AFANIS_ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 αυτο το διάστημα μένω με την κοπελιά μου :) :) :) έγραψες :) :) :)
pappous_soulis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Λοιπόν,αυτή τη στιγμή έχω 15 γατιά! Έχουμε και λέμε,απ'τα μεγάλα: Ασπρούλης,Mimi,Guen,Γουόρις,Nigga,Rony,Dos (είναι μαύρη γάτα,εξού και το όνομα ) Απ'τα μικρά: Fidel,Vito,Luigi,Jerry,Dart,Σταχτούλης,Limpy,Τάμτα [φωτό δεν ανεβάζω για ευνόητους λόγους :-P ]
bilco Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Μια χελωνίτσα που γυρνάει στον κήπο. Όνομα δεν έχει γιατί είναι μικρή ακόμα και δεν έχει προλάβει να δείξει τον χαρακτήρα της...
Mijithroulis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δεκαδες κατσαριδες με ονομα "λεκες στην σολα της παντοφλας"... Αν θελετε ποσταρω και φωτο... (ακυρο αλλα επιτελους Internet μετα απο 1 μηνα... Γιεεε...)
saxon Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Μια νεροχελώνα στο ενυδρείο της με το όνομα Speedy. Το όνομα το πήρε απο το warcraft, όπου υπήρχε μια αποστολή που όταν την τελείωνες έπαιρνες για έπαθλο μια χελωνίτσα που σε ακολουθούσε παντού και λεγόταν Speedy
system Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Εσεις που τα χετε μες στο σπιτι ρε παιδια πως καταφερνετε και τα μαθενετε να μην κατουρανε ολο το σπιτι?
we_will_rise Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Εσεις που τα χετε μες στο σπιτι ρε παιδια πως καταφερνετε και τα μαθενετε να μην κατουρανε ολο το σπιτι? κατ'αρχήν ρίξε μια ματιά εδώ Εγώ τον έχω στο μπαλκόνι, δεν θα μπει στο σπίτι αν πρώτα δεν εκπαιδευτεί... Έμαθε κατά ένα μυστήριο τρόπο να τα κάνει στην πάνα από μόνος του...
gvaggis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Eνα λευκό μπασταρδάκι της μεγάλης οικογενείας των ποιμενικών που (δεν) ακούει στο όνομα Bianca..
kallair Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Μια χελωνίτσα που ακούει στο όνομα Τζουτζούκος :-P
lak10 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Eγω εχω εναν αρσενικο αδεσποτο που τον λενε Rex και μια θυλικια Akita Ino που την λενε Kim σε σκυλια ανφερομαι
Commentator Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Μετα απο φτυαρακι. Εχω 2 γατες οχι ρατσας.Εναν αρσενικο τον Φιντελ και μια θυληκια την Ζουζουνα. Ο Φιντελ ειναι στειρωμενος λευκος φουντωτος και χοντρος ,πολυ ομορφος. Εχω επισης 2 χρυσοψαρα και 2 παπαγαλακια lovebirds αρσενικο και θυληκο
pappous_soulis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Ο Φιντελ ειναι στειρωμενος λευκος φουντωτος και χοντρος ,πολυ ομορφος. Mιας και είπες Φιντελ,να και ο δικός μου ο Fidel (με το δικό του κατοικίδιο )
blashyrkh+ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 iguana λιγο μεγαλη ειναι τωρα τον λενε jack αλλα γυρναει πλεον και σε κοσμιτικα επιθετα..
livewire Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Mιας και είπες Φιντελ,να και ο δικός μου ο Fidel (με το δικό του κατοικίδιο ) Γλούπ! Ρε μπάρμπα Σούλη, τι ποντίκαρος είναι αυτός στο βάθος? Και ο Φιντέλ πετάει αετό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.