alt10 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 καλησπερα επειδη μετακομιζω εχω καποια νεα εξοδα !!! στο παλιο μου σπιτι ειχα ενα καλοδιο περιπου 19 μετρα που συνδεε την γραμμη του οτε με το δωματιο μου αλλα μου μειωνε την ταχυτητα στο dsl λογο πολλων μπαλοματων(την μερα που το εβαλα δεν ειχα καλοδιο και εννωσα ολα τα καλοδια απο τις συσκευες :mrgreen:) δυστιχως σε νεοχτηστη πολυκατοικια παω να μεινω αλλα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΚΑΛΟΔΙΑ τι να πεις και θελω ενα καλοδιο περιπου στα 35 μετρα για dsl και τηλ θα εχω φιλτρακι μπορειτε να μου πειτε τιμες η καποια σελ καταστημα? ευχαριστω
alt10 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 εστω αν ξερετε καποιο καλοκαταστημα με καλες τιμες σε αυτα?
SpiderGr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 φιλαρακο η καλυτερη λύση θα ήταν να πας σε καποιο κατατημα με ηλεκτρολογικα (π.χ. κατουμας) και να παρεις τετραγωνακια, ενα πρεσακι (το πλαστικο κανει καπου 3 ευρο) και καλωδιο χύμα. δεν θυμαμαι ποσο κανει αλλα τα 100 μετρα δεν πρεπει να πέρασε τα 12 ευρω. Χωρια οτι θα σου μείνει και για κάποια δουλεια στο μέλλον.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 σε νεοχτηστη πολυκατοικια παω να μεινω αλλα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΚΑΛΟΔΙΑ Μάλλον δεν πρόσεξες καλά.
alt10 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 εννοω για τους χωρους εκτος πριζας οτε εχει πριζες αλλα δεν εχει μεσα καλωδια !!!
alt10 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 λεω οτι εχει πριζες αλλα δεν εχει καλωδια εκτος απο την κεντρικη του οτε στο σαλονι understant?
SpiderGr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 ara theleis ena kalodio apo to saloni sto router sou
madsc Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Αν κατάλαβα σωστά και δεν υπάρχουν καθόλου καλώδια μέσα στους τοίχους πέρα του κεντρικού, μάλλον θα χρειαστείς ηλεκτρολόγο/δικτυά για τη συνολική εγκτάσταση. Τώρα που είσαι στην αρχή μπορείς να το φτιάξεις σωστά μια και καλή. Κεντρικό splitter, και απλό cat5e καλώδιο παντού για την τηλεφωνία. Το απλό cat5e παίζει στα 0.20, 0.30, 0.40 ευρώ λιανική το μέτρο ανάλογα τη μάρκα, χρώμα, ποσότητα, κατάστημα. Θα το βρείς σχεδόν σε όλα τα ηλεκτρολογικά καταστήματα. /sc
alt10 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 στη θεση για το τηλ εχω περασει δυκτιο και συναγερμο εγω θελω να βαλω και καλωδιο οτε γινετε θα εχουμε καποιο προβλημα με το καλ δυκτιου
alt10 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 πως λενε τεχνικα το καλωδιο για pstn απλο τηλ για να το ψαξω στο web ?
SpiderGr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 gia ton sinagermo den mporo na sou po giati den eixa pote tetoia empireia kai oute exo akousei kati. opos leei kai o filos madsc i kaliteri lisi tha einai na fereis enan ilektrologo tora pou einai arxi kai na sou perasei kalodioseis se oles tis mprizes etsi oste na min provlimatizesai tsampa kai verese.
alt10 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 ok men to ksero ayto alla sas rotao pano kato times gia na min me piasoun kotso?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.