lak10 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Παιδια εχετε μηχανη και αν ναι ποια? Τι σας φταχνει στην μηχανη σας και τι σας την σπαει? Εω εχω ενα atv Kymco mxu 300:)
DIMITRISG Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δεν εχω μηχανη αλλά ειμαι μηχανοβιος ειχα στα νιατα μου ενα παπακι κωλοπειραγμενο και εκανα ολο σουζες Αλλη αισθηση η μηχανη, σου δινει το αισθημα της δυναμης της ελευθεριας της αναρχιας
alex2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Έχω ένα YAMAHA Crypton 100cc αλλά δεν είμαι μηχανόβιος!!! Μου αρέσουν αυτά που είπε ο Δημήτρης αλλα με διάφορα πράγματα που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό σε γνωστούς και μη,φοβάμαι για την σωματική μου ακεραιότητα!Οπότε αυτό δεν μου αρέσει στις μηχανές. Πλάκα πλάκα το θέλει κανένας....το δίνω 600?.
lak10 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 ενα ρητο λεει οτι την μηχανη αν δεν την αγαπας μην την καβαλας
Kagkouros Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δεν είμαι μηχανόβιος απλά τυχαίνει να οδηγάω το Yamaha XT 660. Με φτιάχνει η επιτάχυνση...και με χαλάει ο τρόπος χαμήλωσης ταχύτητας...
lak10 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Μαλλον εκανα λαθος διατυπωση. Οταν λεω μηχανοβιους ενοω αυτους που εχουν μηχανη και οχι τιποτα μαλλιαδες με Harley
Vagos_46 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δηλαδή οι μαλλιάδες με Harley δεν είναι μοτοσυκλετιστές? edit:επίσης υπάρχει αυτό...http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=173441
lak10 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δηλαδή οι μαλλιάδες με Harley δεν είναι μοτοσυκλετιστές? edit:επίσης υπάρχει αυτό...http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=173441 οι χαρλεαδες ειναι μηχανοβιοι οι αλλοι ειναι μοτοσυκλετιστες
papabiris Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 suzuki bandit 400V. λατρευω την οδηγηση με μηχανες. μαρεσει η αισθηση ελευθεριας και η ταχυτητα. επιδοσεις που βρισκεις σε πολυ ακριβα αυτοκινητα Υ.Γ. μην ξεφευγετε απο το θρεντ βαζοντας ταμπελες στο ποιος ειναι ποιος
21century Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Astrea supra 110κυβικα. Καλο για την πόλη και γερό..
bandito Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 suzuki bandit 400V. λατρευω την οδηγηση με μηχανες. μαρεσει η αισθηση ελευθεριας και η ταχυτητα. επιδοσεις που βρισκεις σε πολυ ακριβα αυτοκινητα Υ.Γ. μην ξεφευγετε απο το θρεντ βαζοντας ταμπελες στο ποιος ειναι ποιος Ξεκίνησα με bandit (εξου και το nick). Τώρα εχω ενα gsr-600. Ταμπέλες δεν βάζω αλλα τα harley-like ΔΕΝ είναι μηχανές. Δεν στρίβουν, δεν φρενάρουν, δεν επιταχύνουν. Δεν κάνουν τίποτα απο αυτά που πρέπει να κάνει μια μηχανή. So, αυτοί που τα καβαλάνε μπορεί να είναι οτι να'ναι , αλλά αυτά που καβαλάνε δεν ειναι μηχανές for sure. Παρ'ολο που οδηγάω και αυτοκίνητα κάνω οτι μπορώ για να μην χρειάζεται. Ευτυχώς οδηγάει η γυναίκα μου, και βολεύομαι στην θέση του συνοδηγού.
panagos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Guys τόσα posts και τόσοι λίγοι bikers? Έχω μια Ducati 999 οι χαρλεαδες ειναι μηχανοβιοι οι αλλοι ειναι μοτοσυκλετιστες Τί είπες παλικάρ;;;
iced Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Guys τόσα posts και τόσοι λίγοι bikers? Έχω μια Ducati 999 Με τελειωσες τωρα με την ducati... Μολις παρω το monster δεν θα ξεκολαω απο πανω του...
DIMITRISG Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 οι χαρλεαδες ειναι μηχανοβιοι οι αλλοι ειναι μοτοσυκλετιστες μάλλον ειναι το αναποδο δεν ξερω αν υπαρχει κατοχυρωμένη έννοια εγω θεωρώ μηχανόβιο αυτον που ολο το νοημα της ζωης του ειναι η μηχανη και που οχι μονο θα την καβαλησει για να παει στην δουλεια του αλλα θα κανει και σουζες ,παντιλικια αυτα καταλαβαινα εγω στα 17 και ετσι ένοιωθα. επισης συγκεκριμένο ντυσιμο , τροπος συμπεριφοράς και λεξιλογιο μπαινω φετες και βγαινω τρήματα disco γκομενες κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.