talos_2002 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 paylidis, οι οδηγοί πρέπει να λειτουργούνε αλλά η SB0220 δεν έχει υποστήριξη από την Creative, όπως και σχεδόν όλες οι SB022x. Είναι δύσκολο να βρω όσα χρειάζομαι για αυτή την κάρτα, αλλά έχω μερικές ιδέες ακόμα. momotis, θα έχεις ένα προσωπικό μήνυμα μέσα στις επόμενες μέρες. Δεν αγνοώ όσα αναφέρετε, αλλά δεν μπορώ να ασχοληθώ πριν τη Δευτέρα λόγω έλλειψης χρόνου. Όταν καταφέρω να προσθέσω μερικές Live! που λείπουν, ίσως βγάλω ένα νέο πακέτο με νεότερους οδηγούς, έκδοσης 6.0.1.1242, αν καταφέρω να το κάνω να δουλεύει.
talos_2002 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Αν κάποιος έχει οδηγούς για κάποια SB022x ας μου στείλει ένα προσωπικό μήνυμα. Επίσης αν κάποιος έχει ένα πακέτο οδηγών που υπήρχε παλαιότερα στο site της Creative με υποστήριξη για τις Audigy και Live! ας μου στείλει ένα προσωπικό μήνυμα.
talos_2002 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Ετοίμασα ένα νέο πακέτο με νεότερους οδηγούς, έκδοσης 6.0.1.1302. Τώρα υποστηρίζει και πολύ περισσότερες κάρτες, θέλω να πιστεύω πως είναι όλες. Έγινε πολύ γρήγορα και ίσως έχουν γίνει λάθη. Ανυπομονώ για τα σχόλιά σας. Sendspace: http://www.sendspace.com/file/j244da Rapidshare: http://rapidshare.com/files/47396705/T2_SBXF_PCDVT_LB_2_15_0002.exe.html
drillgr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Εγω εχω μια live! 1024 και στην οποια ειχα περασμενους τους τελευταιους official drivers για xp, αυτους που μου εβγαζε με το auto update(αρκετα παλιους αλλα δουλευαν). Δοκιμασα το πρωτο πακετο που εδωσες στην αρχικη σελιδα, περαστηκαν κανονικα οι drivers, η καρτα αναγνωριστηκε σαν live! value αλλα ο ηχος ηταν περιεργος, σαν ηλεκτρονικος ενα πραμα οποτε και περασα παλι το παλιο πακετο. Επισης στο control panel που μπαινει μαζι με τους drivers εβγαζε οτι η καρτα υποστηριζει 24bit audio αλλα λιγο παραξενο μιας και ειναι πολυ παλιο μοντελο 99-2000 περιπου. Το νεο πακετο που εδωσες λες να την υποστηριζει? Σε αλλο pc εχω μια audigy 1 απο τις πρωτες που ειχαν βγει. Εκει παιζουν οι drivers? Αναφερομαι σε win XP παντα.
talos_2002 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δοκίμασε και πες μας. Δεν γράφω τους οδηγούς, μόνο τον installer πειράζω.
drillgr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Ναι οκ απλα φαινετε πως ο installer περναει την καρτα για αλλο μοντελο. Θα δοκιμασω και θα σου πω. eidt: Παντως εχω τους drivers τους official που δουλευουν τους οποιους πλεον δεν μπορω να βρω στο site της creative, περιεργο. Αν δεν δουλεψει το νεο πακετο μπορω να στους δωσω μηπως βρεις κατι χρησιμο.
drillgr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Λοιπον τους δοκιμασα αλλα δυστυχως πλεον η εγκατασταση δεν προχωραει καν, βγαζει οτι δεν αναγνωριζει το μοντελο...
talos_2002 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Οκ, αν μπορείς δώσε μου τους επίσημους οδηγούς που έχεις και πες μου το μοντέλο της κάρτας σου πχ. SB0223. Το γράφει η κάρτα πάνω της. Πριν λίγο είδα πως δεν λειτουργεί το νέο Audio Console με την Live! μου... να πάρει!
talos_2002 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Ξέχασα να απαντήσω για το πάνελ και τα 24Bit. Είναι μια εικόνα πάνω στο παράθυρο και δεν σημαίνει τίποτα, σαν ένα μεγάλο εικονίδιο. Είναι επειδή προέρχεται από πακέτα 24Bit καρτών.
drillgr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Λοιπον το μοντελο ειναι CT-4760 , μια soundblaster live! 1024 και οι οδηγοι που εδινε το auto update ειναι οι εξης http://rapidshare.com/files/47512847/LiveDrvUni-Pack_ENG_.rar
talos_2002 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 drillgr, νομίζω βρήκα πού τα έκανα μούσκεμα. Θα σου στείλω ένα προσωπικό μήνυμα σε λίγο. Επειδή σε κάποιους φαίνεται να μη δουλεύουν σωστά οι οδηγοί, σήκωσα τη νεότερη έκδοση που προέρχεται από το cd της X-Fi που πουλάει η Creative. http://www.mediafire.com/?cugeywnt2rf Απεγκαταστήστε τους παλιούς οδηγούς, τρέχοντας το setup.exe του πακέτου και επιλέγοντας Driver uninstallation και Delete all shared Creative shared audio driver files. Επανεκκινήστε και ξανατρέξτε το setup.exe, επιλέξτε Driver installation και Overwrite existing.... Αν μετά και από αυτό οι ήχοι σας είναι πάλι χάλια, δεν μπορώ να βοηθήσω πολύ. Ίσως οι λίγο παλαιότεροι οδηγοί της σειράς Audigy δουλέψουν κι αν θέλει κάποιος μπορώ να πειράξω τον installer τους και να τον ανεβάσω. Edit1: Αυτό το αρχείο εγκαθιστά τους τελευταίους οδηγούς χωρίς να γίνεται έλεγχος έκδοσης windows ή μοντέλου κάρτας. Ό,τι και να έχετε θα εγκατασταθούν. Δεν περιλαμβάνονται εφαρμογές. Αν τους δοκίμασε κάποιος που είχε πρόβλημα με παλαιότερη έκδοση, ας μας πει αν έγινε τίποτα με αυτούς.
jumaru99 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Καλημέρα.Εγώ με μια Live!5.1 Digital σε Vista που πέρασα το πακέτο σου, δυστυχώς ο ήχος σε stereo δεν είναι καθαρός..πολυκάναλο δεν βγάζει, αλλά ο ήχος καθαρίζει αν επιλέξω τετραφωνικά ηχεία, αλλά με εσθητά μειωμένη την ένταση του από την έξοδο...
INsane22 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Η ένταση είναι πολύ πιο μειωμένη στους οδηγούς εδώ και πολλές εκδόσεις για να μη δουλεύουν πολύ οι ενισχυτές των καρτών ώστε να μειωθεί η αλλίωση του ήχου.
INsane22 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Ίσως είναι κάποια ρύθμιση στον μίκτη ήχου.
REDBOUL Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 H ypostiriksh aytwn twn kartwn me neoys drivers einai ypotesh poly dyskolh...Exoyn bgei polloi unofficial drivers o kathenas gia allo skopo. Enhmerwtika gia normal xrhsh (mousiki kai gaming)poly kalh doyleia kai organwmenh exei ginei apo ton Classic Leon me toys YouP Pax drivers opoios toys gnwrizei.. Plirofories tha vreite edw: http://www.youp-pax.org/index.php Exei kai link na katevasete: Y.G Shmeiwsh prwta egkathistoyme to software kai meta toys drivers
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.