Προς το περιεχόμενο

Μηχανοβιοι στο insomnia?

lak10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πάντα on off βέβαια, γιατί ως γνωστόν από τα πολύ παλιά χρόνια, όσοι οδηγούν street είναι gay.

Ευχαριστώ πολύ punky! Ότι κι ότι διαφήμιζα το CB μου ακριβώς απο πάνω! Κρητικός πράμα και να με βγάζουν τοιούτο!

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ε, μα είναι στάση σώματος για άντρα αυτή τώρα, πάνω στο street?

Καλά, δε συζητάω για αυτούς που οδηγάνε κάτι θλιβερά Harley και λοιπά τσοπεροειδή. Που κάθονται λες και έχουν πάει επίσκεψη στο γυναικολόγο.

Δημοσ.

Έχουν/είχαν κάποια χρησιμότητα στους απέραντους και ευθείς δρόμους της Καλιφόρνια

Η στάση του σώματος είναι πιο βολική για πολύωρα ταξίδια ενώ το μεγάλο μεταξόνιο βοηθά στην άνετη διατήρηση πορείας.

Δημοσ.
Ε, μα είναι στάση σώματος για άντρα αυτή τώρα, πάνω στο street?

Με την ίδια λογική, μη που πεις οτι δεν είναι "τρούλα" η οπίσθια όψη ενός οδηγού supersport μηχανής? Η street τουλάχιστον είναι ενδιάμεση ανάμεσα στα On-Off και στις supersport!

Όπως και να χει, αρκεί αυτό για offtopic, μη χαλάσουμε και το θέμα! Απλά θίχτηκε λίγο ο ανδρισμός μου από την γενική ταυτοποίηση και εξού ζήτησα εξηγήσεις!

Όλα καλά!

Δημοσ.
Έχουν/είχαν κάποια χρησιμότητα στους απέραντους και ευθείς δρόμους της Καλιφόρνια

Η στάση του σώματος είναι πιο βολική για πολύωρα ταξίδια ενώ το μεγάλο μεταξόνιο βοηθά στην άνετη διατήρηση πορείας.

Κι όμως αυτό είναι μύθος. Ίσα ίσα που ισχύει το αντίθετο, γιατί έτσι φορτίζεται η σπονδυλική στήλη. Η καλύτερη στάση για πολύωρο ταξίδι (και λόγω προστασίας από τον αέρα) είναι σε μια sport touring μηχανή.

Και φυσικά αστειεύομουν για τις στρητάδες. Όπως και για τους gay συμφορουμίτες μας.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ότι γύρισα από μία 5θήμερο 1500 χιλιομέτρων στο νησί της Χίου και πραγματικά είμαι τόσο ενθουσιασμένος γιατί δεν περίμενα καθόλου να είναι έτσι το tour αυτό. Η επιτυχία πέρα από κάθε προσδοκία, πραγματικά φοβερό νησί και οι Χιώτες αξίζει να είναι περήφανοι για τον τόπο τους! Απέκτησε το μέρος για λίγο ένα νέο αξιοθέατο που σίγουρα το ζήλευαν οι άλλοι τουρίστες, αυτό μπορούσες να το διαβάσεις ξεκάθαρα στα μάτια τους: BMW F800ST. Ο ήχος του sport-panzer έκλεβε για λίγο την παράσταση από τις καστροπολιτείες. Αλλά κακά τα ψέματα, τα Μεστά και το Πυργί ήταν όλα τα λεφτά. Ότι σκατά και να φτιάξουν οι Γερμανοί με προπέλα ή χωρίς, τα φτιάχνουν για να έρθουν να δουν παραλίες σαν τα Μαύρα Βόλια και την Αποθήκα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ σα γέρος που είμαι έχω πάθει μεγάλο πακέτο και δε μπορώ να κοιμηθώ με τίποτα, όλοι οι γέροι εξάλλου κοιμούνται λίγο. Γι' αυτό λέω να πάρω το δρόμο του μεταξιού στο μέλλον γιατί προς το παρών τα 6000 χιλιόμετρα σε 20 μέρες είναι υπέρ-αρκετά για την ηλικία μου. Tα streetfighter φιλαράκι είναι χόμπυ για σοβαρούς, όχι για Πατήσια- καφέ Θησείο με επιστροφή από λιμανάκια. Και όσοι δεν βρίσκουν ενδιαφέρον να κάνουν τούμπες στο βαρέλι του θανάτου με εντούρο θέλουν να κάνουν άλλα πράγματα, αναλόγως τον χαρακτήρα του καθενός. Το ίδιο ισχύει και για τα μηχανήματα που αναφέρει ο bandito έχοντας μάλλον λάθος κριτήρια χρήσης που τα προσαρμόζει στις δικές του ανάγκες. Άμα αντί για το δρόμο του μεταξιού σκεφτείς να πάρεις τον route 66 για να το λες στα εγγόνια σου, μπορείς να πάρεις stritfighter σαν κλασικός μηχανόβιος που είσαι. Εγώ σε τέτοιου είδους ταξίδια θέλω να απασχολώ το μυαλό μου μόνο με τον κίνδυνο τον Βεδουϊνων.

Δημοσ.

Αλλη μια φορά οι μηχανόβιοι βγάζουν τα σπαθιά για να υπερασπιστουν

την μηχανή ή τον τύπο της μηχανής που τους γουστάρει...

βγάζοντας όλους τους υπόλοιπους: παράλογους, ανάπηρους,

λούγκρες, αδερφές, κλπ κλπ κλασσικά... Ολοι είναι κουλομαρίες

εκτός απο την πάρτη μας...

Τι να πει κανείς... ότι να ναι...

Δημοσ.

Έλα μωρέ. Πλάκα έχει.

Τις ίδιες λεκτικές κόντρες κάναμε και στο καφέ στο Καλλιμάρμαρο, δέκα χρόνια πριν και βάλε. Όλη η παρέα από το αρχαίο message board του moto.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Και οι συζητήσεις για ποδόσφαιρο δεν βγάζουν πουθενά αλλά το 99% του αντρικού κόσμου σπαταλά άφθονες εργατοώρες σε αυτή τη λατρεμένη ενασχόληση. Καλές οι -ίδιου τύπου- συζητήσεις για μηχανές και αυτοκίνητα αρκεί βέβαια να υπάρχει στην κουβέντα και ένα επίπεδο ανθρώπων άνω των 16 ετών. Άμα ο άλλος δεν έχει καν μηχανάκι οι συζητήσεις αυτές βρίσκονται σε αδιέξοδο με πάρα πολλά χιλιόμετρα και σούζες στρίβοντας τσιγάρο στο τεπόζιτο με το άλλο χέρι. Και άμα πιάσουμε να μιλάμε για ραλλίστες στη χώρα, οπωσδήποτε έχουμε το παγκόσμιο ρεκόρ. Είναι ραλλίστες ακόμη κι αυτοί χωρίς όχημα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Παρακαλώ να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στις εκφράσεις μας, ιδίως όταν είναι πιθανό να θίξουν άλλα μέλη.

Εκφράσεις υβριστικές ή προσβλητικές να αποφεύγονται.

Δημοσ.
.... είχα χρόνια 1 Honda MB 50....

Έλα μωρε'συ σύντεκνε, επιτέλους βρίσκω και άλλον που το είχε το θηρίο το ΜΒ. Την πρώτη φορά που το άνοιξα λιγάκι, όταν ρόπιασε ηδονίστηκα λέμε. Θα μου πείς στα 15 αυτό συμβαίνει συνέχεια..

Μετά το ΜΒ και 2-3 παπάκια πήρα και εγώ επιτέλους ένα bros 650, για να μπώ στον κόσμο της μοτοσυκλέτας με αρκετό αλλά όχι υπερβολικό γκάζι, αξιόπιστα, με την γ@μάτη λειτουργία και ήχο του V2, και προπάντως φθηνά :P

Δημοσ.
όταν ρόπιασε ηδονίστηκα λέμε.

Να ξερες τι αναμνήσεις μου ξυπνάς! Αυτές οι 6,5 χιλιάδες στροφές, που σου κάνανε το πέταγμα στις 8 κοντά σε κλάσματα! Ακόμα θυμάμαι το στρώσιμο και το πρώτο ρόπιασμα μετά τα 1500 km!

Να σαι καλά ρε φίλε! Συγκινήθηκα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...