Προς το περιεχόμενο

OsaZoume.gr V5 -- Το πρώτο ελληνικό στέκι εφήβων!

marten91

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας!

Έπειτα από εβδομάδες δουλειάς ετοίμασα την 5η έκδοση του site μ...

http://www.osazoume.gr

Το πρώτο ελληνικό στέκι εφήβων & νέων...

Περιμένω την γνώμη σας και τα σχόλια σας!

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Εμένα μου αρέσει αρκετά,νομίζω ότι είναι αρκετά καλόγουστο από σχεδιαστικής απόψεως.

Μία παρατήρηση μόνο: Σε οποιαδήποτε καρτέλα και αν είσαι,στην μπάρα φαίνεται πάντα σαν να είσαι στην καρτέλα "ΑΡΧΙΚΗ".

Καλή συνέχεια....

edit: Και κάτι άλλο....ο κωδικός ασφαλείας δεν είναι και τόσο ασφαλείας.Δεν είναι τυχαίο που σε όλα τα site έχουν εικόνες με περίεργα γράμματα.Το κάνουν για να μην μπορεί ένα πρόγραμμα να τα διαβάσει.Ενώ ένα πρόγραμμα μπορεί να κάνει την πρόσθεση που ζητάς εσυ.

Δημοσ.

Ty poly gia tin kritiki....kai tis paratiriseis....8a koitakso auto pou m eipes gia ton kodika asfaleias....

Ps...Peri ton kartelon pou aneferes...epeidi to header einai ena arxeio kai to kano include se ola....katalabeneis oti einai dyskolo na mporeso na to ry8miso oste na allazei se ka8e selida...pantos 8a to koitakso kai ego :)

Perimeno kai alles apantiseis!

Δημοσ.

Δεν είναι κάτι το δύσκολο πάντως.

Κοιτάζοντας τον κώδικά σου είναι πάρα πολύ απλό.

Απλά στην σελίδα guestbook.php για παράδειγμα απλά πρέπει να κάνεις:

<li id="current" style="margin-left: 1px;"><a href="http://www.osazoume.gr/guestbook.php" title="GUESTBOOK"><span>GUESTBOOK</span></a></li>

και να βγάλεις αυτό το id από το <li> ΑΡΧΙΚΗ

και τίποτα παραπάνω....

Όποια βοήθεια θέλεις εδώ είμαστε....

Δημοσ.

nai to ksero auto ;)

apla s leo oti px to menu einai to arxeio file.php to opoio to kano include se oles tis selides!!!! guestbook.php klp

ara katalabeneis oti den ginete na to allazo....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...