grdimis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δειτε τον avant browser ειναι πολυ καλος και βολικος τον δουλευω κανα 2 χρονια.ιδιως για να παρακολουθεις δημοπρασιες.Για αυτοματες ανανεωσεις κτλ.
slipknot Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Ρε παιδιά παίζει κανένα πρόγραμμα που να γράφει αρχεία σε dvd ? Ένα απλό θέλω να γράψω μερικά πραγματάκια ? Το θέλω για σήμερα οπωσδήποτε γιατί αύριο θα δώσω τα dvd.Καμιά ιδέα ? Edit:Οκ άκυρο,βρήκα.
blashyrkh+ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 καλο προγραμματακι ειναι το ccleaner (windows ) και το onyx +tinkertool (mac ) αυτα τα 2 βαζω αμεσως μετα απο πιθανο format.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 το καλύτερο πρόγραμμα (κατά την γνώμη μου) για MP3 ripping ειναι το CDex όπως επίσης κι ένα εναλλακτικό και πολύ ελαφρύ πρόγραμμα για CD/DVD burning είναι το InfraRecorer. Τέλος απόλυτο codec-pack το οποίο είναι απόλυτα ad-free και δεν έχει δημιουργήσει ΠΟΤΕ προβλήματα conflict σε όποιο p.c. το έχω εγκαταστήσει ειναι το CCCP(Combined Community Codec Pack). Αυτά από 'μένα προς το παρόν
citakis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 infrarecorder για dvd burning 7zip για κάθε είδους συμπιεσμένο αρχείο Irfanview για προβολή εικόνων(δεν χρειάζεται καν να πιάσεις το ποντίκι) httrack για web ripping vlc και media player classic για βίντεο όλα τους είναι φοβερά και δεν κοστίζουν τίποτα ούτε πετάνε παραθυράκια
akisk Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Πολύ μικρό και πανάλαφρο πρόγραμμα defrag. To όνομα αυτού... JKDefrag. Το πρόγραμμα το βρίσκετε στο http://www.kessels.com/JkDefrag/ και το GUI του στο http://www.emro.nl/freeware/
grdimis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Χρησιμοποιω εδω και ενα χρονο τωρα τον avant browser και τον κρινω πολυ δυνατο πολλες δυνατοτητες. Δειτε τον αν θελετε.
okeanos111 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δειτε τον avant browser ειναι πολυ καλος και βολικος τον δουλευω κανα 2 χρονια.ιδιως για να παρακολουθεις δημοπρασιες.Για αυτοματες ανανεωσεις κτλ. Και εγω 2 χρονια τον δουλευω,μπορω να πω,οτι ειναι απλα εξαισιος,για μενα,καλυτερος κ απο τον Firefox,sorry παιδια
okeanos111 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Πολύ μικρό και πανάλαφρο πρόγραμμα defrag. To όνομα αυτού... JKDefrag.Το πρόγραμμα το βρίσκετε στο http://www.kessels.com/JkDefrag/ και το GUI του στο http://www.emro.nl/freeware/ Το εχω χρησιμοποιησει 3,4 φορες, κ εχω την αισθηση,οτι κατι του λειπει,δεν ειμαι σιγουρος,αλλα αμεσως μετα την χρησιμοποιηση του,εβαλα την ανασυγκροτηση των windows, k δουλευε αρκετη ωρα,κ βρηκε δουλια να κανει Δεν μπορω να ξερω ακριβως ομως,κατα ποσο ειναι αξιοπιστα κ τα 2 αυτα
lefi Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 και εμένα μου το κάνει εάν έχεις υπομονή ας το να τελειώσει (για το JKDefrag μιλάω) και της επόμενες φορές θα κάνει λίγη ώρα επίσης δεν έχω προσέξει στην πράξη αλλά όπως φαίνεται από το διάγραμμα που εμφανίζει κάνει πολύ λεπτομερή δουλεία τώρα εάν αξίζει τον κόπο η αναμονή δεν ξέρω.
okeanos111 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 και εμένα μου το κάνει εάν έχεις υπομονή ας το να τελειώσει (για το JKDefrag μιλάω) και της επόμενες φορές θα κάνει λίγη ώρα επίσης δεν έχω προσέξει στην πράξη αλλά όπως φαίνεται από το διάγραμμα που εμφανίζει κάνει πολύ λεπτομερή δουλεία τώρα εάν αξίζει τον κόπο η αναμονή δεν ξέρω. Η αληθεια ειναι οτι το αφηνω,κ τελειωνει
lefi Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Μήπως έχει κανείς υπόψιν του κανένα πρόγραμμα να φτιάχνει Bootable cd/dvd ή να λειτουργεί σαν bootable (σημείωση εκτός από το Bart PE)
weirdo Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 κάνας freeware player για αναπαραγωγή dvd ?
Members gsarig Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Members Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 κάνας freeware player για αναπαραγωγή dvd ? KMPlayer Ο αγαπημένος μου player - παίζει τα πάντα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.