m00nlight Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Κατόπιν συνεννόησης με τον privateer, είπαμε να ξεκινήσουμε ένα online league/playoffs στο NBA 2K7. Φυσικά το αν θα γίνει αυτό εξαρτάται από τη συμμετοχή. Εάν υπάρχουν αρκετοί εδώ που παίζουν 2K7 και ενδιαφέρονται, ας μας το πουν για να αρχίσουμε το συντομότερο δυνατόν. Λεπτομέρειες για ratings, settings κλπ θα κανονιστούν εφ'οσον υπάρξει ικανοποιητική συμμετοχή. Ίδωμεν
stavrossak Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Εγώ μέσα! Περιμένω την gold συνδρομή μου σε 2 μέρες και μετά θα είμαι έτοιμος!
m00nlight Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 OK Σταύρο, αν και δε βλέπω πολλή συμμετοχή...Θα δείξει τις επόμενες μέρες
littlelouievegos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Και εγω ειμαι μεσα.. Αυτο φυσικα με την προυποθεση οτι θα ειναι βραδινες ωρες και το κυριοτερο να λυθυον τα προβληματα με το broadband μου..:evil:
privateer Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Loipon mexri stigmhs exoume: Leebro83 Privat33r the edges Hal90O0 Scorpio GR stavros1981 lefos72 Bullishcoco Orbitech
m00nlight Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Λοιπόν για να ξεκινήσουμε league (με playoffs - best of 3, δηλαδή ο 1ος που θα κάνει 2 νίκες περνάει) χρειαζόμαστε ζυγό αριθμό παικτών. Κι αφού είμαστε 9 πρέπει ή να βρούμε άλλον ένα ή να κόψουμε κάποιον, αν και νομίζω ότι άλλος ένας θα βρεθεί. Βεβαιωθείτε όλοι ότι έχετε χώρο στα friends lists σας για να σας κάνουμε add και να μπορούμε να επικοινωνούμε μέσω Live.
stavrossak Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Λοιπόν για να ξεκινήσουμε league (με playoffs - best of 3, δηλαδή ο 1ος που θα κάνει 2 νίκες περνάει) χρειαζόμαστε ζυγό αριθμό παικτών. Κι αφού είμαστε 9 πρέπει ή να βρούμε άλλον ένα ή να κόψουμε κάποιον, αν και νομίζω ότι άλλος ένας θα βρεθεί. Βεβαιωθείτε όλοι ότι έχετε χώρο στα friends lists σας για να σας κάνουμε add και να μπορούμε να επικοινωνούμε μέσω Live. Παίδες εγώ είμαι stavros1981 στο live αλλά ακόμη δεν μου ήρθε η gold. Για πότε λέτε να το οργανώσετε; Και εμένα θα με βόλευε βράδυ (μετά τις 00:00) . Τι insomniacs είμαστε;
privateer Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Eimaste 9 opote psaxnoume allon 1 toulaxiston. Otan symplhrwsoume tis symetoxes xekiname. Epishs mazi me to nickname sas sto Live dhlwste kai poia omada 8elete
littlelouievegos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Το username μου ειναι Orbitech Εαν ξεκινησουμε αμεσα πολυ πιθανον να μην μπορω να συμμετασχω γιατι εχω προβλημα με το broadband περιμενω να λυθει εντος των ημερων..
trojan21 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 na kano mia erotisi pos tha xekinisi olo to thema...tha mpume sto live tha mas pite esis ? (houston rockets )Bullishcoco
privateer Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Mboreis na kaneis join eite apo thn selida ths 2k eite apo to game. Otan 8a einai etoimo to league 8a dw8ei edw to link. Ekei epilegetai kai thn omada ths areskeias sas. P.S.: Den mboreite na dialexete idia omada me allon paikth.
Scorpio GR Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Καλησπερα παιδια καλως σας βρηκα, ειμαι και εγω διαθεσιμος για το τουρνουα αν υπαρχει ακομη καμια θεση.
privateer Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Καλησπερα παιδια καλως σας βρηκα, ειμαι και εγω διαθεσιμος για το τουρνουα αν υπαρχει ακομη καμια θεση. Se exw hdh balei sthn lista Scorpio http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1726894&postcount=7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.