Sartiv Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Καλησπερα σας, Εχω ενα χαρτη σε μορφη .jpg. Και θα ηθελα να μου δωσετε την κατευθυνση να προγραμματσιω ωστε ο χρηστης που θα επισκεφτει την ιστοσελιδα με τον χαρτη να μπορεσει να κανει edit το χαρτη σε online. Για την ακριβεια, ας πουμε κανει ενα κλικ σε ενα συγκεκριμενο σημειο στο χαρτη, και θα εμφανιστει ενα κουτακι για ονομασια και σχολια και μετα θα εμφανιστει μια πινεζα στο συγκεκριμενο σημειο. Asp παιζει εδω να υποθεσω;
thanocaster Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Για την ακρίβεια με flash, xml και php. Οπότε δεν είναι τόσο εύκολο να σε κατευθύνουμε. Εκτός αν κάποιος γνωρίζει κάποιον πιο απλό τρόπο...
Sartiv Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Τουλαχιστον τωρα ειμαι στην εκμαθηση του flash.. Οποτε θα αφησω το θεμα αυτο για πολυ αργοτερα. Καλη συνεχεια. Υ.Γ.: Αν γνωριζει φυσικα καποιος ενα πιο απλο τροπο, ειναι παντα ευπροσδεκτος..
alkisg Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Αν είναι απλά για μια πινέζα και λίγο κείμενο, γίνεται και με javascript (absolutely positioned images / divs κτλ). Χωρίς flash. Αν τα δεδομένα που θα εμφανίζονται στο κείμενο θα προέρχονται realtime από βάση, τότε θες και ajax για να τραβάς τα δεδομένα χωρίς να ανανεώνεις τη σελίδα.
aragorn Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Βασικά αυτό που λες είναι πλέον πιο εύκολο να το κάνεις με google maps, εάν φυσικά πρόκειται για περιοχή που το googlemaps έχει κάλυψη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.