Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με TV OUT σε GeForce 7600GS

pharm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την Albatron Geforce 7600GS σε AGP. Αντιμετωπίζω πρόβλημα με το TV OUT. Άλλες φορές δεν αναγνωρίζει καθόλου την τηλεόραση, άλλες την βρίσκει και βλέπω κανονικά (clone) καθώς και βίντεο σε πλήρη οθόνη στην τηλεόραση.

Εδώ και 2 μέρες δε την αναγνωρίζει με τίποτα. Δεν εμφανίζεται καν η επιλογή «Διαμόρφωση πολλαπλών οθονών». Έβαλα μάλιστα και τους καινούριους drivers 162.18. Με τίποτα. :( Το πάθαινε και άλλες φορές αλλά με 2-3 ριστάρτ του υπολογιστή επανερχόταν...

Όταν ξεκινάει ο υπολογιστής βλέπω και στην τηλεόραση το σήμα των windows να φορτώνει αλλά μόλις φορτώνουν τότε χάνεται η εικόνα. Αυτό σημαίνει ότι η καλωδίωση είναι σωστή.

Με ταλαιπωρεί αφάνταστα το συγκεκριμένο πρόβλημα, μήπως γνωρίζει τι φταίει;

Δημοσ.

Κι εγω έχω το ίδιο προβλημα με την ίδια κάρτα. Δεν αναγνωρίζει το τv-out. Όποτε έβαζα την tv σε ati 9000pro, 9250, 9600xt δεν είχα κανένα πρόβλημα. Τώρα με την 7600 τίποτα?

Τι να κάνω;

Δημοσ.
Κι εγω έχω το ίδιο προβλημα με την ίδια κάρτα. Δεν αναγνωρίζει το τv-out. Όποτε έβαζα την tv σε ati 9000pro, 9250, 9600xt δεν είχα κανένα πρόβλημα. Τώρα με την 7600 τίποτα?

Τι να κάνω;

Έβαλα το TV Tool, έκανα πάλι κανά 2-3 ριστάρτ και την βρήκε την tv. Στην αρχή ασπρόμαυρη εικόνα είχα γιατί την αναγνώριζε ως HDTV... Μετά πήγα κάπως το διόρθωσα αυτό (μη ρωτήσεις πώς, δοκίμασα τα πάντα ούτε που θυμάμαι :P ) και δείχνει ότι έστρωσε τώρα. Για πόσο δεν ξέρω όμως...

Δε ξέρω τι συμβαίνει και τι φταίει και χάνεται η τιβί. Περίεργα πράματα...

Δημοσ.

Για όσους δεν "βλέπουν" την TV τα drivers σας στα options των drivers υπάρχει η επιλογή "Force TV detection". Ενεργοποιήστε την.

Αυτό ισχύει για ΑΤΙ/nVIDIA στα XP.

Τα Vista έχουν ακόμη πρόβλημα στο tv-out και στη συμπεριφορά του.

/sc

Δημοσ.
Για όσους δεν "βλέπουν" την TV τα drivers σας στα options των drivers υπάρχει η επιλογή "Force TV detection". Ενεργοποιήστε την.

Αυτό ισχύει για ΑΤΙ/nVIDIA στα XP.

Τα Vista έχουν ακόμη πρόβλημα στο tv-out και στη συμπεριφορά του.

/sc

Και αυτό να βάλεις πάλι δε την έβλεπε την τηλεόραση. Προς το παρόν όλα οκ, με βοήθησε πολύ το TV Tool.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...