fwtdem Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Καλησπέρα σε όλους Έχω το LG S1-QP01HS και είχε προεγκατεστημένα τα Vista. Έκανα format και πέρασα τα XP Pro SP2 (με διευκολύνουν περισσότερο στη δουλειά μου και δεν καταναλώνουν τόσο πολύ μνήμη όπως τα Vista), αλλά υπάρχει πρόβλημα με τους drivers. Το Intelligent Update CD που ήταν συνοδευτικό, έχει drivers μόνο για Vista (αναμενόμενο θα μου πείτε). Ξέρει κάποιος που μπορώ να βρώ το CD με τους drivers για XP? Το συγκεκριμένο laptop είχε κυκλοφορήσει παλαιότερα με προεγκατεστημένα τα Win XP Pro SP2. (Απ' όσο έψαξα στο google δεν βρήκα κάτι σχετικό. Δεν βρήκα ούτε μεμονωμένα τα προγράμματα για να τα κατεβάσω.) Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
danaos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 http://hellas.lge.com/general/contact.jsp Επικοινώνησε με lg hellas και θα σου πουν... Στο δίκτυο δε βλέπω κάτι...
fwtdem Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δεν ξέρω αν είναι και τόσο καλή ιδέα, δεδομένου ότι το laptop έχει προεγκατεστημένο λειτουργικό. Οπότε δεν είναι υποχρεωμένοι να μου δώσουν drivers επειδή εγώ δεν βολεύομαι με το λειτουργικό που είχε και το άλλαξα. Ευχαριστώ πάντως για την άμεση απάντηση.
danaos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Μην το λες αυτό. Υποχρεωμένοι είναι για την καλή λειτουργία του προϊόντος τους...
fwtdem Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Να πω την αλήθεια, αυτό σκέφτηκα να κάνω στην αρχή. Θα δοκιμάσω αύριο να πάρω τηλέφωνο γιατί το email τους δεν δουλεύει. Αν δεν γίνει κάτι με την LG μετά τί μπορώ να κάνω? Έχεις κάποια ιδέα? Ευχαριστώ
21century Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Μπορεις να δοκιμασεις παλιοτερους 'οδηγους' απο την σελιδα του κατακσευαστη για τα επιμερους υποσυστηματα εφοσον τα προιοντα ειναι δια. Παντως το μηχναημα που αναφερεις πρεπει να ειναι γρηγορο και απορω που εβαλες xp....
fwtdem Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Είναι αρκετά γρήγορο, αλλά για τη δουλειά μου δεν χρειάζομαι το εφέ των Vista. Δεν υπάρχουν πουθενά στο site της LG drivers για τα προϊόντα της (τουλάχιστον δεν βρήκα εγώ).
fwtdem Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Κατόπιν επικοινωνίας με την LG με ενημέρωσαν ότι υπάρχει η δυνατότητα εύρεσης drivers από τη σελίδα http://gr.lgservice.com/. Προς διευκόλυνση οποιουδήποτε ενδιαφερομένου.
basilis5 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 mprabo sthn lg kai poiotita servise kai eukolia ston pelati, an epairnew pouthena allou mporei na sou tin elegan kiolas...(onomata den leme)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.