Προς το περιεχόμενο

1,5 Χρονο disconnect - Πρεπει να πληρωσω κι απο πανω!!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω και 1,5 χρονο εβαλα την πολυποθητη ευρυζωνικη συνδεση αλλα απο την δευτερη μερα και μετα τρωω disconnect μεχρι 27 εχω μετρησει την μερα. Το ποσο εκνευριστικο νομιζω ξερετε ολοι πως ειναι... Οπως και να χει αφου πηρα στην αρχη τηλ τον τεχνικο της vivodi που ηρθε απο το σπιτι μου και ειδε οτι η γραμμη ναι μεν δεν εχει θορυβους κλπ αλλα εχει καποιο προβλημα και γι αυτο με πεταει εξω, ειδοποιησε ο ιδιος τον οτε. Αυτο εγινε 3-4 φορες. 1 Χρονο περιμενα απο τον πΟΤΕ να με παρουν να δουν αν εχω προβλημα να ελεγξουν. Με το που εφαγε την καταδικη ξαναπηρα με την ελπιδα οτι θα γινει κατι. Και ως δια μαγειας επικοινωνισαν μαζι μου (ετσι ρε $^@%#@%). Τους λεω λοιπον οτι σε ολεσ τισ τηλεφωνικες συσκευες εχω spliterακια, εχω αλλαξει 4 modem ( microcom, crypto f200, zyxel, linkys wag200 οπου ειναι αυτο που εχω τωρα). Οποτε μου λεει ο τεχνικος ναι αλλα αυτα ισως δεν ειναι συμβατα με τις γραμμες του πΟΤΕ και θα βαλουν δικο τους μοντεμακι connex να δουν αν δουλευει. Τους λεω οτι μλκιες μου λενε. Μετα μου λενε θα κλεισουμε ραντεβου να ρθουμε οποτε γυρναω και τους κανω οκ αλλα φροντιστε να εχετε ωρα γιατι δεν ξερω καθε ποτε γινεται disconnect. Οποτε γυρνανε με ενα υφακι και μου λενε κοιταξτε να δειτε δεν εχουμε ολη μερα. Οποτε τα π[αιρνω και εγω και τους λεω θα κατσετε θελετε δεν θελετε και στην τελικη θα σας κλειδωσω μεσα ( :twisted:) γιατι δνε μπορω να παρακαλεσω τον θεο να μου κανει η γραμμη αποσυνδεση οταν θα ερθουν αυτοι. Και μου λενε οτι η βγραμμη δεν εχει προβλημα. Οποτε τους λεω οτι ξερω οτι ειναι χωρις θορυβο κλπ αλλα παλι αν δεν ειχε προβλημα δνε θα με πεταγε εξω. και για καμποση ωρα τον χαβα τους αυτοι. Στο τελος μου λενε αν ερθουμε αδικα θα πρεπει να πληρωσετε 35 ευρω γιατι μας φωναξατε χωρις λογο. Και μετα μου λενε οτι ισως να τα παρω πισω απο τον παροχεα μου. Οποτε απο τις πολλες μλκιες που ακουσα τους λεω ολα αυτα τα θελω γραπτα για την καταγγελια μου στον εεττ. Μου λενε λοιπον οτι αυτοι εινια απλα τεχνικοι και δνε μπορουν να δωσουν κατι τετοιο και ανταπανταω οτι ο προισταμενος τους μπορει ανετα. Και μου αρχισαν παλι κατι μλκιες οποτε εφτασα στο αμην και τους κανω ρε καλα κανουν και σας ριχνουν προστιμα συνεχεια απο τον εεττ με τετοια νοοτροποια που χετε και μακαρι αν τα πληρωνατε απο την τσεπ[η σας και να σας απολυσουν. Οποτε τα πηρε ο τυπος και ξερα μου ανακοινωνη οτι θα με ξαναπαρει την δευτερα για να κλεισουμε το ραντεβου...Τωρα εγς τι κανω;

Δημοσ.

