Προς το περιεχόμενο

προβλημα στην απεγκατασταση λινουξ με GRUB error 22 στο boot

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αν τα περασω ομως σε δευτερο σκληρο και για προσωπικους λογους αποφασισω να τα αφαιρεσω αλλαζει τιποτα στη διαδικασια ?

Αυτό που αλλάζει είναι ότι η εγκατάσταση μέσω wubi δεν πειράζει το mbr ενώ αν φορτώσεις στον δεύτερο σκληρό θα εγκαταστήσεις και τον grub.

Αν μετά θελήσεις να βγάλεις* το ubuntu έχει μια μικρή διαδικασία για να επαναφέρεις το mbr των windows στην πρώτη κατάσταση. Μπορείς κάλλιστα βέβαια να αφήσεις τον grub και να φορτώνεις τα windows μέσω grub...

*Δεν βγάζεις κάτι, απλά κάνεις format τον δίσκο ή το partition

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 1 μήνα μετά...

ευχαριστω για τις απαντησεις(εστω και καθυστερημενα :) )

δοκιμασα αυτο το καιρο το ubuntu 7.10,αλλα μαλλον λεω να δω και τιποτα αλλο,γιατι καποια πραγματα δε μου αρεσαν,θα το περασω το καινουργιο μεσω wubi ,τωρα που απλοποιηθηκε η διαδικασια,αλλα οχι dual boot,μαλλον θα βαλω αλλη διανομη

εδω βρηκα καποια ενδιαφεροντα στοιχεια πλην των δικων σας,για οποιον ενδιαφερεται

http://www.users.bigpond.net.au/hermanzone/p18.htm

Τι περιμένεις να δείς σε άλλες διανομές?

Δεν νομίζω οτι κάποιος "νέος" στο λινουξ μπορεί να καταλάβει τις διαφορές των διανομών εκτός του DE(kde,gnome).

Εκτός αν διαβάσει καλά...

ελπιζω οχι τα προβληματα του ubuntu,μαλλον ξενερωσα...για να δουμε το heron τι θα πει...μπορει και να τα βγαλω τελειως,το Linux γενικοτερα εννοω

(για να μη παρεξηγηθω,δε κανω δυσφημιση ουτε αποτρεπω,απλα δοκιμαζω και αν μου κανει μου εκανε,αυτο δε θα πρεπε να επηρεαζει κανεναν αλλον)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...