Προς το περιεχόμενο

NBA 2K7 Xbox Live League - Join in!

m00nlight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατόπιν συνεννόησης με τον privateer, είπαμε να ξεκινήσουμε ένα online league/playoffs στο NBA 2K7. Φυσικά το αν θα γίνει αυτό εξαρτάται από τη συμμετοχή. Εάν υπάρχουν αρκετοί εδώ που παίζουν 2K7 και ενδιαφέρονται, ας μας το πουν για να αρχίσουμε το συντομότερο δυνατόν. Λεπτομέρειες για ratings, settings κλπ θα κανονιστούν εφ'οσον υπάρξει ικανοποιητική συμμετοχή.

Ίδωμεν ;)

Δημοσ.

Λοιπόν για να ξεκινήσουμε league (με playoffs - best of 3, δηλαδή ο 1ος που θα κάνει 2 νίκες περνάει) χρειαζόμαστε ζυγό αριθμό παικτών. Κι αφού είμαστε 9 πρέπει ή να βρούμε άλλον ένα ή να κόψουμε κάποιον, αν και νομίζω ότι άλλος ένας θα βρεθεί. Βεβαιωθείτε όλοι ότι έχετε χώρο στα friends lists σας για να σας κάνουμε add και να μπορούμε να επικοινωνούμε μέσω Live.

Δημοσ.
Λοιπόν για να ξεκινήσουμε league (με playoffs - best of 3, δηλαδή ο 1ος που θα κάνει 2 νίκες περνάει) χρειαζόμαστε ζυγό αριθμό παικτών. Κι αφού είμαστε 9 πρέπει ή να βρούμε άλλον ένα ή να κόψουμε κάποιον, αν και νομίζω ότι άλλος ένας θα βρεθεί. Βεβαιωθείτε όλοι ότι έχετε χώρο στα friends lists σας για να σας κάνουμε add και να μπορούμε να επικοινωνούμε μέσω Live.

Παίδες εγώ είμαι stavros1981 στο live αλλά ακόμη δεν μου ήρθε η gold. Για πότε λέτε να το οργανώσετε; Και εμένα θα με βόλευε βράδυ (μετά τις 00:00) . Τι insomniacs είμαστε; :)

Δημοσ.

Το username μου ειναι Orbitech

Εαν ξεκινησουμε αμεσα πολυ πιθανον να μην μπορω να συμμετασχω γιατι εχω προβλημα με το broadband περιμενω να λυθει εντος των ημερων..

Δημοσ.

Mboreis na kaneis join eite apo thn selida ths 2k eite apo to game. Otan 8a einai etoimo to league 8a dw8ei edw to link. Ekei epilegetai kai thn omada ths areskeias sas.

P.S.: Den mboreite na dialexete idia omada me allon paikth.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...