Eφοσον εισαι στη vivodi, η εταιρια θα επρεπε να μπει στη διαδικασια να κανει τις οποιες ενεργειες με τον ΟΤΕ.Ουτε να καθεσαι να τσακωνεσαι,ουτε να πληρωσεις κατι εξτρα...εσυ Vivodi πληρωνεις για adsl και η Vivodi εχει την πληρη ευθηνη για την λειτουργια της γραμμης σου και κανεις αλλος.Αλλα οπως λεει και ο φιλος παραπανω τι περιμενεις 1μιση χρονο??Αλλαξε παροχο.

Δημοσ.

Me ta Windows kai me to egkatestimeno Software Ola Kala ?

Mipos exeis kapoio Conflict ?

Apo ti stigmi pou irthan anthropoi kai ta eidan ola , kane ena check kai esu to software.

Diaforetika , alla3e amesos ! Provider.

MindControl

Δημοσ.

Φιλε μου εισαι γιγαντας υπομονης αφου παραμενεις καταναλωτης τους . Ελπιζω στις πληρωμες σου να εισαι ανταξιος των υπηρεσιων που λαμβανεις (δηλαδη να μην τους πληρωσεις ποτε και τιποτα ,τουλαχιστον).Εγω στη θεση σου θα εβγαζα αφρους :evil: δεν μπορω να φανταστω πως θα τους μιλουσα στο τηλεφωνο και σιγουρα θα ειχα επισκεφτει τα γραφεια τους και θα γινοτανε κολαση (πραγμα που το σκεφτομαι ηδη στον εναμισι μηνα που ειμαι συνδρομητης τους ).Ηδη εβαλα δευτερη γραμμη και ετοιμαζομαι να γυρισω στην FORTHNET μιας και εχει βγαλει ανταξιο πακετο .Και ας σκεφτουνε να με χρεωσουνε σε περιπτωση που διακοψω προορα το συμβολαιο , θα παρουνε τα παπα@@@κια μου.

Δημοσ.

δεν καταλαβατε παιδια, εχω παρει αρκετες φορες τηλεφωνο αλλα εδω και 1,5 χρονο απο τον ποτε δεν με επαιρναν ακμα και οταν επαιρνα το 121! και φυσικα θ αλλαξω μια και καλη σε forthnet μολις ερθει στο ηρακλειο.

Δημοσ.
Me ta Windows kai me to egkatestimeno Software Ola Kala ?

Mipos exeis kapoio Conflict ?

Apo ti stigmi pou irthan anthropoi kai ta eidan ola , kane ena check kai esu to software.

Diaforetika , alla3e amesos ! Provider.

MindControl

αν και μου εχει τυχει κατι αναλογο σε speedtouch τι confict μπορει να ισχυει σε 4 διαφορετικης μαρκας modem ?? ασε που σε 1.5 χρονο πιστευω θα εχει δοκιμασει τα παντα. επισης τα modem δεν χρειαζονται υπολογιστη για να ειναι συνδεδεμενα στο internet. Μεχρι και site θα στησω για την παρτη τους με τα χαλια τους και θα το κανω submit στο google .

Δημοσ.

File FireJim...

Eisai full vivodi?shared?arus?ti?

Giati an eisai arus tote den exei kammia sxesh h vivodi me thn grammh sou ktl opws eipan parapanw..(username kai password dinei)

An twra eisai shred h full exoun dikio na lene oti autoi 8a eprepe na asxolh8oun kai na pane ston ote to opoiodhpote problhma

Δημοσ.

