Προς το περιεχόμενο

Τι κατοικίδιο έχετε και πως το λένε?

Crazy killer123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ενα πολλ με

1)σκυλο

2)γατα

3)ερπετα

4)εντομα

5)οικόσιτα

6)σκιουρο

ωραίο δε θα ηταν;;

Εγω εχω ενα μικρο πεκινουα, που το φωναζουμε Τζουλυ (οχι απο το Αλεξανδρατου, το σκυλι μου ειναι πιο ομορφο, λολ)

Δημοσ.

Hmm τώρα θα γελάσετε

Αρσενικός (απο 2 μηνών μέχρι 1 έτους οπότε κ πέθανε απο φόλα): Αβάπτιστος

Αδερφάκια θυληκά (απο 2μηνών μέχρι 2 ετών, εξαφανιζόλ): η Σάρα και Μάρα

Αρσενικός (απο 2 μηνών μέχρι 5 ετών όπου έφυγε για έφερα σπίτι έναν σκυλί): Tical

Αρσενικός (απο 6 μηνών μέχρι 2 ετών, έφυγε μάλλον για πήδημα): Ο Γατούλις (όπως λέμε χατζηδάκις)

Τώρα έχω τον Πέτρο και την Μελίνα, 3 μηνών αδερφάκια.

Άντε να μεγαλώσουνε να φύγουνε κ αυτά κ φτου κ απο την αρχή..

z1.jpg

ξέρει κανείς αν είναι κακό να κάνουνε γατάκια αυτά τα δύο επειδή είναι αδερφάκια;

z9.jpg

Δημοσ.

Πάντα έχουμε στο σπιτι γατα (θηλυκια κατα προτιμηση) αλλα πλεων δεν τις δινουμε ονοματα γιατι πάνω απο 1-1,5 χρόνια δεν αντέχουν.

Δημοσ.

ξέρει κανείς αν είναι κακό να κάνουνε γατάκια αυτά τα δύο επειδή είναι αδερφάκια;

εννοείτε ρε φιλε...αιμομιξία είναι ότι χειρότερο...στείρωσε τα και είσαι ok

Δημοσ.
εννοείτε ρε φιλε...αιμομιξία είναι ότι χειρότερο...στείρωσε τα και είσαι ok

Και εγώ έτσι ήξερα, αλλά ακούσα κάπου (κάπως κάποτε) ότι δεν υπάρχει προβ στις γάτες...

θα ρωτήσω κ κτηνιάτρο...

δεν τα στειρώνω με τίποτα, αφενός γιατι απλά δεν θέλω, αφετέρου θέλω να φύγουνε σε κανα χρόνο δύο (πάμε για τα επόμενα)

Δημοσ.

λάθος άκουσες...αιμομιξία στα κατοικίδια , ακόμα και στα αγρια ζώα είναι η αιτια για πολλές γενετικές ανωμαλίες...και παράγουν ζώα μη υγιή..η φύση κάνει ότι μπορεί για να το αποτρέψει όσον αφορά τα αγρια ζώα, με διαφορα τεχνάσματα. πολλές φορες όμως δεν είναι δυνατόν afto.an δεν τα στειρώσεις θα χεις πρόβλημα...ίσως να μην ζευγαρώσουν αλλα αν....κρίμα τα γατάκια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...