ciaoant1 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Χθες αγόρασα το K750i με 30 ευρώ από vodafone (με επιδότηση) και μαζί πήρα ως δώρο ένα memory stick 512 ΜΒ. Σημειώνω ότι το κινητό έχει το μενού της vodafone, διότι με αυτό τον τρόπο μου έκοψαν 20 ευρώ από την τιμή του κινητού. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζω είναι καταρχήν ότι οι επαφές εμφανίζονται λάθος, καθώς αντί για κάθε όνομα να έχει 1 επαφή με τα 2-3 νούμερα που αντιστοιχουν σε αυτό (κινητό, σταθερό, τηλέφωνο εργασίας, κτλ), μου βγάζει 1 επαφή για κάθε αριθμό (πχ για ένα όνομα που έχει σταθερό και κινητο τηλέφωνο, μου βγαζει 2 ξεχωριστές επαφές, κάτι που δε συνέβαινε στο προηγούμενο κινητό). Επίσης, πρόβλημα έχω και με το memory stick (δεν έχω βέβαια ξαναχρησιμοποιήσει και κινητό με memory stick), καθώς μετέφερα από το Pc μου μερικά Mp3 στο memory stick, αλλά από εκεί και πέρα το κινητό δε μπορεί να τα βρει (σημειώνω ότι το κινητό διαβάζει κανονικά πχ φωτογραφίες που τράβηξα και αποθήκευσα στο memory stick, αρα αποκλείεται να πρόκειται για μηχανικό πρόβλημα). Μπορεί κανείς να με βοηθήσει?
johnykim Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Που ακριβώς μετεφερες τα mp3?Πρέπει να είναι στον φάκελο audio.
kosmasgr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Το τραγικό menu της vodafone. Ποτέ δεν την πήγαινα και τζάμπα κινητό να μου εδιναν με το μενύ της δεν το παιρνα. Πανε το κινητό πίσω και πέτα το στα μούτρα τους.
johnykim Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Το τραγικό menu της vodafone. Ποτέ δεν την πήγαινα και τζάμπα κινητό να μου εδιναν με το μενύ της δεν το παιρνα. Πανε το κινητό πίσω και πέτα το στα μούτρα τους. Συμφωνώ μαζι σου, είναι χάλια!Δεν νομίζω όμως να δημιουργεί πρόβλημα στο πρόβλημα που έχει το παιδί.
ciaoant1 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Που ακριβώς μετεφερες τα mp3?Πρέπει να είναι στον φάκελο audio. Που είναι αυτός ο φάκελος? Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα στο κινητό ΥΓ: Μήπως μπορεί κανείς να με βοηθήσει και στο άλλο πρόβλημα που έχω, με τις επαφές στο κινητό μου?
ciaoant1 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Βρίσκετε στον φάκελο ''media files''. ούτε αυτός ο φάκελος υπάρχει
firewalker Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Τα mp3 είναι DRM; Νομίζω ότι τα κινητά με μενού της Vodafone δεν παίζουν mp3 για τα οποία δεν έχεις την άδεια (DRM). Θα χρειαστεί το drm packager για να τα μετατρέψει. Δεν ξέρω όμως αν δουλεύει ακόμη σε Vodafone. http://developer.sonyericsson.com/site/global/docstools/misc/p_misc.jsp
snik Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Τα mp3 είναι DRM; Νομίζω ότι τα κινητά με μενού της Vodafone δεν παίζουν mp3 για τα οποία δεν έχεις την άδεια (DRM). Θα χρειαστεί το drm packager για να τα μετατρέψει. Δεν ξέρω όμως αν δουλεύει ακόμη σε Vodafone. http://developer.sonyericsson.com/site/global/docstools/misc/p_misc.jsp παιζουν αλλα δεν γινεται να τα βαλεις σαν ηχο κλησης
darknemus01 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Μιας και το παιδι ειπε κατι σχετικά με memory stick να ρωτήσω μήπως κανένας έχει αγοράσει των 2g για το k750i φυσικά, και αν είχε προβλήματα.
johnykim Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 ούτε αυτός ο φάκελος υπάρχει Για πήγαινε:απο τον "υπολογιστή μου" στο "phone card"μετά στον φάκελο MSSEMC/media files/audio.Εγώ έτσι τα βάζω.Δεν ξέρω αν επειδή είναι το μενού της vodafone αλλάζει.
johnykim Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Μιας και το παιδι ειπε κατι σχετικά με memory stick να ρωτήσω μήπως κανένας έχει αγοράσει των 2g για το k750i φυσικά, και αν είχε προβλήματα. Έχω ακούσει ότι πάνε πιο αργά άνω των 1 GB.
snik Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 μαλλον αυριο θα μου ερθουν τα 2gb αρα θα σε ενημερωσω
ciaoant1 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Για πήγαινε:απο τον "υπολογιστή μου" στο "phone card"μετά στον φάκελο MSSEMC/media files/audio.Εγώ έτσι τα βάζω.Δεν ξέρω αν επειδή είναι το μενού της vodafone αλλάζει. Τελικά το πρόβλημα λύθηκε χάρη σε ένα φίλο μου που είχε αντιμετωπίσει παλιότερα το ίδιο πρόβλημα, και μου πρότεινε να κάνω format: Όλα πλέον δουλεύουν κανονικά! Ευχαριστώ όσους απάντησαν πάντως...
snik Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Μιας και το παιδι ειπε κατι σχετικά με memory stick να ρωτήσω μήπως κανένας έχει αγοράσει των 2g για το k750i φυσικά, και αν είχε προβλήματα. πηρα την 2 giga οση ωρα το λειτουργω σημερα δεν εχω παρατητησει να πηγαινει πιο αργα...αγορασε την αφοβα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.