Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Και γιατι απο Δευτερα θα ειναι καλυτερα τα πραγματα στην τεχνικη υποστηριξη; Θα παρουν το μηνυμα των εκλογων;
PETROS13 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Και γιατι απο Δευτερα θα ειναι καλυτερα τα πραγματα στην τεχνικη υποστηριξη; Θα παρουν το μηνυμα των εκλογων; για να πιάσω γραμμή στη forthnet το ΣΚ θα πρέπει και γω δεν ξέρω τι να συμβαίνει. Καθημερινές είναι πιο καλά τα πράγματα με περισσότερους υπαλλήλους!
weather1967 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Μετά απο χτεσινή αναβάθμιση adsl over isdn connex 2 mbps σε 24 mbps εις γνώσην μου,λόγο μακρινής απόστασης απο το dslam,ότι μέ attenuation 39 πάνω απο 7-8 mbps δέν θά έχω down load. Προέκυψε από εκεί πού δέν το περίμενα πρόβλημα μέ το up load. Συγκεκριμένα τό upload επεσε στο 495 kbps καί παίζει μέχρι 512 kbps μετά τήν αναβάθμιση,ενω ηταν με την γραμμη των 2 mbps 512 kbps το upload σταθερό,το δήλωσα χτές απόγευμα γιά βλάβη στον ΟΤΕ και περιμένω το αποτέλεσμα. Τί γνώμη έχουν οι γνώστες τού παρόντος ? ξέχασαν νά αναβαθμίσουν το upload ? η απλα η γραμμή δέν μπορει να έχει upload πάνω απο 495 - 512 kbps ? και θα ξαναγυρίσω στήν 2 mbps ,η κάτι άλλο ? Το εκανα με ρυθμιση σκετο ADSL2 καθως και σκέτο G.Dmt και επεσα και στο upload και στο down load,χειρότερα δηλαδή. Aνεβάζω και ενα τεστ ταχυτητας απο το speedtest,χωρις υποβιβασμό του snr μέσω dmt,με ρύθμιση ADSL2+ πως τo βλεπουν οι εμπειροι,παίζει η γραμμή να μήν μπορεί να σηκώσει άντε έστω και 700-800 kbps upload ? Eυχαριστώ έκ τών προτέρων Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2010 από weather1967
PETROS13 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 μιας και τώρα παρατήρησα το θέμα αυτό και ταυτόχρονα και το router μου (μετά από αρκετό καιρό...) βλέπω ότι ενώ ήμουν στα 14.000 περίπου τώρα με έχει στα 11432 kbps.... υπερβολικά πολύ κάτω και με βάση τα χαρακτηριστικά του router..ίσως έπρεπε για περισσότερο.. ADSL Link .............Downstream Upstream Connection Speed........11432 kbps......1021 kbps Line Attenuation...........16.5 db........6.5 db Noise Margin ..............6.1 db.........8.0 db λέτε να δηλώσω βλάβη ? update.. σήμερα μου βγάζει τα εξής.. ADSL Link............. Downstream .............Upstream Connection Speed .............11235 kbps .............1021 kbps Line Attenuation .............16.5 db .............6.5 db Noise Margin .............6.0 db .............8.6 db να δούμε τι θα μου πουν που το δήλωσα..
