Sadamiraq Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Παιδια αυτο το κ750 πολυ προβληματικο κινητο βγηκε και εγω και οσοι το εχουν ολοι εχουν προβληματα να φανταστειτε το δικο ετσι χωρις αρχισε να εχει μια αλλιωση στην οθονο κατι σαν φωτεινοτητα και μετα απο 2-3 βδομαδες εφτιαξε μονο του.Ενας αλλος φιλος που εχει το ιδιο δεν του δουλευε η καμερα και μετα απο μερικες μερες δουλεψε απο μονη της καλα που φτιαχνετονται απο μονα τους τουλαχιστον....
johnykim Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Παιδια αυτο το κ750 πολυ προβληματικο κινητο βγηκε και εγω και οσοι το εχουν ολοι εχουν προβληματα να φανταστειτε το δικο ετσι χωρις αρχισε να εχει μια αλλιωση στην οθονο κατι σαν φωτεινοτητα και μετα απο 2-3 βδομαδες εφτιαξε μονο του.Ενας αλλος φιλος που εχει το ιδιο δεν του δουλευε η καμερα και μετα απο μερικες μερες δουλεψε απο μονη της καλα που φτιαχνετονται απο μονα τους τουλαχιστον.... Διαφωνώ κάθετα μαζί σου.Είναι ένα απο τα καλύτερα κινητά!Η αδελφή μου το έχει 1.5 χρόνο και δεν έχει πάθει τίποτα!Άσε που της είχε πέσει σε μιά λεκάνη με νερό και το μόνο που έκανε ήταν να το πάει σε ένα μαγαζάκι να της το βγάλουν.Όλα ήταν μια χαρά και πλήρωσε μόνο 30 ευρώ!
Sadamiraq Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Διαφωνώ κάθετα μαζί σου.Είναι ένα απο τα καλύτερα κινητά!Η αδελφή μου το έχει 1.5 χρόνο και δεν έχει πάθει τίποτα!Άσε που της είχε πέσει σε μιά λεκάνη με νερό και το μόνο που έκανε ήταν να το πάει σε ένα μαγαζάκι να της το βγάλουν.Όλα ήταν μια χαρά και πλήρωσε μόνο 30 ευρώ! Ναι ε τοτε εγω ειμουν ο ατυχος που μου εβγαλε προβληματα σε μενα και αλλους 3-4 φιλους.Μηπως απλως της αδελφης σου ηταν η εξαιρεση?Οσο για την λεκανη με το νερο εγω με ενα κ300 που ειχα μπηκα με στη θαλασσα χωρις να το ξερω και δεν επαθε τπτ
johnykim Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Βάλε και όλους της τους φίλους που ήταν ευχαριστημένοι!Και εγώ θα το αγόραζα αν είχα λεφτά αλλά...Πάντως εκείνη το είχε αγοράσει με το που βγήκε.Δεν ξέρω αν ήταν καλύτερα τα μοντέλα τότε.Με το Κ300i συμφωνώ μαζί σου.Αυτό είχα και μου είχε βγεί πολύ καλό.Δύο χρόνια και το είχα και δεν μου είχε πάθει τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.