Crazy killer123 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Τι κατοικίδιο έχετε συγνόμη για όσους δεν έχουν αλλά αυτοί που είναι οι τυχεροί τι κατοικίδιο έχουν?
horsepower Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Σκύλαρο Αγίου Βερνάρδου και τον λένε Brad...
Freakster Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Ενα πολλ με 1)σκυλο 2)γατα 3)ερπετα 4)εντομα 5)οικόσιτα 6)σκιουρο ωραίο δε θα ηταν;; Εγω εχω ενα μικρο πεκινουα, που το φωναζουμε Τζουλυ (οχι απο το Αλεξανδρατου, το σκυλι μου ειναι πιο ομορφο, λολ)
KWSN_Men Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Έβγαλε η μύγα κώλο και έχεσε τον κόσμο όλο....
Crazy killer123 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Εγώ έχω ένα ενυδρείο περίπου ενός μέτρου με δύο χρυσόψαρα τον Common και τον Ryukin.
takeda Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Hmm τώρα θα γελάσετε Αρσενικός (απο 2 μηνών μέχρι 1 έτους οπότε κ πέθανε απο φόλα): Αβάπτιστος Αδερφάκια θυληκά (απο 2μηνών μέχρι 2 ετών, εξαφανιζόλ): η Σάρα και Μάρα Αρσενικός (απο 2 μηνών μέχρι 5 ετών όπου έφυγε για έφερα σπίτι έναν σκυλί): Tical Αρσενικός (απο 6 μηνών μέχρι 2 ετών, έφυγε μάλλον για πήδημα): Ο Γατούλις (όπως λέμε χατζηδάκις) Τώρα έχω τον Πέτρο και την Μελίνα, 3 μηνών αδερφάκια. Άντε να μεγαλώσουνε να φύγουνε κ αυτά κ φτου κ απο την αρχή.. ξέρει κανείς αν είναι κακό να κάνουνε γατάκια αυτά τα δύο επειδή είναι αδερφάκια;
lary7 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Πάντα έχουμε στο σπιτι γατα (θηλυκια κατα προτιμηση) αλλα πλεων δεν τις δινουμε ονοματα γιατι πάνω απο 1-1,5 χρόνια δεν αντέχουν.
tsakonas Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 ξέρει κανείς αν είναι κακό να κάνουνε γατάκια αυτά τα δύο επειδή είναι αδερφάκια; εννοείτε ρε φιλε...αιμομιξία είναι ότι χειρότερο...στείρωσε τα και είσαι ok
takeda Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 εννοείτε ρε φιλε...αιμομιξία είναι ότι χειρότερο...στείρωσε τα και είσαι ok Και εγώ έτσι ήξερα, αλλά ακούσα κάπου (κάπως κάποτε) ότι δεν υπάρχει προβ στις γάτες... θα ρωτήσω κ κτηνιάτρο... δεν τα στειρώνω με τίποτα, αφενός γιατι απλά δεν θέλω, αφετέρου θέλω να φύγουνε σε κανα χρόνο δύο (πάμε για τα επόμενα)
tsakonas Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 λάθος άκουσες...αιμομιξία στα κατοικίδια , ακόμα και στα αγρια ζώα είναι η αιτια για πολλές γενετικές ανωμαλίες...και παράγουν ζώα μη υγιή..η φύση κάνει ότι μπορεί για να το αποτρέψει όσον αφορά τα αγρια ζώα, με διαφορα τεχνάσματα. πολλές φορες όμως δεν είναι δυνατόν afto.an δεν τα στειρώσεις θα χεις πρόβλημα...ίσως να μην ζευγαρώσουν αλλα αν....κρίμα τα γατάκια...
takeda Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 οκ νάσαι καλά, μάλλον θα στείλω το ένα απο τα δύο στο εξάμηνο
1980 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Είχα Husky και το λέγανε Roudy. -------------------------------------------
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.