Scorpio GR Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Οκ δικη μου παραλειψη που δεν διαβασα το προσεξα
stavrossak Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 pote tha pexume ti tha gini? Μου φαίνεται είναι όλοι διακοπές! Αν θες βάλε με στο friend list να παίξουμε κανένα φιλικό προετοιμασίας! stavros1981
m00nlight Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Λοιπόν παίδες το league είναι έτοιμο, το μόνο που απομένει είναι να οριστικοποιήσουμε τις συμμετοχές για να ξέρουμε τελικά πόσοι θα είμαστε. Χθες φτιάξαμε μια δοκιμαστική league και στείλαμε και κάποια invitations, να έχετε το νου σας γιατί θα ξαναστείλουμε. Περιμένουμε επιβεβαίωση από τους: the edges* Hal90O0* Scorpio GR stavros1981* lefos72* Bullishcoco* Orbitech Με αστερίσκο όσοι πρέπει να έχουν λάβει invitation. Scorpio GR και Orbitech έχετε pending friend requests
littlelouievegos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Ναι μιλησα και με τον Privateer για το θεμα, εξακολουθω να εχω προβλημα με το adsl.. Αν διορθωθει πριν ξεκινησετε εχει καλως αλλιως..
privateer Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Mboreite na kante join kai apo to site ths 2k To link einai: http://online.2ksports.com/league/?p=360&l=183947 Pass: qwerty Afou kanete sign in me ta stoixeia tou gamertag sas phgainetai panw pou leei leagues, meta join league epilegete private kai balte sto search "liga insomnia", join kai eiste etoimoi
m00nlight Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Ξεκινάμε... Συμμετέχοντες: 1. stavros1981 - Cavs 2. Privat33r - Pistons 3. the edges - Lakers 4. Leebro83 - Nets 5. Hal90O0 - Heat 6. Theo p 8 - Mavericks 7. antonis vts - Jazz 8. BullishCoco - Rockets Υπενθυμίζουμε ότι το τουρνουά είναι δοκιμαστικό γι αυτό και οι συμμετοχές είναι περιορισμένες. Αν όλα πάνε καλά εδώ είμαστε Οι συμμετέχοντες ρίξτε μια ματιά στο πρόγραμμα των αγώνων και αλληλοπροστεθείτε στις friends lists σας να βρισκόμαστε ευκολότερα
littlelouievegos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Κοιτα να δεις γκαντεμια.. Σημερα μου φτιαξανε το νετ μετα απο 2 μηνες προβληματων και 15 μερων με πληρη διακοπη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.