Προς το περιεχόμενο

802.11g max transfer speed?

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Kalimera paidia. Exo mia dyo apories edo kai kairo alla bariomoun na to grapso. Simera pou brika kouragio paratheto to problima mou kai elpizo stin boitheia sas (opos panta! :))

Exo ena PC me vista ultimate 32bit, ena macbook (me airport-wifi g) kai ena Linksys WAG200 modem/router pou kai auto exei wifi-g. Episis pano sto switch tou linksys exo kai ena xbox1.

Exo rythmisei sto linksys na exei G-only taxytita (mias kai ypotithetai pos einai i megisti pou pianei)... 54mbps....

To problima: π.χ. Kano transfer meso wireless apo to PC sto macbook ena arxeio 1.5GB kai to netlimiter (sto PC) kai ena widget sto macbook deixnoun pos i megisti taxytita metaforas pou piano einai 2.6mbps (pou einai ta 54mbps??)

Otan kano transfer apo to PC sto xbox1 i megisti taxytita pou piano einai ta 6.5mbps, eno to xbox exei 10mbps karta diktyou....

Pos tha piaso ti megisti taxytita metaforas? Eidika gia to wireless? Ti na ftaei kai einai toso xamila....

Perimeno ta fota sas! ;)

Δημοσ.

Στα 802.11g το max θεωρητικό είναι 54MBPS... το max πραγματικό είναι γύρω στα 24MBPS...

Οπότε ανάλογα με το σήμα την ποιότητα του σήματος, και τις κάρτες WiFi που έχεις η ταχύτητα θα μεταβάλλεται.

Αν ήθελες παραπάνω ταχύτητα για κλειστούς χώρους έπρεπε να πάρεις κάρτες WiFi Draft-n.

Επισκέπτης
Δημοσ.

nai alla kai pali 2.6mbps gia ena mono arxeio, einai poly ligo. Sima exo full deixnei sto macbook, edo apo ton 1o orofo piano ston 4o me to linksys kai to macbook.

Kati pisteuo me ta windows ftaiei i kati allo, oxi pantos i poiotita tou simatos.

Επισκέπτης
Δημοσ.

pos meiono tin emveleia tou router?

to interference robustness einai on (kai xoris auto pali full sima exo)

den exo wifi karta sto PC, einai me ethernet pano sto router (pou exei wifi)

Δημοσ.

54 mbps=full duplex..

Άρα 24 mbps=one way

24 mbps=megabits per sec

8 bit=1 byte

Άρα 24/8= 3 m bytes

Αφαίρεσε τώρα και τα πακέττα αναγνώρισης, κρυπογράφησης, wep, wap, mac Κλπ..και ιδού τα 2,6 mbytes..

Επισκέπτης
Δημοσ.

koinos apati diladi ta transfer speeds ktl... katalaba....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...