οτι και να ειναι με την Vivodi εχει κανει συμφωνια να πληρωνει ενα λογαριασμο για μια υπηρεσια

εαν η vivodi δεν την παρεχει οπως εχεις συμφωνησει αυτους τρεχεις, η vivodi εαν εχει προβλημα με τον ΟΤΕ αυτο δεν ειναι δικο σου προβλημα

Δημοσ.
οτι και να ειναι με την Vivodi εχει κανει συμφωνια να πληρωνει ενα λογαριασμο για μια υπηρεσια

εαν η vivodi δεν την παρεχει οπως εχεις συμφωνησει αυτους τρεχεις, η vivodi εαν εχει προβλημα με τον ΟΤΕ αυτο δεν ειναι δικο σου προβλημα

An kai otan plhrwneis pagio grammhs ston OTE tote den ftaiei o x ISP pou sou dinei to internet.Otan agorazeis ena paketo(auto pou les esy dld kaneis mia sumfwnia kai ta plhrwneis ola ston ISP) nai autos einai o upeu8unos.Alla an ston ISP plhrwneis mono to user/pass tote den einai upeu8unos gia grammh..einai o OTE.

Δημοσ.

Ο φίλος πληρώνει στη vivo κάποιο ποσό για να έχει adsl... η vivo πληρώνει αντίστοιχα κάποιο ποσό στον Οτε για να πάρει τη γραμμή και να τη διαθέσει ως δικό της προϊόν... Κλασσική σύνδεση ΑΡΥΣ... Το ότι περίμενε 1,5 χρόνο για να γίνει όλη αυτή η ιστορία είναι όντως αξιοθαύμαστο! (Εμένα 1 φορά μου έκανε ιστορία η HOL με αποσυγχρονισμό του router και τους πήρα τηλ μετά από 10 λεπτά να δω τι γίνεται)

Όπως και να έχει το πράγμα, η vivodi έχει αρχίσει και γίνεται αξιοθρήνητη... ο τεχνικός FireJim μπορεί να σου είπε ότι θέλει, το θέμα είναι όμως το τι ισχύει! Εφόσον είσαι πελάτης της vivodi, μόνο σε αυτή μπορείς να απευθύνεσαι και αυτοί αντίστοιχα να μιλάνε με τον Οτε. Το ότι σε παρέπεμψε απευθείας στον Οτε δε σημαίνει απολύτως τίποτα και αυτά που σου είπαν οι τεχνικοί για τα 35? "άσκοπης μετάβασης" (όπως λέγεται) είναι σωστά.

Το να έχει πρόβλημα η εγκατάσταση των καλωδίων μέσα στο σπίτι/πολυκατοικία σου το έχεις ψάξει?

Γενικότερα, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να πιέζεις και να βρίζεις τον πάροχό σου και μόνο αυτόν, γιατί δεν υπέγραψες συμβόλαιο με κανέναν άλλο...

Φιλικά ;)

Δημοσ.

Egw ap'oti 3erw gia arys syndesh den dinei h vivodi blabh ston ote.gia shared dinei..

Px.estw oti egw exw energopoihmenh adsl grammh kai apo px forthnet paw vivodi kai pairnw user/pass...arys einai..h vivodi(h x vivodi) den einai upeu8unh gia th grammh mou..egw plhrwnw pagio adsl ston ote kai isp sthn vivodi.an exw kanei shared tote nai plhrwnw mia kai kalh ta panta vivodi kai auth asxoleitai me ote.

Twra an kanw la8os sorry.

Kalo 8a htan pantws na mas pei ti akribws exei kanei o filos kai ti plhrwnei ston ote kai ti sthn vivodi gia na katalaboume ti ginetai.An isxuei h panw periptwsh pou perigrafw den exei sxesh h vivodi.

An pali phre paketo pou einai ola plhrwmena tote nai einai eu8unh ths vivodi.

Filika.

EDIT:

Ap'oti 3erw ARYS syndesh einai otan phgaineis se dslam tou ote kai kaneis authenticate me user/pass tou ISP.Auto pou periegrapses parapanw(dld h vivo plhrwnei kapoia xrhmata ston ote gia na parei th grammh kai na dia8esei ws diko ths proion) einai shared.nomizw panta:-P

Δημοσ.

Να διευκρινίσω τότε κι εγώ, ότι υπέθεσα πως ο φίλος μας έχει πακέτο adsl από τη vivodi (κοινώς cube) και δεν πληρώνει αορίστου συνδρομή adsl στον οτε και αορίστου συνδρομή στη vivodi ξεχωριστά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...