alex2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Ρε παιδιά προσπαθώ να στείλω mail σε έναν φίλο μου που είναι σε ένα Αγγλικό Πανεπιστήμιο και μου βγάζει αυτό το μήνυμα: "The message has been blocked because it contains a component (as a MIME part or nested within) with declared name or MIME type or contents type violating our access policy." Δυστηχώς τα header που βάζει το Yahoo mail beta είναι: MIME-Version: 1.0 Content-Type: multipart/alternative; Προφανώς ο mail server τους το κόβει επειδή είναι multipart/alternative και όχι text/plain!!Έλεος με αυτά τα ηλίθια server....παραπάει. Τέλος πάντων μπορώ κάπως να αλλάξω τα header στο Yahoo beta??Γιατί δεν το βρίσκω κάπου.... Thanks
Rightman Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Εγώ προσπαθώ να κάνω chat και μου ζητάει chat ID, τι είναι αυτό; Μήπως δεν υποστηρίζει e-mail της μορφής *****@msn.com ; EDIT:Τελικά βρήκα ότι υποστηρίζει δυστυχώς μόνο yahoo mail. “Your contact must have a Yahoo! ID and must be signed in to either Yahoo! Mail or Yahoo! Messenger.ʼʼ http://help.yahoo.com/us/tutorials/cg/mail/cg_chat1.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.