Dark_son20 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Παρακαλώ να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στις εκφράσεις μας, ιδίως όταν είναι πιθανό να θίξουν άλλα μέλη. Εκφράσεις υβριστικές ή προσβλητικές να αποφεύγονται. πες μου ότι μηχανόβιος πάτησε report επειδή του προσβάλανε το τσαγερό του και αν ναι και έχει ποστάρει κιόλας δώστον ασυστόλως η αγαπημένη συζήτηση/κόντρα τον μηχανόβιων δεν είναι στον δρόμο είναι στα λόγια...πιάνου είναι τσαγιέρα και πιάνου όχι
panagos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Όσο τσαγιέρα να είναι η μηχανή.. η κουλαμάρα μετράει στο τέλος. Έχω δει "τσαγιέρα" Honda RC30 να τα χώνει σε Κ6 σε πίστα. Σχεδόν μια γενιά διαφορά οι μηχανές. Μη νομίζεις και εγώ με τη ducati κουλός είμαι μέχρι τώρα. Την πήρα επειδή αυτή γούσταρα και.. σιγά σιγά μαθαίνω.
kaiowas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Πόσο πληρώνετε ασφάλεια για την μηχανή; 210 ευρώ είναι πολλά; Μαλλον εννοεις τον χρονο... Εγω στο 1000αρι πληρωνω 70κατι το εξαμηνο απο οτι θυμαμαι. Κατι παιζει με της κατηγοριες σαν ασφαλιζομενος απο οτι ξερω, αναλογα ποσο καιρο οδηγας κτλπ.
Fan Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Μαλλον εννοεις τον χρονο...Εγω στο 1000αρι πληρωνω 70κατι το εξαμηνο απο οτι θυμαμαι. Κατι παιζει με της κατηγοριες σαν ασφαλιζομενος απο οτι ξερω, αναλογα ποσο καιρο οδηγας κτλπ. Δεν παίζει ρόλο το πόσο καιρό είσαι οδηγός αρκεί να έχεις πάνω από ένα χρόνο το δίπλωμα. Μου φαίνονται πολλά 210 ευρώ για 600 κυβικά. Εσύ που δίνει τόσα;
marmegap Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Τόσα είναι,το ρημάδι,άσχετα αν δεν υπάρχει "ανταποδοτικότητα" όπως στας Ευρώπας.Εντώ είναι Μπαλκάνια.... @kaiowas:Σκανάρισέ μας,plz,την απόδειξή σου,να δούμε εταιρεία.
kaiowas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 @kaiowas:Σκανάρισέ μας,plz,την απόδειξή σου,να δούμε εταιρεία. Sorry για την μεγαλη καθυστεριση να απαντησω, βλ.αδεια ολιγων ημερων... Την κοιταξα χτες την αποδειξη αλλα δεν εχω scanner στο σπιτι. Η πληρωμη τελικα ηταν 130,80 ευρω το χρονο και η εταιρια ειναι η ESO με γραφεια κεντρικα καπου στην Μεσογειων στην Αθηνα. Αν θελεις την φερνω μεσα στις επομενες μερες στην δουλεια κ την scanαρω εδω η βγαζω μια φωτο με ψηφιακη στην τελικη. Αν θελεις παραπανω πληροφοριες σχετικα με αυτα που αναγραφοντε επανω στην αποδειξη πες το δω να το κοιταξω.
marmegap Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Όχι,ευχαριστώ,με καλύπτεις εφ΄όσον το φθηνώτερο που έχω βρει είναι 101.48?.(500cc).
Socratis_g Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 yamaha 660 XTX 80euro το εξάμηνο η ασφάλεια στην Alico. Λάστιχα ποτε αλλάζουμε? Της μαμάς τα άλλαξα στα 10,000 γιατι μου λέγανε όλοι ότι ειναι φλούδες. Κολους δεν πετάω, σπάνια και λιγάκι για το καλό. χαχα
Socratis_g Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δεν εχω μηχανη αλλά ειμαι μηχανοβιοςειχα στα νιατα μου ενα παπακι κωλοπειραγμενο και εκανα ολο σουζες Αλλη αισθηση η μηχανη, σου δινει το αισθημα της δυναμης της ελευθεριας της αναρχιας Γιατί τα παράτησες? :? Η πραγματική ζωή ξεκηνάει μετά τις πάπιες. =)
marmegap Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 yamaha 660 XTX 80euro το εξάμηνο η ασφάλεια στην Alico. Είναι εύκολο να μας scannάρεις απόδειξη;:roll: Λάστιχα ποτε αλλάζουμε? Της μαμάς τα άλλαξα στα 10,000 γιατι μου λέγανε όλοι ότι ειναι φλούδες. Κολους δεν πετάω, σπάνια και λιγάκι για το καλό. χαχα Άμα πας δίχως αύριο,έπρεπε από πέρσι...
Socratis_g Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Είναι εύκολο να μας scannάρεις απόδειξη;:roll: Την εχω κάτω απο τη σέλα, όχι μαζί. Δεν εχω σκάνερ, αλλά μπορώ να στη βγάλω φωτο. i will post it... Επίσης ,αν σε ενδιαφέρει εχω και το κιν. του ασφαλιστή που μου την έκανε. οποίος έχει πολλά πακέτα, και δεν είναι απατεώνας.
Sorath Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Ρε μην βάζετε ταμπέλες. Κανείς δεν μπορεί να ορίσει τι είναι "μηχανόβιος". Τεσπά... Ξεκίνησα με ένα BETA QUADRA 50cc μοντ. ΄96 (το έχω ακόμα). Μετά με ένα Yamaha TDR 125 R μοντ. '94 (το έχω αλλά δεν δουλεύει. Ποιό συχνά στο συνεργείο ήταν παρά στο δρόμο. Παρόλαυτα το καταευχαριστήθηκα αυτό το μηχανάκι) Τώρα είμαι με ένα HONDA SH 150 μοντ '04 και βρήκα την υγειά μου. Μέσα στην πόλη είναι φανταστικό και πάνω απόλα αξιόπιστο. Για Σ/Κ πολλές φορές δανείζομαι το Honda CB 400 Super Four (version R) του πατέρα μου. Ο ίδιος έχει κι ένα Honda XX Blackbird για τις εκδρομές του. Του χρόνου πιστεύω να αγοράσω κανα 600άρι (Fazer ή κάτι παρόμοιο). Όσο για Alico, αυτή την στιγμή είναι κελεπούρι για ασφάλειες! Κι εγώ εκεί τα έχω ασφαλίσει όλα. Και αξιόπιστη ασφαλιστική και η πιο φθηνή αυτή την στιγμή.
marmegap Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Την εχω κάτω απο τη σέλα, όχι μαζί. Δεν εχω σκάνερ, αλλά μπορώ να στη βγάλω φωτο.i will post it... Επίσης ,αν σε ενδιαφέρει εχω και το κιν. του ασφαλιστή που μου την έκανε. οποίος έχει πολλά πακέτα, και δεν είναι απατεώνας. Θα το εκτιμούσα,ευχαριστώ.
Sorath Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Έλα μωρέ. Πλάκα έχει.Τις ίδιες λεκτικές κόντρες κάναμε και στο καφέ στο Καλλιμάρμαρο, δέκα χρόνια πριν και βάλε. Όλη η παρέα από το αρχαίο message board του moto. Ωπ! Τώρα το είδα το post! Για πες για πες, με ποιό nickname έγραφες; Εγώ ήμουν ο 2Stroker και ο X-HarrisX ήταν ο father.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.