Προς το περιεχόμενο

ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ATHLON XP!!!

jim3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένας φίλος μου διαθέτει ένα athlon xp στα 1700+ με motherboard Spacewalker , 256 DDR μνήμη , DVD ROM και ένα

CD-RW NEC 24x . H κάρτα γραφικών είναι Geforce MX 400 ενώ έχει συνδέσει το CD-RW και το DVD ROM στο ίδιο ΒUS , ο σκληρός είναι μόνος του. Συμβαίνει λοιπόν κάθε φορά που ξεκινάει να παίξει κυρίως κάτι μετά από 10-15 λεπτά παιχνιδιού , το παιχνίδι αρχίζει να σέρνεται , η κίνηση δηλαδή αρχίζει να σπάει.Μετά από λίγο πολλές φορές διορθώνεται από μόνο του . Πίστευα ότι έχει κάτι να κάνει με τη κάρτα γραφικών , ότι δηλαδή υπερθερμαίνεται , αλλά ο φίλος μου μου είπε οτί παρουσιάστηκε πάλι αφού έβαλε το Starcraft μετά από μια οn the fly αντιγραφή . ʼρα τώρα αρχίζω να υποψιάζομαι ότι κάτι παίζει με το το CD-RW και το DVD ROM . Αν έχει κάτι κανείς να προτείνει , ελεύθερα . Ευχαριστώ εκ των προτέρων ...

jim3

Δημοσ.

8a dwsw thn pio anamenomenh apanthsh.

DWSE PERISOTERA STOIXEIA

opws Litourgiko,programma antigrafhs ktl.

Epish pes mas th 8ermokrasisas exei o epejergasths kai to Systhma genika.

Δημοσ.

Καποια απο τις δυο συσκευες δεν εχει αναγνωριστει απο το συστημα ως UDMA. Αυτο ειναι συνηθες. Ελεγξε κατα ποσο ειναι ενεργοποιημενο το DMA και για το cdrw και για το dvd. Ακολουθως βαλε τους τελευταιους chipset drivers! Το καλωδιο IDE για αυτες τις συσκευες να ειναι 80αρι. Εαν για οποιονδηποτε λογο τα windows λειτουργουν τη μια συσκευη σε pio mode, φροντισε να αλλαξεις το master/slave (αναστροφη) και δοκιμασε παλι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...