Προς το περιεχόμενο

Ελληνική αρίθμηση λίστας σε ελληνικό word 2007

k8oylos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Έχω μια λίστα Α, B, C, D, E, F κλπ και θέλω να τη μετατρέψω σε Α, Β, Γ κλπ.

Όσο κι αν έψαξα η βιβλιοθήκη αρίθμησης έχει μόνο επιλογές με αγγλικούς χαρακτήρες, ή με νούμερα/λατινικά νούμερα. Πουθενά ελληνικά.

Καμιά ιδέα;

Δημοσ.

Τι να σου πω, υπάρχει η εντολή Define New number format, αλλά και από εκεί δεν μπορείς να το ρυθμίσεις σε Ελληνικά, είναι κυρίως για το αν θα χωρίζωνται οι κουκίδες με παρένθεση Α), τελέια Α. κτλ. Εγώ θα σε συμβούλευα να βάλεις αυτόματη αρίθμιση με αριθμούς.

Δημοσ.
Καλημέρα,

Έχω μια λίστα Α, B, C, D, E, F κλπ και θέλω να τη μετατρέψω σε Α, Β, Γ κλπ.

Όσο κι αν έψαξα η βιβλιοθήκη αρίθμησης έχει μόνο επιλογές με αγγλικούς χαρακτήρες, ή με νούμερα/λατινικά νούμερα. Πουθενά ελληνικά.

Καμιά ιδέα;

Τελικά μπορεί να γίνει?

Δημοσ.

Αυτό είναι πραγματικά ένα πρόβλημα. Μου έχει ψιλοσπάσει τα νεύρα. Γι` αυτό κάποιες φορές αναγκάζομαι και το κάνω χειρωνακτικά ή βάζω αρίθμηση με αριθμούς.

Δημοσ.

Ναι, κι εγώ χειροκίνητα το κάνω, και τη χρησιμοποιώ πολύ συχνά αυτού του είδους την αρίθμηση. Θα βόλευε πολύ να υπήρχε στα ελληνικά, και απορώ που δεν το σκέφτηκαν κατά την ελληνοποίηση του προγράμματος.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
Έχει ξανασυζητηθεί και από όσο ξέρω δεν υπάρχει λύση. Για τα παράπονα στη.... Microsoft:p:-D

Δοκίμασες τη λύση που προτείνω και δεν έπιασε;

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι δεν το δοκίμασα και τώρα που το λες από τις οδηγείς το βλέπω λογικό να πετύχει. Αμφέβαλα:-D γιατί έχει ξανασυζητηθεί και δεν είχε προτείνει κάποιος κάποια λύση. Όταν το δοκιμάσω θα γράψω την εμπειρία μου:-)

Δημοσ.

φίλε μαθηματικέ δεν μπορώ να καταλάβω πώς θα εγκαταστήσω την ελληνική γραμματοσειρά.εκεί είναι το πρόβλημά μου.και κάτι άλλο.μήπως γνωρίζεις κάποιο προγραμματάκι για να γράφω χημικούς τύπους ενώσεων;πιο πολύ με ενδιαφέρει να είναι για οργανική χημεία.ευχαριστώ πολύ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...