weather1967 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Αστα Πέτρο σημερα απο τις 17 :00 και μετά ακόμα χειρότερο πέσιμο,δεν ξέρω άν ειναι γενικο το κακό ,αλλα μάλλον εσύ εισαι στήν Forthnet με 6 snr. Μακαρι να ημουν σαν εσενα σε ταχυτητες και δεν θα μιλαγα καθόλου Παντος κατ'εμέ μεγάλη ουτοπία νά καταργηθούν οι γραμμες 4 mbps-8 mbps και να εχουν μια 24 mbps ,πρώτα επρεπε να μπουν mini dslam σε ολες τις συνοικίες ,νά έχουν άπαντες πάνω απο 10-12 mbps και μετά νά καταργησουν τίς 4-8 mbps ,τά προβλήματα ειναι πολλα από ότι διαβάζω. Προσωπικά μέ βλέπω νά επιστρέφω στήν 2 mbps πάλι,απλά απογοητευμένος 4-5 χιλιομετρα απο το κεντρο της πρωτεύουσας,μέ τέτοιες ταχύτητες. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2010 από weather1967
PETROS13 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Αστα Πέτρο σημερα απο τις 17 :00 και μετά ακόμα χειρότερο πέσιμο,δεν ξέρω άν ειναι γενικο το κακό ,αλλα μάλλον εσύ εισαι στήν Forthnet με 6 snr.Μακαρι να ημουν σαν εσενα σε ταχυτητες και δεν θα μιλαγα καθόλου Παντος κατ'εμέ μεγάλη ουτοπία νά καταργηθούν οι γραμμες 4 mbps-8 mbps και να εχουν μια 24 mbps ,πρώτα επρεπε να μπουν mini dslam σε ολες τις συνοικίες ,νά έχουν άπαντες πάνω απο 10-12 mbps και μετά νά καταργησουν τίς 4-8 mbps ,τά προβλήματα ειναι πολλα από ότι διαβάζω. Προσωπικά μέ βλέπω νά επιστρέφω στήν 2 mbps πάλι,απλά απογοητευμένος 4-5 χιλιομετρα απο το κεντρο της πρωτεύουσας,μέ τέτοιες ταχύτητες. Για Margin πάντα στο 6 (περίπου) παίζουν από Fornthet από ότι είπαν, ούτε πάνω ούτε κάτω. Πάντως μου το έφτιαξαν κάπως και ξαναπήγα στις ταχύτητες που είχα.. ADSL Link.......... Downstream ........... Upstream Connection Speed ........... 13955 kbps ........... 1023 kbps Line Attenuation .......... 16.5 db .............. 6.5 db Noise Margin ........... 6.1 db .......... 10.5 db και πάλι υπάρχει η απορία... αφού είμαι κοντά σχετικά στο dslam με βάση και το Attenuation γιατί είμαι στα 14 ??
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 για post κάνα γράφημα από το DMT ή το OrbMT αν υποστηρίζουν το router σου
PETROS13 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 για post κάνα γράφημα από το DMT ή το OrbMT αν υποστηρίζουν το router σου to netgear dgn 2000 έχω αλλά δεν με συνδέει με το port 23..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 κανονικά έπρεπε είναι συμβατό το συγκεκριμένο... έχεις ενεργοποιημένο το telnet? είναι ο telnet client installed στα windows σου?
PETROS13 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) κανονικά έπρεπε είναι συμβατό το συγκεκριμένο... έχεις ενεργοποιημένο το telnet? είναι ο telnet client installed στα windows σου? XP έχω από Windows, δεν τον έχω χρησιμοποιήσει ποτε.. οπότε για να μην λειτουργεί μάλλον δεν τον έχω installed.. από telnet έχω μαύρα μεσάνυχτα... Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2010 από PETROS13
weather1967 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Εμενα βρέ παιδιά πώς βλεπετε το γράφημα ? γιατι έχω καπου στις 6 αποσυνδέσεις την μέρα ,εχω ανεβασει το snr στο 11 γιατι οταν παει κατω απο το 9.5 αρχίζει και τρώει κολλήματα στίς σελίδες ,και οταν παει κατω απο το 9 κανει αποσυνδεση ,χανω καπου βεβαια 1 mbps αλλα ......
