Προς το περιεχόμενο

Death Proof

antreas18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Επειδή δεν έχω ιδέα μπορεί κάποιος να μου πεί πως σχετίζονται Το PLanet Terror με το Death Proof ???

απο οτι καταλαβα μαλλον συμετεχουν ιδιοι χαρακτηρες η απλα ειναι μια σειρα που εχει καποια κοινα στοιχεια δεν το διαβασα και προσεχτικα. καπου ελεγε οτι καποιος απο το death proof επαιζε και στο κιλλ μπιλ κατι τετοιο δεν εβγαλα ακρη.

Δημοσ.

Καμια σχεση, απλα ο Ταραντινο με τον Ροντριγκεζ(αρχιζω να υποψιαζομαι πως τα εχουν αυτοι οι 2) γυρισαν 2 ταινιες ξεχωριστες και τις ενωσαν με ψευτικα τρεηλερς πριν και αναμεσα τους. Οι ταινιες δεν εχουν ΚΑΜΙΑ σχεση, απλα ειναι οπως στην Αμερικη παλια δειχναν 2 ταινιες καπακια (φτηνες παραγωγες)

Κανονικα στο σερι πρωτα επαιξε το Planet Terror και μετα το Death Proof

Δημοσ.
Καμια σχεση, απλα ο Ταραντινο με τον Ροντριγκεζ(αρχιζω να υποψιαζομαι πως τα εχουν αυτοι οι 2) γυρισαν 2 ταινιες ξεχωριστες και τις ενωσαν με ψευτικα τρεηλερς πριν και αναμεσα τους. Οι ταινιες δεν εχουν ΚΑΜΙΑ σχεση, απλα ειναι οπως στην Αμερικη παλια δειχναν 2 ταινιες καπακια (φτηνες παραγωγες)

Κανονικα στο σερι πρωτα επαιξε το Planet Terror και μετα το Death Proof

ε ας την επαιζε καπακι. σαν προτζεκτ. ααααα τωρα επιασα το νοημα γιαυτο ειπα καλα ταινια ειναι αυτο μας δουλευει ο τυπας.

Δημοσ.

Απ'ότι βλέπω σε DVD θα βγουν όπως στους ευρωπαϊκούς κινηματογράφους, δηλαδή ξεχωριστά και μεγαλύτερης διάρκειας εκδόσεις, άρα μάλλον θα πάω κι εγώ να το δω στο σινεμά.

(Είχα σαν εναλλακτική μήπως έβγαινε στην αμερική ως Grindhouse πακέτο σε ένα special DVD -με τα trailers και μικρότερες εκδόσεις-αλλά δυστυχώς διαψεύστηκα, για TS και λοιπά δεν το συζηταώ, ακόμα κι αν είναι η μοναδική "grindhouse" λύση, μια φορά την πάτησα με το Sin City. Ίσως βγει σε κανά χριστουγεννιάτικο πακέτο εν τέλει- τα γνωστά "the full experience" aka $$)

Δημοσ.

Akoma k se dvd etsi? tote prepei na perimenoume.

Makari na ths edeixne seri alla ektos apo tous cinefill oi klasikoi m... elhnes pou pane cinema les k pane mpouzoukia k thes etsi sta grigora na xasoun 1,30 ora de tha tous arese. Anagasthkan distixos. Alla oxi na paroume k 2 dvd

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Η πρώτη ιστορία δεν μου άρεσε ιδιαίτερα και πέρα από κάποιες καλές ατάκες μου φάνηκε βαρετή (μου τη σπάει και η φάτσα της Vanessa Ferlito από τότε που είχε παίξει στο 24, οπότε ήρθε και έδεσε).

Τη δεύτερη ιστορία την απόλαυσα και ειδικά το κυνηγητό στο τέλος ήταν όλα τα λεφτά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...