pavloa Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 16 ώρες πριν, btcminer22 είπε 13840 πες τους ότι είχες πριν 9 και πήγε 12 χωρίς να το ζητήσεις πήρα πριν μισή ώρα τηλ. τους είπα να με βάλουν σε 9db, μου είπε ότι το άλλαξε και ότι θα κάνει μια αποσύνδεση το ρούτερ.. μέχρι τώρα πάντως δεν βλέπω να έχει γίνει κάτι. και στο ρούτερ που μπαίνω ακόμη δεν έχει αλλάξει κάτι. Παίρνει ώρα για να γίνει η αλλαγή?
pavloa Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 19 ώρες πριν, btcminer22 είπε 13840 πες τους ότι είχες πριν 9 και πήγε 12 χωρίς να το ζητήσεις πριν λίγο έκανα εγώ επανεκκίνηση το ρούτερ αλλά δεν άλλαξε κάτι... ακόμη στο 11,8 είναι.. να ξανα πάρω τηλ. να ρωτήσω ή θα γίνει απο μόνο του?
btcminer22 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, pavloa είπε πριν λίγο έκανα εγώ επανεκκίνηση το ρούτερ αλλά δεν άλλαξε κάτι... ακόμη στο 11,8 είναι.. να ξανα πάρω τηλ. να ρωτήσω ή θα γίνει απο μόνο του? κανονικά όταν σε πάνε σε 9db το ρουτερ κάνει επανεκκίνηση και πηγαίνει στα 9 αν το έκανες επανεκκίνηση και είναι ακόμη 12 πάρε τηλ πάλι
pavloa Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, btcminer22 είπε κανονικά όταν σε πάνε σε 9db το ρουτερ κάνει επανεκκίνηση και πηγαίνει στα 9 αν το έκανες επανεκκίνηση και είναι ακόμη 12 πάρε τηλ πάλι Ξανά πήρα σήμερα στις 9 το πρωί και είπαν θα το αλλάξουν. Μετά από 10 λεπτά με πήρε ο ίδιος τηλ. και μου είπε ότι το άλλαξε και αν παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα η γραμμή να ξανά καλέσω. Μπαίνω στο ρούτερ και βλέπω πάλι 12db.. το κάνω επανεκκίνηση και πάλι 12. Ξανά πήρα τηλ. . Και μου είπε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι. Το βάζει στο 9db αλλά δεν αλλάζει και παραμένει 12. Όπως και η ταχύτητα δεν πάει πάνω ή κάτω από τα 11263 .. έκανε πόσες δοκιμές και δεν αλλάζει . Ούτε καν να πάει στα 11264 ... έκανε μια δοκιμή και με έβαλε σε άλλο προφίλ πιο χαμηλό και πήγε στα 7 και κάτι η ταχύτητα.. αλλά πιο πάνω από τα 11263 δεν πάει ότι και να έκανε.. σαν να έχει κλειδώσει μου είπε. Μου είπε ότι ενεργοποίησε μια υπηρεσία που σκανάρει την γραμμή και μόλις ολοκληρωθεί θα πάει και η ταχύτητα ανάλογα.. Moυ είπε να κάνω hard reset, το έκανα αλλά δεν αλλάζει κάτι. Τι άλλο μπορώ να κάνω τώρα? Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2022 από pavloa
pavloa Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Στις 2/10/2022 στις 11:42 ΠΜ, pavloa είπε Ξανά πήρα σήμερα στις 9 το πρωί και είπαν θα το αλλάξουν. Μετά από 10 λεπτά με πήρε ο ίδιος τηλ. και μου είπε ότι το άλλαξε και αν παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα η γραμμή να ξανά καλέσω. Μπαίνω στο ρούτερ και βλέπω πάλι 12db.. το κάνω επανεκκίνηση και πάλι 12. Ξανά πήρα τηλ. . Και μου είπε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι. Το βάζει στο 9db αλλά δεν αλλάζει και παραμένει 12. Όπως και η ταχύτητα δεν πάει πάνω