dark elf Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Παιδιά βοηθείστε γιατί δεν με βλέπω καλά. Εδώ και κάποιες εβδομάδες, όταν ανοίγω τον υπολογιστή, μου βγαίνει ένα μήνυμα ότι κάποιο πρόγραμμα απομονώνεται από τα ίδια τα windows χωρίς όμως να το κατονομάζει. Στο παραθυράκι του μηνύματος πάνω αριστερά υπάρχει η ονομασία explorer.exe . Βασικά, αυτό εμφανίστηκε μετά την εγκατάσταση που έκανα του avermedia και του adobe 8.0. Σας το λέω γιατί όποτε βγαίνει το συγκεκριμένο μήνυμα των windows και πατώ οκ τα συγκεκριμένα εικονίδια δεξιά στο system tray εξαφανίζονται. Έπειτα μου βγαίνει το κλασσικό μνμ :αποστολή σφάλματος στην Microsoft. Τι μπορεί να συμβαίνει; Δεν είχε ξαναεμφανιστεί ποτέ πριν και κάθε φορά που τον ανοίγω τσουπ το μήνυμα κάτι που με στενοχωρεί ιδιαίτερα. Τι να πω. Παρακαλώ πείτε μου τι να κάνω. Ευχαριστώ.
michael92 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Λοιπόν δεν είναι κάτι το ανησυχιτικό αν δεν έχεις παρατηρήσει άλλα προβλήματα. Μάλλον θα είναι κάποιο bug του προγράμματος ή κτ τέτοιο, αν δεν σε ενοχλεί το μήνυμα που βγαίνει στην εκκίνηση δεν χρειάζετε να κάνεις τίποτα. Το πρόγραμμα που αναφέρεις δουλεύει τώρα; Τέσπα αν θες να το ξεφορτωθείς απεγκατέστησε το πρόγραμμα που ανέφερες και δοκίμασε να το ξαναεγκαταστήσεις. Αν πάλι δεν το χρειάζεσε μην το ξαναεγκαταστήσεις.
polaki Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Απτο startup σβησε τα συγκεκριμένα δυο που ξεκινάνε. Δεν σου χρειάζονται, όταν τα χρειαστεις έτσι κ αλλιως τα ξεκινάς μόνος σου. Αν δεν υπάρχουν στο startup (το adobe stadar υπάρχει) βρες και κατέβασε ενα προγραμματάκι το startup manager. Δεν χρειάζεσαι καμιά super duper έκδοση, ένα απλό με 300κb να κάνεις τη δουλειά σου.. Free τελείως, ούτε crack ουτε τιποτα.
dark elf Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Έκανα απεγκατάσταση και στα δύο προγράμματα adobe και avermedia αλλά το πρόβλημα παραμένει. Επίσης τα έσβησα και από την έναρξη>εκκίνηση αλλά δυστυχώς το πρόβλημα παραμένει. Έχω εκνευριστεί φοβερά. Πάντως θα σας παρακαλούσα αν μάθετε κάτι που θα μπορεί να σταματήσει αυτό το πρόβλημα κάντε το post να το δω κι εγώ. Προσωπικά δεν έχω βρει άκρη αλλά φορμάτ δεν θέλω να κάνω. Θέλω να σας πω ότι έκανα και το sfc /scannow βάζοντας το cd των windows αλλά δεν μου βρήκε κανένα πρόβλημα. Έτρεξα τα nod32, spybot, avg και adaware αλλά δεν βρέθηκε τίποτα ανησυχητικό. Σας παρακαλώ αν βρείτε κάτι να με ενημερώσετε.
djgenesis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Giaaaa tsekare mia sto Evnt - Viewer. Eimai SIGOUROS oti otan sou kleinei to programma tha dhmiourgeitai entry. De3i click sto MyComputer --> Manage --> Event Viewer Kai den mou les.. mhpws ebales thn Adobe ekdosh tou "theiou?"
badweed Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Απτο startup σβησε τα συγκεκριμένα δυο που ξεκινάνε. Δεν σου χρειάζονται, όταν τα χρειαστεις έτσι κ αλλιως τα ξεκινάς μόνος σου. Αν δεν υπάρχουν στο startup (το adobe stadar υπάρχει) βρες και κατέβασε ενα προγραμματάκι το startup manager. Δεν χρειάζεσαι καμιά super duper έκδοση, ένα απλό με 300κb να κάνεις τη δουλειά σου.. Free τελείως, ούτε crack ουτε τιποτα. το ιδιο μπορεις να κανεις και απο το Start ->Run και γραφεις msconfig
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.