simplemind79 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) επιτελους ήρθαν απο οτε και διορθωθηκε το προβλημα και πλεον εχω τις παλιες καλες ταχυτητες 20270 Kb Down Stream και 965 Kb Up Stream Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2010 από simplemind79
sheik Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Σημερα ενεργοποιηθηκε η wind συνδεση μου και τι πρωτοτυπο εχω και γω προβληματα με αποσυνδεσεις , αλλες φορες καθε 2-3 λεπτα, αλλες φορες καθε μιση ωρα ξερω γω. Επισης, καθε φορα που κανει reconnect, συγχρονιζει και σε διαφορετικες ταχυτητες. Π.χ τωρα εχω τα εξης: Link Status Connected Rate (Up/Down) 852/8822 kbps Noise Margin (Up/Down) 5.2/15.9 db Modulation Type ADSL_2plus Line Attenuation (Up/Down) 6.1/8.6 db Output Power (Up/Down) 12.3/17.9 dbm Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved Max Rate(Up/Down) 580/13228 kbps Interleave depth 4 Annex Type AnnexA CRC errors 20041 ενω π.χ αφοτου κανω επανεκιννηση το router, μου βγαζει Link Status Connected Rate (Up/Down) 945/15505 kbps Noise Margin (Up/Down) 9/6 db Modulation Type ADSL_2plus Line Attenuation (Up/Down) 5.9/8.5 db Output Power (Up/Down) 12.1/17.4 dbm Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved Max Rate(Up/Down) 945/13236 kbps Interleave depth 8 Annex Type AnnexA CRC errors 20304 Απο τα λιγα που καταλαβαινω ειναι πως οταν συγχρονιζει σε μεγαλυτερες ταχυτητες, το snr πεφτει τραγικα και με αποσυνδεει συχνοτερα. Υπαρχει λυση ή πρεπει να καταφυγω σε τηλεφωνημα ωστε να με "κλειδωσουν" σε χαμηλοτερες ταχυτητες(κατω των 8mbps) ωστε να ειναι σταθερη η συνδεση? Παιζει να φταιει το router(ZTE ZXV 10 H108L)? Αυτο που με μπερδευει ειναι οτι οταν ηρθε ο τεχνικος σημερα ειπε πως η γραμμη ειναι οκ αλλα εχει προβλημα το ρουτερ(οσο ηταν αυτος εδω το ρουτερ δεν συγχρονιζε και γενικως τα LEDακια DSL και Internet δεν αναβαν και πως πρεπει να το αλλαξω. Λιγο αφοτου εφυγε ομως το ρουτερ αρχισε να δουλευει κανονικα. Κατι αλλο κουφο ειναι οτι πηρα σχεδον αμεσως στην εξυπηρετηση και τους ειπα το προβλημα με τις αποσυνδεσεις και μου λεει (αφοτου εδωσα νουμερο γραμμης) οτι ακομα ΔΕΝ εχει ενεργοποιηθει η γραμμη, ενω εγω ειχα ιντερνετ κανονικα. Καμια βοηθεια? ΕDIT: Γενικως γινεται οτι να'ναι. Με διαδοχικα refresh στο status εχω την μια Rate (Up/Down) 844/14000 kbps Noise Margin (Up/Down) 9.1/15.8 db Line Attenuation (Up/Down) 5.8/8.5 db και δευτερολεπτα μετα Noise Margin (Up/Down) 1/6 db
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 βγάζεις τα πάντα από τις μπρίζες και αφήνεις μόνο το router χωρίς splitter στην κεντρική μπρίζα με μικρό σε μήκος καλώδιο τηλεφώνου, αν παρόλα αυτά συνεχίζεται η κατάσταση δηλώνεις βλάβη... με τόσο attenuation που έχεις έπρεπε να κλειδώνεις στα 22-24Mbps... btw το topic είναι για τον ΟΤΕ, όχι για εναλλακτικούς
sheik Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Α ναι, σορρυ Αυτο που λες ισχυει ηδη, δεν εχω καμια συσκευη τηλεφωνου, οποτε σπλιτερ δεν χρησιμοποιω και το καλωδιο τηλεφωνου ειναι 1,5 μετρο. Οταν λες βλαβη, εννοεις οτι φταιει η γραμμη η το ρουτερ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα