poscaman Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 καλημερα σε ολους!Θα αναφερω απλως ενημερωτικα 2 ζητηματα.Το ενα συνεβει σε εμενα,το αλλο συνεβη σε πολυ φιλικο μου προσωπο (δεν τιθεται ΚΑΝΕΝΑ θεμα αμφισβητισης εννοω) Ζητησε λοιπον ο κολλητος μου τηλεφωνικα στο αντιστοιχο για πιστωτικες καρτες τμημα την μειωση του πιστωτικου του οριο απ'τα 3000 ευρω στα 1300 (default) ευρω.Η συνομιλια καταγραφηκε,(μαλιστα στο τελος της συνομιλιασ σου αραδιαζουν τι και τι εκαναν και σε ρωτανε αν συμφωνεις για να καταγραφει αυτο).Αποτελεσμα?Στον επομενο λογαριασμο το πιστωτικο οριο δεν ειχε παει στα 1300 αλλα στα 4500 ευρω! Προσωπικη πειρα: Απο default εχω πιστωτικο οριο στα 1300 ευρω.ζηταω λοιπον τηλεφωνικα κι εγω αυξηση στα 3000 ευρω.Στελνω κανονικα το εκκαθαριστικο της εφοριας και περιμενω,και περιμενω,και περιμενω....παιρνανε 20 μερες και παιρνω ξανα τηλ.Ρωταω τι εγινε και μου λενε ξερετε,η αυξηση σας δεν εγκριθικε!ρωταω γιατι και μου απαντανε γιατι ετσι!Ηταν αδυνατο ισχυριστηκε η κοπελα να μας πει τον λογο που δεν αυξηθηκε το πιστωτικο μου οριο.Μηπως εχει καποιος καποια παρομοια εμπειρια?οχι τιποτ'αλλο,αλλα να μου εξηγησει και το γιατι.της κοπελας της τα εψαλα κανονικα,αλλα κανενα αποτελεσμα. να σημειωσω οτι η πιστωτικη η "δικη" μου ειναι στο ονομα της μητερας μου,δεν εχει καθυστερησει ποτε καμμια δοση,καθε μηνα πληρωνω ολο το ποσο,εχουμε πολυ υψηλοτερο οικογενειακο εισοδημα απ'αυτο της οικογενειας του κολλητου μου,και απο δανεια εχουμε μονο 2 (των 5000 ευρω εκαστο) τα οποια εξοφλουνται κανονικα
vasso286 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Εγώ έχω μία φίλη που έχει κάνει επανειλημμένα αιτήσεις στη Λαϊκή Τράπεζα για αύξηση του πιστωτικού της ορίου από 1200€ σε 2000€ και της το έχουν αρνηθει. Δεν έχει δάνειο ούτε άλλη κάρτα, δουλεύει τα τελευταία 6 χρόνια στη ίδια ναυτιλιακή εταιρεία και γενικά θα έλεγε κανείς ότι πληρεί τις προϋποθέσεις.
soturin Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η συγχώνευση των 3 τραπεζών.. να τα κάναν μπάχαλο δλδ
poscaman Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 η ολη ιστορια ειχε γινει πριν την συγχωνευση....
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Προσωπικά, θα έγραφα ένα ευγενικό γράμμα στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών, εξηγώντας τους γιατί με χάνουν από πελάτη της Τράπεζάς τους. Σιγά μην τους παρακαλάω κιόλας. :evil:
DrLo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 να σημειωσω οτι η πιστωτικη η "δικη" μου ειναι στο ονομα της μητερας μου,δεν εχει καθυστερησει ποτε καμμια δοση, καθε μηνα πληρωνω ολο το ποσο,εχουμε πολυ υψηλοτερο οικογενειακο εισοδημα απ'αυτο της οικογενειας του κολλητου μου,και απο δανεια εχουμε μονο 2 (των 5000 ευρω εκαστο) τα οποια εξοφλουνται κανονικα[/Quote] Ακριβώς γι' αυτό ίσως
Dr.Strangelove Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Όντως. Οι τράπεζες, που φημίζονται για την απληστία τους, δεν χαίρονται καθόλου όταν εισπράττουν μόνο την συνδρομή και τα ποσοστά από τα καταστήματα. Αν δεν πληρώνεις τόκους δεν σε θεωρούν καλό πελάτη. Αν η κάρτα σου ήταν συνέχεια στο όριο, θα το αύξαναν από μόνοι τους συνέχεια, αρκεί βέβαια να ήσουν συνεπής στις πληρωμές, δηλαδή να πληρώνεις την ελάχιστη καταβολή ή λίγο παραπάνω και χωρίς μεγάλες καθυστερήσεις (οι μικρές δεν τους ενοχλούν γιατί εισπράττουν και τόκους υπερημερίας ).
poscaman Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 σε μια βδομαδα πρεπει να πληρωσω τη δοση.800 κατι ευρω...λετε να δωσω μονο την ελαχιστη καταβολη?και τον επομενο μηνα ποσο "καπελο" θα πληρωσω?
nikoskon Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 λετε να δωσω μονο την ελαχιστη καταβολη?και τον επομενο μηνα ποσο "καπελο" θα πληρωσω? poscaman αν δεν έχεις ιδέα από πιστωτικές,γιατί τις χρησιμοποιείς;
poscaman Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 :)διαβασε το πρωτο μου ποστ κι αμα βγαλεις εσυ λογικο συμπερασμα να μου το πεις κι εμενα.:) την πιστωτικη την χρησιμοποιω για εναν συγκεκριμενο σκοπο.την εξοφλώ κανονικα και δεν καθομαι να μελετησω τι θα συμβει αν δεν την πληρωσω,γιατι δεν το συζητω καν σαν ενδεχομενο....
Pablo_Hasan Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 ποσο καιρο εχεις εσυ την πιστωτικη σου, και ποσο ο φιλος σου; Μηπως ειναι απο καποιο διαστημα και μετα που γινεται η αυξηση του οριου...
poscaman Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 ποσο καιρο εχεις εσυ την πιστωτικη σου, και ποσο ο φιλος σου; Μηπως ειναι απο καποιο διαστημα και μετα που γινεται η αυξηση του οριου... τι να σου πω,με διαφορα 3 μηνων περιπου.τελικα μαλλον θα στειλω γραμμα....
antreaslam Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 κοίταξε, ίσως να έχει γίνει λάθος στην περίπτωση του φίλου σου,και όχι στη δική σου,και να είναι απόφαση της εταιρείας-τράπεζας,να μη δίνει μεγάλα πιστωτικά όρια! επίσης, μπορώ να παραθέσω 1002 μποούρδες ακόμα για το γιατί δε σου έδωσαν την άυξηση,αλλά η σημασία είναι,ότι αφού δεν είσαι ικανοποιημένος, πρέπει να φύγεις από την εν λόγω τράπεζα!
Houston Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 καλός πελάτης για τις τράπεζες είναι ο κακοπληρωτής (εξαίρεση τα μεγάλα δάνεια, στεγαστικά κτλ) ότι αφού δεν είσαι ικανοποιημένος, πρέπει να φύγεις από την εν λόγω τράπεζα! και λοιπόν.... αν είναι να μπλέκεις με πιστωτικές
poscaman Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 και τελικα,στον τελευταιο λογαριασμο,ετσι στο ξαφνικο,ειδα μια σημειωση που λεει οτι το πιστωτικο μας οριο αυξηθηκε απο 1300 στα 2800. ε,δεν πανε καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.