Προς το περιεχόμενο

καλοδιο pstn

alt10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα

επειδη μετακομιζω εχω καποια νεα εξοδα !!!

στο παλιο μου σπιτι ειχα ενα καλοδιο περιπου 19 μετρα που συνδεε την γραμμη του οτε με το δωματιο μου αλλα μου μειωνε την ταχυτητα στο dsl λογο πολλων μπαλοματων(την μερα που το εβαλα δεν ειχα καλοδιο και εννωσα ολα τα καλοδια απο τις συσκευες :mrgreen::mrgreen::rolleyes:)

δυστιχως σε νεοχτηστη πολυκατοικια παω να μεινω αλλα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΚΑΛΟΔΙΑ τι να πεις

και θελω ενα καλοδιο περιπου στα 35 μετρα για dsl και τηλ θα εχω φιλτρακι

μπορειτε να μου πειτε τιμες η καποια σελ καταστημα?

ευχαριστω

Δημοσ.

φιλαρακο η καλυτερη λύση θα ήταν να πας σε καποιο κατατημα με ηλεκτρολογικα (π.χ. κατουμας) και να παρεις τετραγωνακια, ενα πρεσακι (το πλαστικο κανει καπου 3 ευρο) και καλωδιο χύμα. δεν θυμαμαι ποσο κανει αλλα τα 100 μετρα δεν πρεπει να πέρασε τα 12 ευρω. Χωρια οτι θα σου μείνει και για κάποια δουλεια στο μέλλον.

Δημοσ.

λεω οτι εχει πριζες αλλα δεν εχει καλωδια εκτος απο την κεντρικη του οτε στο σαλονι understant?

Δημοσ.

Αν κατάλαβα σωστά και δεν υπάρχουν καθόλου καλώδια μέσα στους τοίχους πέρα του κεντρικού, μάλλον θα χρειαστείς ηλεκτρολόγο/δικτυά για τη συνολική εγκτάσταση.

Τώρα που είσαι στην αρχή μπορείς να το φτιάξεις σωστά μια και καλή.

Κεντρικό splitter, και απλό cat5e καλώδιο παντού για την τηλεφωνία.

Το απλό cat5e παίζει στα 0.20, 0.30, 0.40 ευρώ λιανική το μέτρο ανάλογα τη μάρκα, χρώμα, ποσότητα, κατάστημα.

Θα το βρείς σχεδόν σε όλα τα ηλεκτρολογικά καταστήματα.

/sc

Δημοσ.

στη θεση για το τηλ εχω περασει δυκτιο και συναγερμο εγω θελω να βαλω και καλωδιο οτε γινετε θα εχουμε καποιο προβλημα με το καλ δυκτιου

Δημοσ.

gia ton sinagermo den mporo na sou po giati den eixa pote tetoia empireia kai oute exo akousei kati.

opos leei kai o filos madsc i kaliteri lisi tha einai na fereis enan ilektrologo tora pou einai arxi kai na sou perasei kalodioseis se oles tis mprizes etsi oste na min provlimatizesai tsampa kai verese.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...