν 24άρα ταχύτητα είναι 2000 download και 500 upload και όλο ανεβοκατεβένει. Προς το παρόν δεν έχω κάνει κάποια αλλαγή και θα ήθελα την γνώμη σας... Μένω Περιστέρι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Χαίρετε, είμαι και εγώ χρήστης ΟΤΕ(Conn-X Talk με 24mbps) και όσο θυμάμαι να έχω ADSL αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. Έχω συχνά (για να μην πώ συνέχεια) αποσυνδέσεις, δηλαδή για κάποιο λόγο τον οποίο δεν μπορώ να εντοπίσω χάνω IP και κατά συνέπεια κόβετε η σύνδεση. Το πρόβλημα σταμάτησε για λίγο καιρό όταν άλλαξα modem αλλά μετά πάλι τα ίδια. Επικοινώνησα με τον ΟΤΕ και μου είπαν ότι ίσως να φταίνε τα Filters/Spliters και πως θα στείλουν κάποιους τεχνικούς αλλά τίποτα(όπως πάντα). Επίσης η δήθεν 24άρα ταχύτητα είναι 2000 download και 500 upload και όλο ανεβοκατεβένει. Προς το παρόν δεν έχω κάνει κάποια αλλαγή και θα ήθελα την γνώμη σας... Μένω Περιστέρι... α.καλως ηρθες στο forum β.περιστερι απο τις χαλια περιοχες με αρκετα μεγαλες αποστασεις απο το ενα αστικο κεντρο που εχεται και απειρα box σιδερενια και καλωδια απο το 1821. γ.χαρακτηριστικα γραμμης γραψε μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
C0mRaDe Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Χαίρετε, είμαι και εγώ χρήστης ΟΤΕ(Conn-X Talk με 24mbps) και όσο θυμάμαι να έχω ADSL αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. Έχω συχνά (για να μην πώ συνέχεια) αποσυνδέσεις, δηλαδή για κάποιο λόγο τον οποίο δεν μπορώ να εντοπίσω χάνω IP και κατά συνέπεια κόβετε η σύνδεση. Το πρόβλημα σταμάτησε για λίγο καιρό όταν άλλαξα modem αλλά μετά πάλι τα ίδια. Επικοινώνησα με τον ΟΤΕ και μου είπαν ότι ίσως να φταίνε τα Filters/Spliters και πως θα στείλουν κάποιους τεχνικούς αλλά τίποτα(όπως πάντα). Επίσης η δήθεν 24άρα ταχύτητα είναι 2000 download και 500 upload και όλο ανεβοκατεβένει. Προς το παρόν δεν έχω κάνει κάποια αλλαγή και θα ήθελα την γνώμη σας... Μένω Περιστέρι... Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα... Η γραμμή μου είναι PSTN, modem linksys WAG120N, κλειδώνει στα Downstream Rate:2047 kbps, Upstream Rate:509 kbps(παλαιότερα έπιανε περισσότερα),attenuation: 33.9db download και 22.1 db upload.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maroylaki Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Σας παρακαλω μπορει να μου πεις κάποιος για αυτα τα στοχεία?? ειναι 24αρας γραμμης??? Downstream Upstream SNR Margin : 13.3 14.5 db Line Attenuation : 16.8 11.0 db Data Rate : 11354 788 kbps Ευχαριστω πολύ. Τζάμπα πληρώνω στον οτέ τοσο καιρο :( Μα δεν υπάρχει εταιρεία τηλεφωνίας με δικιά τους γραμμή?? Αμάν πια αυτος ο ΟΤΕ.. Και το μονοπώλιο του...τον βαρέθηκα Πήρα στον οτε και μου λένε οτι επειδή τα καφάο ειναι 1χιλιομετρο γιαυτο ..χανω απο εκει.. Αλλα πληρωνουμε ομως για 24.!!!!και οχι για 13.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα