stathisa Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Αρχικά να πω πως είναι το πρώτο θέμα που βάζω (ως νεόκοπος χρήστης του Insomnia και αφορμή της εγγραφής μου εδώ στάθηκε το γεγονός ότι τώρα άρχισα να ασχολούμε με divx κ.λ.π). Ενδεχομένως να υπάρχει κάπου η απάντηση σε αυτό που ψάχνω αλλα δεν μπόρεσα να το εντοπίσω, γιαυτό ζητώ την κατανόησή σας αν ξαναδιαβάζετε κάτι που ήδη υπάρχει. Το πρόβλημα είναι το εξής. Εχω μια ταινία (του Mr.Bean συγκεκριμένα) σε φορμα AVI. Αφου βρήκα και τους υπότιτλους, (χάρη στο φόρουμ) τους εσωμάτωσα και έχω ένα αρχείο divx με ελληνικούς υπότιτλους που στο pc φαίνονται μια χαρα. Προαπάθησα να το kάνω DVD ώστε να το βλέπει όλη η οικογένεια απο το επιτραπέζιο dvd player. Ενώ λοιπόν έκανα όλη τη διαδικασία (επέλεγα το divx που ήδη είχα περάσει τους υπότιτλους) στο CONVERTXTODVD, όταν έφτανε η στιγμή να ζητήσει dvd, μετα απο κάποιες ώρες, για να το γράψω, το έβαζα, εγραφε περιπου το 10% και μετά κολάει το pc. (δηλ. στη φάση της εγγραφής).Αυτό συνέβει 2 φορές. Υποψιάζομαι ότι το πρόβλημα το έχει η μονάδα αντιγραφής DVD του pc μου. Έχει κανείς κάποια ιδέα με το τι φταίει????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.