Προς το περιεχόμενο

(OptiArc) NEC AD-7173A

Blackfox2k7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχοντας πάρει αυτό το recorder και τοποθετώντας το στο PC μου (P4 3.0GHz Northwood , 1 GB RAM (DDR400),865 Chipset με Intel Onboard κάρτα γραφικών , RealTek Audio & Ethernet , SB Live 24bit , 7600GT 256 RAM AGP,Windows Vista Home Premium) , 3 στις 4 φορές δεν το βλέπει. Υποθέτοντας οτι αυτό είναι κοινό πρόβλημα των Vista (το έκανε κ στο παλιό μου recorder, Liteon :oops:), το προσπέρασα στην αρχή.

Έλα όμως που ακόμα κ όταν το βλέπει (με refresh στην Διαχείριση Συσκευών) , το (τελευταίο την ώρα που γράφεται αυτό) Nero δεν το βλέπει κ μερικές φορές ούτε κ το AnyDVD.

Έχω κατεβάσει το τελευταίο firmware , μίλησα κ με τον προμηθευτή και μου είπε πως γενικότερα αυτό το μοντέλο έχει πρόβλημα και δεν επικεντρώνεται μόνο στο δικό μου μοντέλο.

Τι λέτε , το κρατάω ή το αλλάζω; :confused:

• Moderators
Δημοσ.

Εχμ δεν θα το λεγα πως το συγκεκριμενο μοντελο εχει"γενικοτερα αυτο το προβλημα".Εχω το ιδιο ακριβως optiarc με το firmware της μαμας,δοκιμασμενο σε 3 υπολογιστες και συνολικα σε 3 windows xp pro,και σε vista ultimate 32 και 64 bit και πουθενα δεν εμφανιστηκε το συγκεκριμενο προβλημα.Εκτος βεβαια κ αν ειμαι ο τυχερος της υποθεσης και εχω πεσει στην καλη περιπτωση..

Θα ελεγα πρωτα να δοκιμασεις να το βαλεις σε αλλη θεση ide κ να δεις τι παιζει και μετα αν σου κανει παλι νερα και ειναι εντος εγγυησης,να το πας μια βολτα εκει που το αγορασες..

Ριξε μια ματια κ σε ενα παλιοτερο topic για το συγκεκριμενο μοντελο

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=170040&highlight=AD-7173A

Δημοσ.

Ερώτηση. Το έχω master στο δεύτερο κανάλι με σκλάβο το reader . Να τα σκαντζάρω ή να το φορτώσω στον δίαυλο του δίσκου;

• Moderators
Δημοσ.

Δοκιμες..Δοκιμασε πιθανους συνδυασμους(σπαστικο,ξερω)κ δες τι παιζει!Εγω τωρα το εχω μονο του σε ενα ide κ ενα sata σκληρο κ λειτουργει οκ οπως σου ειπα.Τα προηγουμενα pc ηταν πολυ πιο φορτωμενα με ελαχιστες ελευθερες θεσεις ή καθολου και παλι ομως λειτουργουσε κανονικα.

Δημοσ.

Έβαλα το ίδιο recorder στο μηχάνημα ενός φίλου και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα με την αναγνώρισή του. Το έβαλα μόνο του στο δεύτερο ide κανάλι, αν και δε νομίζω ότι έχει κάποια σημασία αυτό. Έτσι όπως τα λες, κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει στο σύστημά σου.

Δημοσ.

babaiosou oti to exei pano se 80apini kalodiotainia, ta daemon tools kai genikos ta progs gia virtual cd/dvd einai mpelas(exoyn grafti poles selides sto cdfreaks), kai telos 8a elega na afisis to dvd-rw me toys drivers tis microsoft.

btw, exw to 7173A kai mexri stigmis ola einai mia xara, to mono poy ei8ele htan h 80apini kalodiotainia.

Δημοσ.

Έχω πάρει 80pin ταινία για full ata αλλά κάτι δεν πάει καλά . Μου την έχει δώσει κ θα το σουτάρω στο τέλος. Έλεος .... Βέβαια , πρέπει να σουτάρω και τον ΟΤΕ για αποσυγχρονισμό της ADSL , αλλά...

Δημοσ.

Na rotiso, otan 3ekeinas to pc, to bios anagnorizi thn siskeyh?

An thn anagnorizi, tote exeis kapoio problima me ta windows.

Telos an 8es dokimaseto se ena alo pc, gia na eisai sigoyros oti

einai problima toy drive, kai oxi ton win h tou pc.

Δημοσ.

Ναι , ο υπολογιστής το βλέπει . Τα Βίστα ούτε το βλέπουν ούτε το διαβάζουν όπως κ το reader . Μόνο όταν καταργώ το ATA Channel το βλέπει μετά (αφού το ξαναβρεί)...

Δημοσ.

Dokimase na afaireseis apo to startup to anydvd i kai na to kaneis unistall teleios. Giati apo tote pou evala anydvd prin apo kamposes meres kanei kai se mena to ido. Meta pou to afairesa apo to startup ola einai mia hara. Gia kane tin dokimi kai pes mas. Auta se windows XP.

Δημοσ.

Μου παρουσιάστηκε πριν δέκα μέρες περίπου σε Vista.

Ξαφνικά δεν έβλεπε τα drive (Liteon ,Optiarc AD 7173)

Το πρόβλημα λύθηκε ακολουθώντας τις οδηγίες στο παρακάτω Link.

http://support.microsoft.com/kb/320553/el

Υ.Γ.Τα έβλεπε κανονικά στο bios και το device manager τα είχε με ερωτηματικό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...