Προς το περιεχόμενο

Filmnet

everwicked

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kalispera,

Irtha Ellada ki ego o anthropos, pao na do Filmnet sto PC, no luck.

Exo Cable Crypt Decoder 0.24 kai Hercules All-In-Wonder Radeon 7500 kai trexo XP Pro.

To error einai "Could not load physmem.vxd".

Nai dokimasa na to kano copy sto Windows\System and System32. Any ideas?

PS: Exei kaneis sxedia gia hardware decrypter?

<small>[ 17-06-2002, 03:53: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: everwicked ]</small>

Δημοσ.

Den exw dokimasei tis odigies autou tou arxeiou giati enas cablecrypt pou exw, einai eidi spasmenos me kapoia sxedia pou eixa vrei paliotera... mono sti polikotita eixa provlima...

sindoma pisteuw tha tin exw diorthwsei me tin voitheia autwn twn odigiwn...

Δημοσ.

Irthe i ora na to dokimaso kai ego...Auto me tin polikotita me eixe provlimatisei palia kai den to eixa epixeirisei...

A, exo kai na ftiaxo mia ergasia gia ilektronika sto panepistimio. Kai kala tha eftiaxna ena thermometro....Dilali 3-4 thermozeugi pou tha kateligan se mia othoni pou tha edeixne ti thermokrasia kai tha epeleges me ena peristrofiko diakopti poio thermozeugos itheles. Tora skeftomai na tou proteino na doso san ergasia to spasmeno apokodikopoiiti...Malista ti version me to mikroelegkti...Programmer exoume apo oti thimame sto panepistimio...

Plaka tha exei pantos na to dexthei. Auto kai an tha einai gia educational purposes stin kiriolexia...lol

crAss

Δημοσ.

Paidia molis to ekana to proto meros.

Mia xara einai h eikona apla allazei polikotita every now and then. Molis paro ta chipakia tha einai jet!

Alla me ton ixo den tha vrethei lisi re gamoto?

Δημοσ.

Gia ton ixo exw psaxei apeires fores... oute programma oute tpt gia hardware vrika!!! to mono pou vrika itan kapoious pou eixan akousei oti me 20-50.000 drx sou evazan mia plaketa kai douleve ixos gia kapoio kairo. Tpt omws den exw vrei gia kammia tetoia plaketa sto net... Einai toso kala krimeno mistiko pia? i einai moufes oti legetai?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...