djgenesis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 ti dieythhnsh bazeis gia na syndetheis apo to ena pc sto allo? Gia na syndetheis mesw INTRA-net : xxx.xxx.xxx.xxx opou xxx, ta pshfia ths eswterikhs sou IP. PX : 192.168.0.3 Gia na syndetheis apo to INTER-net: xxx.xxx.xxx.xxx opou xxx, ta pshfia ths e3wterikhs sou IP. PX : 197.25.64.231 poio VNC xrhsimopoieis telika? to tight VNC?
indoli Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Χρησιμοποιω το Real VNC. Η IP που βαζω στο VNC Viewer ειναι αυτη που βρισκω στο http://www.whatismyipcom .
djgenesis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Ok , tote prepei na anoi3eis to VNCviewer kai ekei pou leei sever prepei na grapseis: xxx.xxx.xxx.xxx:5900 opou xxx einai ta pshfia ths dieythhnshs pou briskeis sto www.whatismyip.com 1)Ekanes forward thn porta sou swsta ? 2)Apenergopoihses ton firewall sou an exeis ? 3) Otan eggatesthses to RealVNC , ebales kwdiko ?
indoli Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 ΟΚ τελικα συνδεθηκα. Αλλα εχω αλλη ερωτηση. Οταν συνδεομαι, συνδεομαι με την επιφανεια εργασιας του server.Αν θελω να συνδεθω σε καποιον αλλον υπολογιστη του δικτυου;
djgenesis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 tha prepei na xrhsimopoieiseis diaforetikh porta. Tha prepei na prowthhseis mia allh porta PX 5901 apo ton router, sthn 5900 tou allou sou PC. Kai sto vnc viewer tha baleis: xxx.xxx.xxx.xxx:5901 gia na syndetheis me to deytero PC
djgenesis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 hmmmmmmmmmmmmmm http://www.portforward.com/routers.htm
indoli Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Telika ok brika akrh me ta ports. Alla exo allo problima... Ayto to No-IP pos to xrisimopoio? Ekana aposyndesh sto grafeio kai ksana sundesh gia na allaksei h IP. Alla meta apo to spiti den mporesa na mpo me to onoma toy logariasmoy toy No-IP
tsakonas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 logiko einai afou profanws den xrisimopoieis to no-ip duc dldl ton client pou kanei update tin ip sto site tous....opote katevase ton client kai valto sto startup na ksekinaei kai na einai anoixto panta...
indoli Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 ΟΚ το κατεβασα. Δηλαδη τωρα στο VNC θα βαζω το ονομα του λογαριασμου του No-IP, ο οποιος λογαριασμος θα ενημερωνεται συνεχεια για το ποια IP χρησιμοποιει ο υπολογιστης μου μεσω του client που εχω εγκαταστησει στον υπολογιστη. Καταλαβα καλα;
gokal Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 ΟΚ το κατεβασα.Δηλαδη τωρα στο VNC θα βαζω το ονομα του λογαριασμου του No-IP, ο οποιος λογαριασμος θα ενημερωνεται συνεχεια για το ποια IP χρησιμοποιει ο υπολογιστης μου μεσω του client που εχω εγκαταστησει στον υπολογιστη. Καταλαβα καλα; Μια χαρά! Νομίζω ότι πλέον απέχεις ελάχιστα από την τελική επιτυχία
indoli Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Αλλα επιτυχια δεν εχω... Εγκατεστησα τον client στο γραφειο. Ειδα οτι δουλευε κανονικα. Αλλα τωρα που ειμαι σπιτι, βαζω το ονομα του λογαριασμου που εχω φτιαξει στο no-ip και δεν συνδεομαι. Ενω αν βαλω την IP (**.***.**.**) με την οποια συνδεομαι στο γραφειο συνδεομαι κανονικα. Οποτε τι κανω;;;
gokal Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Αλλα επιτυχια δεν εχω...Εγκατεστησα τον client στο γραφειο. Ειδα οτι δουλευε κανονικα. Αλλα τωρα που ειμαι σπιτι, βαζω το ονομα του λογαριασμου που εχω φτιαξει στο no-ip και δεν συνδεομαι. Ενω αν βαλω την IP (**.***.**.**) με την οποια συνδεομαι στο γραφειο συνδεομαι κανονικα. Οποτε τι κανω;;; Μισό να τα πάρουμε με τη σειρά .... Θες να συνδεθείς από το σπίτι στο γραφείο. Στον Η/Υ του γραφείου τρέχουν τα: VNC Server και No-IP client Από το σπίτι τρέχεις το VNC viewer (ή VNC client) και του δίνεις την ip του γραφείου, αυτό δλδ που έχεις φτιάξει στο no-ip.com (αυτό εννοείται ότι είναι της μορφής indoli.no-ip.com και όχι απλά το user name με το οποίο έκανες το λογαριασμό σου στο no-ip). Εάν ξέρεις την πραγματική ip του γραφείου και βάζοντάς την στον VNC Viewer έχεις σύνδεση ενώ με το λογαριασμό του no-ip δεν έχεις τότε προφανώς κάτι έχεις κάνει λάθος με το no-ip.
tsakonas Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 profanws den exeis tickarei to koutaki sto no-ip duc, to patha kai gw...prepei na deis to fatsaki na xamogelaei kai na grapsei katw update complete kapws etsi...
indoli Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Ολα τα παραπανω τα εχω κανει. Και μαλιστα αρκετες φορες. Δεν μπορω να βλεπω στο site του No-IP ποια ειναι η IP του υπολογιστη στον οποιο τρεχει το No-IP client με τον συγκεκριμενο λογαριασμο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.