ή κάτω από τα 11263 .. έκανε πόσες δοκιμές και δεν αλλάζει . Ούτε καν να πάει στα 11264 ... έκανε μια δοκιμή και με έβαλε σε άλλο προφίλ πιο χαμηλό και πήγε στα 7 και κάτι η ταχύτητα.. αλλά πιο πάνω από τα 11263 δεν πάει ότι και να έκανε.. σαν να έχει κλειδώσει μου είπε. Μου είπε ότι ενεργοποίησε μια υπηρεσία που σκανάρει την γραμμή και μόλις ολοκληρωθεί θα πάει και η ταχύτητα ανάλογα.. Moυ είπε να κάνω hard reset, το έκανα αλλά δεν αλλάζει κάτι. Τι άλλο μπορώ να κάνω τώρα? Να ενημερώσω ότι τελικά έστειλαν τεχνικό,.έκανε έλεγχο έξω και μέσα και μετά πήγε στην κολόνα .. εκεί υπήρχε το πρόβλημα με ένα καλώδιο, αλλά μετά από τις μετρήσεις που έκανε μου είπε ότι είχε ενεργοποιηθεί και ένα φίλτρο και έκοβε την ταχύτητα. Από εκείνη την ώρα η γραμμή ήρθε στα φυσιολογικά της. 1
gpapad20 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα σας ένα σχόλιο για τα στατιστικά της γραμμής θα ήθελα και αξίζει να πάω σε fast path ή θα μαζεύει σφάλματα
pavloa Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 καλησπέρα και απο μένα. Στο καταστημα μου έχω οτε 24αρα... στην σελίδα του οτε δεν δίνει παραπάνω στην περιοχή μου, στην vodafone μου βγάζει μέχρι 50αρα.. Σύμφωνα με τον χάρτη https://fttxgr.eu/map η καμπίνα του οτε βρίσκεται στα 800 μέτρα από το κατάστημα μου και της vodafone στα 1,8χλμ. Πως το εξηγείται αυτό? πως γίνεται του οτε που είναι σχεδόν δίπλα να μην μου δίνει παραπάνω αλλά μόνο 24αρα? Κάλεσα στον ΟΤΕ και κου είπαν ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα στην περιοχή μου για vdsl και όταν είναι διαθέσιμο θα με ενημερώσουν.
Aggelos_INSM Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, gpapad20 είπε Καλησπέρα σας ένα σχόλιο για τα στατιστικά της γραμμής θα ήθελα και αξίζει να πάω σε fast path ή θα μαζεύει σφάλματα Πολυ καλα εισαι για 20 μερες που ειναι ανοιχτο το ρουτερ. Δε θα εχεις πρόβλημα 51 λεπτά πριν, pavloa είπε καλησπέρα και απο μένα. Στο καταστημα μου έχω οτε 24αρα... στην σελίδα του οτε δεν δίνει παραπάνω στην περιοχή μου, στην vodafone μου βγάζει μέχρι 50αρα.. Σύμφωνα με τον χάρτη https://fttxgr.eu/map η καμπίνα του οτε βρίσκεται στα 800 μέτρα από το κατάστημα μου και της vodafone στα 1,8χλμ. Πως το εξηγείται αυτό? πως γίνεται του οτε που είναι σχεδόν δίπλα να μην μου δίνει παραπάνω αλλά μόνο 24αρα? Κάλεσα στον ΟΤΕ και κου είπαν ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα στην περιοχή μου για vdsl και όταν είναι διαθέσιμο θα με ενημερώσουν. Και σε μενα το ιδιο ακριβώς ενω παλια η κοσμοτε εδινε τωρα μονο η wind στην οποια ειμαι και συνδρομητης
pavloa Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 10 ώρες πριν, Aggelos_INSM είπε αι σε μενα το ιδιο ακριβώς ενω παλια η κοσμοτε εδινε τωρα μονο η wind στην οποια ειμαι και συνδρομητης Τόσο καλά.. οπότε κάθομαι έτσι όπως είναι τώρα ή αναγκαστικά περιμένω να τελειώσει το συμβόλαιο και πάω στην Vodafone..
