johnyboy Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.Εχω την sb 5.1 digital και έχω vista.Φυσικά η creative δεν την υποστηρίζει.Κάνουν αυτοί οι οδηγοί?
Vassilis_X Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 gia mena pou exo tin creative x-fi fatality exei vgei kati;;;;
johnyboy Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 ok φίλε δοκίμασα αυτό Rapidshare: http://rapidshare.com/files/47396705..._0002.exe.html που είχες στο πρώτο πόστ και παίζει μια χαρά.Είσαι τρομερός.Θα πετούσα την κάρτα για τον λόγο που δεν έβρισκα οδηγούς.Ευχαριστώ.
fragment_ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 υπαρχουν πολλα προβληματα ιδιαιτερα σε οδηγους vista, αφου πολλες λειτουργιες οπως το mixer eax και 7.1 εχουν προβλημα ακομη και στις καρτες x-fi. απαραδεκτη η creative παρολο τις μεγαλους κοστους καρτες της
talos_2002 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Για όσους έχουν X-Fi: Υπάρχουν καινούριοι οδηγοί και εφαρμογές στο νέο cd που πουλάει η creative. Πιθανότατα θα λύσουν πολλά από τα προβλήματα. Κάποιος το αγόρασε και το ανάβασε στο http://forums.creative.com/creativelabs/board/message?board.id=Vista&message.id=19513&view=by_date_ascending&page=1 Σας το προτείνω θερμά. Edit: Ο installer του έχει κλείδωμα ώστε να μπαίνει μόνο σε Βίστα. Εάν θέλει κάποιος μπορώ να του στείλω ένα πειραγμένο αρχείο, ώστε να μπαίνει και σε άλλα windows.
talos_2002 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Ευχαριστώ πολύ johnyboy. Να 'σαι καλά. Είναι κρίμα να πετάμε τις κάρτες επειδή η Creative δεν μας αφήνει να εγκαταστήσουμε τους οδηγούς, ενώ εκείνοι υπάρχουν.
johnyboy Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Εχω ένα προβληματάκι.Ενώ οι drivers παίξανε κανονικά μου βγάζει παραμορφωμένο ήχο και δεν μου ανοίγει το control panel της κάρτας.Αν έχεις καμιά ιδέα.
talos_2002 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δοκίμασε αυτό http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1735333&postcount=26
johnyboy Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 οκ θα δοκιμάσω και θα σου πω τι γίνεται.Ευχαριστώ.
johnyboy Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Μια χαρά είναι οκ.με κάποιες αλλαγές στις ιδιότητες παίζουν κανονικά.Μέχρι στιγμής τουλάχιστον παίζουν.ευχαριστώ.
hydrogen Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δοκιμασα το πρωτο αρχειο στο thread ενταξει οι drivers αλλα δεν ανοιγει το programma τις καρτας για να αλλαξω την επιλογη των ηχειων. εχω την soundblaster live 5.1
hydrogen Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 H ypostiriksh aytwn twn kartwn me neoys drivers einai ypotesh poly dyskolh...Exoyn bgei polloi unofficial drivers o kathenas gia allo skopo. Enhmerwtika gia normal xrhsh (mousiki kai gaming)poly kalh doyleia kai organwmenh exei ginei apo ton Classic Leon me toys YouP Pax drivers opoios toys gnwrizei.. Plirofories tha vreite edw: http://www.youp-pax.org/index.php Exei kai link na katevasete: Y.G Shmeiwsh prwta egkathistoyme to software kai meta toys drivers τους δοκιμασα ολλο καλα στον 5.1 ηχο καποιες εφαρμογες δεν δουλευουν οπως ο surround mixer αλλα ειναι οτι καλυτερο εχω δοκιμασει
mpregos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 έβαλα και εγώ τα vista ultimate 32-bit και έχω κάρτα ήχου LIVE!1024 ME 4.1 ηχεία. Βρήκα στα φόρουμ της creative κάτι drivers πού δουλεύουν Normal. ένα μικρό προβληματακι όμως....δεν έχει την ένταση πού είχα όπως στα ΧΡ. ;έχει κανεις καμμία ιδέα;;;;
hydrogen Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 νομιζω το εχουν κανει επιτιδες για να μην επιβαρυνεται πολυ ο επεξεργαστης
talos_2002 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Για το Control panel σε όσους δεν δουλεύει: Αποσυμπιέστε τους οδηγούς και τρέξτε ctpanel.exe που υπάρχει στο Drivers\wdm\common\i386. Ίσως μπορεί να λυθεί από εκεί το πρόβλημα του παραμορφωμένου ήχου. Edit: Βάζοντας τα CtPanel.exe και CtCtlPan.cpl στο Windows\System32 θα εμφανιστεί ως εικονίδιο στον πίνακα ελέγχου των Windows.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.