nemesis345 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Πριν μερικές μέρες μου ήρθε η καταπληκτική ιδέα, και η ιδιαίτερα δύσκολη προς υλοποίηση, για να φτιάξω μια μηχανή αναζήτησης. Ζητάω λοιπόν την βοήθεια από οποιονδήποτε γνωρίζει πέντε πραγματάκια για να μπορέσω να ξεκινήσω με αργά και σωστά βήματα την υλοποίηση της! Η βοήθεια σας θα είναι σημαντική! Εκ των προτέρων, σας ευχαριστώ όλους!
alex2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Καλό κουράγιο....δεν νομίζω να θέλεις να συναγωνιστείς την google??
nemesis345 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Το 1ο post-reply! Το να ανταγωνιστό το Google είναι κάτι άπιαστο! Εδώ δεν έχω αρχίσει ακόμα! Ας βρω τα βασικά και τότε βλέπουμε.... Ευχαριστώ alex2005!
poscaman Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Ζητάω λοιπόν την βοήθεια από οποιονδήποτε γνωρίζει πέντε πραγματάκια για να μπορέσω να ξεκινήσω με αργά και σωστά βήματα την υλοποίηση της! βοηθεια πανω σε τι ακριβως ζητας?
nemesis345 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 βοηθεια πανω σε τι ακριβως ζητας? :grin: Ζητάω πληροφορίες για να δω τι ακριβός χρειάζομαι για να φτιάξω μια μηχανή αναζήτησης! Έψαξα και είδα κάτι πράγματα και πιστεύω ότι τα σημαντικότερα είναι: μια βάση δεδομένων και ένα script θα κάνει crawling. Από ότι κατάλαβα και ξέρω είναι ένα αρκετά χρονοβόρο project και με μεγάλο φόρτο εργασίας, άρα και χρόνου. Έτσι λοιπόν προσπαθώ να βρω όσο το δυνατόν πιο διευκρινιστικές πληροφορίες γύρω από το θέμα για να μπορέσω να βάλω μια αρχή!
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 loipon,kalo diabasma... http://computer.howstuffworks.com/search-engine.htm kai kapoy exei kai mia analysh toy google (sto idio site)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.