Acid-Burn Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Να διευκρινίσω τότε κι εγώ, ότι υπέθεσα πως ο φίλος μας έχει πακέτο adsl από τη vivodi (κοινώς cube) και δεν πληρώνει αορίστου συνδρομή adsl στον οτε και αορίστου συνδρομή στη vivodi ξεχωριστά... Giauto eipa na mas dieukrinhsei..epeidh etsi kanoume mono eikasies.. An ontws exei parei cube(kai den eixe hdh energopoihmenh grammh dsl) tote isxuei auto pou les esy parapanw(oti einai eu8unh ths vivodi)
mvaggel Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 ΑΡΥΣ είναι όταν συνδέεσαι σε DSLAM του ΟΤΕ. Full ή shared LLU είναι όταν ο πάροχος έχει ιδιόκτητο δίκτυο στην περιοχή σου και άρα πατάς σε δικό του DSLAM. ΑΡΥΣ Χονδρική είναι όταν πληρώνεις στον πάροχο ΜΟΝΟ για internet και αυτός πληρώνει χονδρικά στον ΟΤΕ για χρήση του δικτύου του. ΑΡΥΣ Λιανική είναι όταν πληρώνεις τη γραμμή ADSL στον ΟΤΕ και την πρόσβαση στο internet στον isp σου. Κατά κανόνα σου έρχεται πιο ακριβά αλλά ανά πάσα στιγμή αλλάζεις isp. Αλλιώς πρέπει να διακόψεις τον Α isp, αυτός να ελευθερώσει τη γραμμή σου και ΜΕΤΑ μπορεί να σε συνδέσει ο Β isp.
FireJim Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Εχω isp vivodi μονο μεσα απο γραμμες ποτε. Δεν εχουμε ιδιοκτητα δικτυα εδω κατω ακομα....
Acid-Burn Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Nai alla de mas les ti akribws plhrwneis ston ote..mono to pagio ths pstn(isdn)? Thn vivodi thn phres mesw paketou?cube?
polaki Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Παρε τηλ Forthnet ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ γιατι αλλιως δεν θα τους βρεις, και ζητα να σου δωσουν demo account για την ιδια ταχυτητα που έχεις. Τα βάζεις, παίζεις για μια μέρα, και βλέπεις. Αν γίνεται disconnect βγάζεις αφρούς, χτυπιέσαι στον τοίχο ή απλά πας για μπάνιο (είσαι και κρήτη). Αν δεν γινεται disconnect παίρνεις forthnet, τους λές ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ και γίνεσαι συνδρομιτής τους... ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ, όπως έκανα και εγώ και ξεφορτώθηκα τη Vivodi το 2005!!! Μονο με demo account θα μάθεις αν όντως φταίει ο ΟΤΕ, η Vivodi ή... εγώ! Aπτη στιγμη που δεν εισαι στο δικτυο της Vivo (επειδή και να θες δεν μπορείς ) μπορείς να πάρεις demo από όποια εταιρεία θες. Ξερω οτι δινει η Forthnet και την ανέφερα. Νομιζω και η Tellas, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Εξάλλου εσένα σε νοιάζει μόνο να δεις για τα disconnects. Αυτο μπορεις να το δεις και απο τα φωτάκια του modem, αν σβήνει αυτο που λέει ADSL τότε φταίει ο ΟΤΕ.. Εμένα ας πούμε έχει 2, το ένα λέει internet (ΗΟL στην περίπτωση μου) και το άλλο DSL (ΟΤΕ). Αναλόγως πιο σβήνει ξέρω και ποιούς να κράξω!
status Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Ta demo account ta dinoun paraskeyh mono k diarkoun 3 hmeres for the record.. Firejim epidi k ego eimai hrakleio se poio DSLam eisai ama kseris? an den gnorizis pigene sto http://adslwizard.forthnet.gr k kane mas antigrafi epikollisi ta apotelesmata:) Oso gia auto poy eipe to palikari toy apo pano orofou;pp (polaki ;pp) kane tin dokimi den exeis na xasis tpt:)
FireJim Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Στο κνωσσος KNOS ειμαι. με pstn γραμμη. δνε εινα και ασχημη η ιδεα για το demo account.... Και εμενα εχει λαμπακια και αυτο ποθ γραφει dsl not internet ειναι αυτο ποθ χανεται και επανερχεται μετα.
status Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 kane enan kopo k zita apo forthnet ena demo account (to tmima polisewn ta dini an den kanw lathos!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.