Demetris77 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 SmitfraudFix Ισχυρο καθαριστικο Hijack malware. Ειναι σε CLI (Command line interface) http://siri.geekstogo.com/SmitfraudFix.php
Carebear Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 snoop-free (anti-keylogger, θεικο) mozilla + no script (τελειο, απλα) + DLhelper (utube ripper) + DLtaskbar pidgin (+googletalk,msn,yahoo) μπορεις να εχεις ολλα σου τα μσν σε ενα, ακομα και aol lol convert x to dvd disc juggler (πολυ καλο ειδικα αν αντιγραφεις 10αδες CD/DvD ταυτοχρονα, ποιοτικο) faster ping fraps το γνωστο... για game-movies ventrilo ... teamspeak ... skype ... online tv tune up utilities limewire ... bitlord ... flv player vlc player αν καποις δεν μπορεσει να βρει κανενα ασ μου κανει πμ ή και στο μσν
parsifal Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 snoop-freemozilla + no script + DLhelper + DLtaskbar pidgin (googletalk,msn,yahoo) pop-up stopper fraps NOT FREEWARE convertx to dvd NOT FREEWARE disc juggler NOT FREEWARE faster ping ventrilo teamspeak skype online tv tune up utilities NOT FREEWARE limewire bitlord flv player vlc player Τώρα είμαστε εντάξει...
parsifal Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Μάλλον crippleware: Limitations: · fraps watermark along top of video · maximum of 30 seconds per recording · screenshots saved in bitmap format
Sadamiraq Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Το fraps δεν ειναι freeware εχει εγγραφη μεχρι 30 δευτερολεπτα ανα εγγραφη,αποθηκευση οικονων μονο σε bitmat και ενα μικρο logo στα video που βγαζεις
angmar Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Για εγγραφή DVD/CD (data) να προτείνω τον cdburnerXP εννοείται γράφει και images κλπ αλλά εκεί προτιμώ imgburn. ΥΓ. απαιτεί net framework 2.
bj.eirini Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 εγώ ότα είχα το cdburnerXP κ έκανα κανονική εγγραφή σε dvd ποτέ δν μ τα περνε το οικιακό dvd player....
Members gsarig Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Members Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Εγώ για τέτοιες δουλειές έχω συμπαθήσει πολύ τον συνδυασμό infrarecorder και imgburn. Μικρά, ελαφριά και αξιόπιστα και τα δύο (τουλάχιστον στο διάστημα που τα χρησιμοποιώ δεν έχω να τους προσάψω τίποτα κακό).
washcloud Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 HDTune για εκτενή έλεγχο του κανακάρη σας... Xnview o image viewer/και εν μέρει editor μου εδώ και χρόνια Kate's Video Converter για το αυτονόητο Τest Disk για partition table/file recovery Sandra για να κοιτάξετε κάτω απ' τη φούστα του υπολογιστή σας a_Tube Catcher για να catchάρετε online video (και να μετατραπούν σε ό,τι μορφή θέλετε) Diino client, software για διαχείριση του mail, blogpage, και 2G online αποθηκευτικό χώρο - χωρίς file size restriction (!) , που σας παρέχει η εν λόγω εταιρία Capturei για 1-click (με προσωπική προτίμηση το "Ιnsert") , είτε screen , είτε active window capture-save (το ένα του κακό, σώζει ΜΟΝΟ σε bmp , το άλλο χακεύεται - πειράζοντας το registry και κάνοντάς το να ξεκινάει με τα Windows, το έχεις ΠΑΝΤΑ να τρέχει στο tray , έτοιμος ν' αποθανατίσεις ανά πάσα ώρα και στιγμή,μ' 1 πάτημα, τους πάντες και τα πάντα... Έτσι ώστε αν κάνει το λάθος καμμιά επαφή σας στον msn πχ, να σηκώσει στιγμιαία το σουτιέν της, νομίζοντας πως η μνήμη σας δεν είναι και τόσο καλή, να την έχετε αιωνίως στο χέρι και το bmp file στο σκληρό... )
insomniaK Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Λοιπόν, δεν έχω να συνεισφέρω στο θέμα αλλά θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ήδη έχουν συνεισφέρει.
dazeman Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 audiograbber flashget photofiltre (free version) EZBack-it-up drtic ccleaner mpc &mpc-hc ffdshow sherlock hjsplit gspot mediainfo Nonexistent codecs/filters removal cpuz graphmanager winmerge projectX klp ..klp
Fronimitis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Για CD/DVD/BLU-RAY εγώ χρησιμοποιώ το Ashampoo Burning Studio free.Είναι πολύ καλό και έχει παρόμοιο interface με το Nero (είχα μάθει με nero και τα άλλα με είχαν ξενίσει). http://www.download.com/Ashampoo-Burning-Studio-Free/3000-2646_4-10776287.html?tag=mncol
nickarmy Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 nero 9 πολύ βολικά αν έχεις πάνω απο 2γ ραμ
ferongr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Οχι, 8 θα χρησιμοποιουμε για να γραψουμε ενα CD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.