IKARIWTHS Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 paidia kalhmera,eimai palios xrhsths mac!ekana ena dialeima 1 xrono kai pleon prosanatolizomai sthn agora enos macbook kai mias othonhs 22'. exete akousei tipota gia kainouria macbook?(santa rosa ktl) yparxei periptwsh na ta bgaloun mazi me ta imac? ws ta telh septembri de mou einai aparaithto alla meta to xreiazomai, axizei lete na perimenw?
Steven Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 μαζί με τα imac αποκλείεται να τα βγάλουν...έχουν να βγάλουν και ipod... μέχρι τέλος 2007 θα τα έχουμε σίγουρα...αλλά δεν θα ήταν καθόλου ρυψοκίνδυνο να πει κανείς ότι μπορεί να έρθουν και μαζί με το leopard...πάντως αφού θα περιμένεις έτσι κι αλλιώς μέχρι τέλος σεπτ ακόμα και λίγο παραπάνω να αργήσουν εγώ κάπως θα την πάλευα....Είναι λίγο πίκρα να παίρνεις ένα τέτοιο μηχάνημα και μετά από 1 μήνα να βγαίνει η επόμενη έκδοση με major αναβαθμιση στο ίδια λεφτά...
agpol07 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Καλα ρε παιδια απο 7 Ιουνιου δεν εχουν βγει τα καινουρια santa rosa? http://www.systemgraph.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=16&Itemid=1 Αν μπεις στην "ουρα" θα βρεις πιστευω.. Με λιγη υπομονη βεβαια. Εγω ειμαι στις δυο βδομαδες κιολας!! Ειναι και ο 15αυγουστος στη μεση... οποτε.. ααααραξε.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Καλα ρε παιδια απο 7 Ιουνιου δεν εχουν βγει τα καινουρια santa rosa? http://www.systemgraph.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=16&Itemid=1 Αν μπεις στην "ουρα" θα βρεις πιστευω.. Με λιγη υπομονη βεβαια. Εγω ειμαι στις δυο βδομαδες κιολας!! Ειναι και ο 15αυγουστος στη μεση... οποτε.. ααααραξε. Τα Santa Rosa είναι τα MacBook Pro. O topic-starter ρωτάει για τα απλά MacBook.
agpol07 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Αααα ΟΚ. Απλα μπερδευτικα επειδη λεει ΝΕΑ macBook pro και πιο κατω λεει επισης ΝΕΑ macBook.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.