gokal Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δεν μπορω να βλεπω στο site του No-IP ποια ειναι η IP του υπολογιστη στον οποιο τρεχει το No-IP client με τον συγκεκριμενο λογαριασμο; Αυτό γιατί σου χρειάζεται να το δεις? Αφού χρησιμοποιείς κάποιο όνομα κι όχι την ip για να συνδεθείς. Αυτό είναι και το νόημα του no-ip, να μην χρειάζεται να ξέρεις την ip του απομακρυσμένου Η/Υ. (ελπίζω να κατάλαβα αυτό που λες)
vagpap Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Ολα τα παραπανω τα εχω κανει. Και μαλιστα αρκετες φορες. Δεν μπορω να βλεπω στο site του No-IP ποια ειναι η IP του υπολογιστη στον οποιο τρεχει το No-IP client με τον συγκεκριμενο λογαριασμο; Με ping από command prompt στο no-ip domain που σε ενδιαφέρει σου δείχνει την IP του.
indoli Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Ωραια. Μπορω να πω οτι πλεον ολα ειναι ενταξει. Ευχαριστω πολυ παιδια
citizen Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Οι telindus routers αν θυμαμαι καλα υποστηρίζουν dynamic dns client . Ενεργοποιησε το ώστε να μην εξαρτασαι απο software client. Ποιο μοντέλο Telindus εχεις ακριβως;
indoli Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 To 1133. Αλλα ειναι μαπα. Κανει συχνα αποσυνδεση χωρις λογο (τι περιμενεις απο τις συσκευες του ΟΤΕ). Σκεφτομαι να παω στην εταιρια το δικο μου που ειναι ποιο σταθερο ωστε να γινεται σιγουρα η δουλεια μου απο το σπιτι.
citizen Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 1) Το 1133 υποστηρίζει dynamic dns client.... οπότε ορισε τον κατάλληλα. 2) Οχι μην πας το δικο σου στην εταιρεία για τους παρακ΄τω λογους α) Κανεις δεν θα σου πει ευχαριστώ β) Αντίθετα , θα πουνε οτι "εφαγες" το router της εταιρείας και εβαλες το "παλιο" δικό σου γ) Η εταιρεία να δώσει λεφτά αν θελει και εκτός ωραρίου υποστηριξη. Αν δύο τρεις φορες "κρεμάσουν" θα καταλάβουν οτι πρεπει να πληρώσουν για την αξιοπιστία δ) Γιατί να εχεις εσύ τις αποσυνδέσεις ; ε) Γιατί να σκέφτεσαι εσύ την εταιρεία ; σου πληρώνει τη δικια σου ADSL που έμμεσα την εκμεταλεύονται ; Τωρα , αν η εταιρεία είναι δικια σου ή εχει αψογη συμπεριφορά απέναντι σου - τοτε ας το κάνεις ...
molf48 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 To VNC δεν είναι Secure το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι VNC μέσω Tunnel σε SSH Server.
giorgis1987 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Λοιπόν παιδιά εγώ έχω το εξής θέμα και χρειάζομαι τα φώτα σας: Τρέχω WinXP Pro SP2 και προσπαθώ να χρησιμοποιήσω το Remote Desktop των Win, έχω κλείσει όλα τα firewall (έχω ορίσει άλλη port ως default για το συγκεκριμένο πρόγραμμα και έχω δώσει πλήρη access), έχω ενεργοποιήσει την επιλογή του remote desktop από τον πίνακα ελέγχου, έχω εγκατεστημένο το no-ip και κατά τα γνωστά πρέπει να είμαι οκ, δεν είμαι όμως! Ενώ μπορώ να γίνω client σε πολλούς διαφορετικούς Η/Υ κανείς δεν μπορεί να γίνει σε μένα, δε μπορεί να γίνει host ο δικός μου δηλαδή! Τους δίνω το ip μου αλλά δεν μπορούν να συνδεθούν σε μένα με την καμία, τους πετάει error. Τι μπορεί να φταίει, τι θα πρέπει να κοιτάξω? Επίσης δοκίμασα να τους δώσω και τη διέυθυνση του no-ip (πχ: george.no-ip.biz) αλλά δεν έπιασε ούτε κι αυτό! Ενημερώνω ότι έχω απλό μοντεμ και όχι ρούτερ και έχω δοκιμάσει ένα κόλπο που δίαβασα κάπου αλλού ότι πρεπει λέει να βάλεις και το όνομα της port που έχει ως προεπιλογή το Remote Desktop δηλαδή να έχει η διέυθυνση τη μορφή: χχχ.χχχ.χχχ.χχχ:zzzz (z= αριθμός port) και δεν έπιασε! Τέλος έχω απενεργοποιήσει την επιλογή ασφαλείας που έχει η σύνδεση της otenet που έχω και μπλοκάρει προληπτικά μερικές port. Οπότε περιμένω παρατηρήσεις και συμβουλές σας. Πάντα για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, δε θέλω να χρησιμοποιήσω κάποιο άλλο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.