pavloa Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Σήμερα έγινε δωρεάν η αναβάθμιση σε 50αρα vodafone με ρουτερ h300s Πως βλέπετε την γραμμή?
giorgis4886 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Καλημέρα και χρόνια πολλά Ειμαι στον cosmote με 100αρα γραμμη δύο τρία χρονια τώρα και πολυ ευχαριστημένος. Εδώ και καμιά βδομάδα εχουν αρχίσει οι διακοπες στο ιντερνετ σε σημείο που δεν μπορεις να πληρώσεις ουτε λογαριασμό, Μας στείλαν τεχνικο απο μόνοι τους και ουτε λιγο ουτε πολυ σχεδον μας απαίτησε να ριξουμε την ταχύτητα στο μισό για να λυθεί το πρόβλημα, γιατι λέει της οπτικες ίνες της περιοχης (Αθήνα Ν.Κόσμος) της έχει η vodafone και έχουμε μπλέξει λέει... Εχει κανένας ανάλογο πρόβλημα; Να φύγω να πάω στην vodafone; Τι να κάνω δεν ξέρω...
Aggelos_INSM Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, giorgis4886 είπε Καλημέρα και χρόνια πολλά Ειμαι στον cosmote με 100αρα γραμμη δύο τρία χρονια τώρα και πολυ ευχαριστημένος. Εδώ και καμιά βδομάδα εχουν αρχίσει οι διακοπες στο ιντερνετ σε σημείο που δεν μπορεις να πληρώσεις ουτε λογαριασμό, Μας στείλαν τεχνικο απο μόνοι τους και ουτε λιγο ουτε πολυ σχεδον μας απαίτησε να ριξουμε την ταχύτητα στο μισό για να λυθεί το πρόβλημα, γιατι λέει της οπτικες ίνες της περιοχης (Αθήνα Ν.Κόσμος) της έχει η vodafone και έχουμε μπλέξει λέει... Εχει κανένας ανάλογο πρόβλημα; Να φύγω να πάω στην vodafone; Τι να κάνω δεν ξέρω... Κγω Νεο Κοσμο μενω και δεν εχω ακουσει κατι αντίστοιχο Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2022 από Aggelos_INSM
Andresalonika Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, giorgis4886 είπε Καλημέρα και χρόνια πολλά Ειμαι στον cosmote με 100αρα γραμμη δύο τρία χρονια τώρα και πολυ ευχαριστημένος. Εδώ και καμιά βδομάδα εχουν αρχίσει οι διακοπες στο ιντερνετ σε σημείο που δεν μπορεις να πληρώσεις ουτε λογαριασμό, Μας στείλαν τεχνικο απο μόνοι τους και ουτε λιγο ουτε πολυ σχεδον μας απαίτησε να ριξουμε την ταχύτητα στο μισό για να λυθεί το πρόβλημα, γιατι λέει της οπτικες ίνες της περιοχης (Αθήνα Ν.Κόσμος) της έχει η vodafone και έχουμε μπλέξει λέει... Εχει κανένας ανάλογο πρόβλημα; Να φύγω να πάω στην vodafone; Τι να κάνω δεν ξέρω... Ανέβασε τα στατιστικά της γραμμής μέσα απο το ρούτερ.
giorgis4886 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 5 ώρες πριν, Andresalonika είπε Ανέβασε τα στατιστικά της γραμμής μέσα απο το ρούτερ. Θα ανεβάσω άμα γυρίσω,μια χαρά θα είναι τα στατιστικά, το πε και ο τεχνικός, 106 έγραψε σε speedtest.. Διακοπές κάνει συνεχώς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα