Προς το περιεχόμενο

USB Headset.

kostaspap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Exω αναφερει παλιοτερα το προβλημα που αντιμετωπιζω με την εξοδο του μικροφωνου στον υπολογιστη μου.

Τελος παντων το προβλημα δεν εχω καταφερει να το λυσω .Και κανενα μικροφωνο δε λειτουργει.

Ετσι σκεφτηκα αν υπαρχουν ακουστικα και μικροφωνο με USB?Θα λειτουργουν ευκολα και κανονικα ?Εχει κανεις εμπειρεια??

Δημοσ.

Λοιπον επειδη και εγώ είχα κάτι ψιλοπροβληματάκια με τα ακουστικά που είχα παλιότερα και στο BF2... χτύπησα τα Plantronics GameCom PRO1 που ειναι και USB που θέλεις και είναι αστέρια τόσο σε games αλλά και σε ταινίες, μουσική κτλ...

Θα δείς τρελή διαφορά...

Δημοσ.
Λοιπον επειδη και εγώ είχα κάτι ψιλοπροβληματάκια με τα ακουστικά που είχα παλιότερα και στο BF2... χτύπησα τα Plantronics GameCom PRO1 που ειναι και USB που θέλεις και είναι αστέρια τόσο σε games αλλά και σε ταινίες, μουσική κτλ...

Θα δείς τρελή διαφορά...

Ευχαριστω φιλε μου!Με voip ,skype δουλευουν κανονικα??

Τα κανεις install ή ειναι plug& play??

Δημοσ.

Ναι μια χαρά δουλεύουν....

Κοιτα υπάρχει ένα sofware/drivers που κατεβάζεις... persono λεγεται από το site της plantronics. .. και μέσω αυτού κάνεις ένα calibration και ρυθμίσεις και τα βασικά...

Το θέμα είναι ότι με 2 κλικ κάθε φορα και ΧΩΡΙΣ να τα βγάλεις απο το USB μπορείς να επιλέγεις αν θα ακούς απο τα ακουστικά ή απο τα ηχεία σου πχ... Οποτε βολεύει τρελά καθώς παλιότερα έπρεπε να τα βάζω και να τα βγάζω κάθε φορά... τώρα η επιλογή γίνεται με 2 κλικ όπως σου είπα...

Δημοσ.

δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να το κάνει να μην χρειάζεται να βγάζεις όλη την ώρα τα ακουστικά από την υποδοχή? ( για τα κανονικά ακουστικό-μικρόφωνο ??

(συγγνώμη για το of-topik)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...