ZELDA Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Καλημέρα αντιμετωπίζει καποιος προβληματα με cosmote σημερα?
Dam_Peristeriws Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Εδω και μια ωρα εχει πεσει η Vodafone Δυτικά προάστια Αθηνας
lak10 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2024 δεν ξερω που να το γραψω ξαφνικα πριν 3 ωρες δεν μου ανοιγαν σελιδες μερικες ανοιγαν μερικες οχι δηλωσα βλαβη και μου ειπαν οτι μου δοθηκε ip περιορισμενης προσβασης και θα το κανουν δεν εχω ακουσει ξανα τετοια βλαβη. Το εχετε συναντησει? COSMOTE
Loup-Garou Δημοσ. 14 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2024 Εχω μηδενικό upload με adsl, αλλα στο ρουτερ δειχνει οτι εχω κανονικα 1020 Εχω περασμενο καινουργιο καλωδιο utp σε πριζα και καινουργιο ρουτερ Εχω δοκιμασει και αλλα 2 ρουτερ Ολα με καινουργια καλωδια και με απευθείας στην πριζα τηλεφωνου
MariaLog Δημοσ. 29 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2024 προσπαθω να πληρωσω τον λογαριασμο του οτε σταθερης. μπαινω στην σελιδα τους οπως κανω παντα, βαζω τον κωδικο πληρωμης και μου βγαζει μυνημα "Ο πελάτης για τον οποίο επιχειρείς να πραγματοποιήσεις πληρωμή δεν έχει οικονομικές εκκρεμότητες. Επιβεβαίωσε για να συνεχίσεις σε πληρωμή προκαταβολής. " ... το κανει κι σε αλλους? ειναι καποιο σκαλωμα να φανταστω ?
generalb31 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Τωρα με τον καυσωνα μου αρχισαν κατι κουλες αποσυνδεσεις....να φταει τιποτα στο καφαο ?? Πριν το 15ημερο του καυσωνα....ολα βραχος !
Rebel21 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2024 Έχω κάνει ανανέωση συμβολαίου μέσω app,εδώ και μια εβδομάδα και η διαδικασία έχει κολλήσει στο πρώτο βήμα "καταχώρηση " .Είναι λογική αυτή η καθυστέρηση;
james9tito Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Γνωριζει κανεις αν υπαρχει προβλημα σε σταθερη και ιντερνετ περιοχη Λαμιας? Δεν βγαζω ακρη με 13888 ουτε στο chat
spaek Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Στις 12/1/2024 στις 12:00 ΠΜ, tilaverboy είπε Δεν θέλω να σε ξενερώσω δεν ξέρω αν βρήκες λύση στο πρόβλημα σου. Εγώ από Cosmote με 100αρα απόσταση 9 μέτρα από το καφάο και στα 3 χρόνια 0 αποσύνδεση και 0 πτώση ταχύτητας. Έπιανα με χαλκό μέχρι 200. Έφυγα σε Nova ελέω οτι ήταν πιο οικονομική, πήγα λοιπόν και κατάλαβα πως έκανα λαλακία την 10 ημέρα που πήγα στη Nova. Αρκετές αποσυνδέσεις και να λέμε καλημερές με τον Εεττ για να βγάλουμε άκρη. Δεν υπάρχει στην πραγματικότητα Support της Nova. Σε κάνουν μπαλάκι από εδώ και από εκεί μέχρι να σπάσουν τα νεύρα σου και να σταματήσεις να προσπαθείς να βγάλεις άκρη. Το πιο τραγικό στο Eon που λείπει το Π για να ολοκληρωθεί σαν όνομα με την τραγική ανάλυση. Έκοψαν 2 μεγάλα κανάλια χωρίς να μας ενημερώσουν και μας έβαζαν εμάς του καταναλωτές να παίρνουμε θέση εναντίον του Μαρινάκη, λες και ξέρουμε τον Μαρινάκη προσωπικά και μας απασχολεί τα θέματα που έχει η Nova με τον Βαγγέλη. ΤΡΑΓΙΚΟΤΑΤΟΙ μέχρι και το τέλος. Μετά από 2 έτη σχεδόν και με πρόστιμο 8 ευρώ από πέναλτυ βρήκα οτι η μοναδική λύση είναι η φορητότητα στον Οτε και δεν θα πάρω και xanax και ας πληρώνω παραπάνω. Το πιο κουφό είναι οτι με ρωτούσαν γιατί θέλω να φύγω και όταν τους απαντούσα δικαίωμα μου είναι να θέλω να αποχωρήσω με ρωτούσαν ακόμα πιο επιτακτικά γιατί δε μένω σε αυτούς. Σα να έρχεται πελάτης, στο ιατρείο μου, να μην μένει ικανοποιημένος από τις παροχές μου, να μου λέει πήγα αλλού και να του ζητάω εξηγήσεις γιατί θα πάει αλλού. Λες και δεν έχει ο καταναλωτής επιλογές, λες και δεν μπορεί να επιλέξει να κινηθεί όπου θέλει. Μπορεί και εμένα να μου εξηγλησει κάποιος γιατί ενώ απο Vodafone μου λένε οτι η γραμμή συνχρονίζει στα 85, στα speed τεστ εχω 80 και όταν παω να δω streaming αυτο μοιαζει λες και εχω ταχύτητα 3? Οταν κανω hotspot το κινητο (με ταχύτητες 23) όλα καλα . ΥΓ Η Vodafone χρησιμοποιει την γραμμη του OTE
VaggD Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Καλησπέρα, από προχθές έως χθες το βράδυ δεν είχα καθόλου πρόσβαση στο internet, μέχρι που έκανα reset στο router. Τώρα η σύνδεσή μου είναι περιορισμένη, με μέγιστη ταχύτητα 10Mbps. Το πρόβλημα είναι ότι μπορώ να συνδεθώ σε YouTube, Instagram και αρκετές ιστοσελίδες, αλλά δεν έχω πρόσβαση στο Speedtest και το Reddit. Επίσης, το Stremio δεν λειτουργεί, παρόλο που τα torrents κατεβαίνουν κανονικά. Τι μπορώ να κάνω ή υποστήριξη από nova είναι άθλια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα