stamos_k Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Ξέρεις κανείς που μπορώ να βρω παλαιά θέματα για το Proficiency του mishigan και βιβλια προετοιμασιας για το πτυχιο αυτο σε ηλεκτρονικη μορφη κυριως για τεστ και λεξιλογιο?? θα με βοηθουσατε πολυ... περιμενω απαντησεις σας
marialena20 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Καταρχάς καλή τύχη με το proficiency.. Δε νομίζω να τα βρεις κάπου ηλεκτρονικά γιατί και εγώ θυμάμαι όταν έδινα το είχα ψάξει. Πάντως στη σελίδα του hau υπάρχει ένα mail επικοινωνίας. Αν τους στείλεις και τα ζητήσεις νομίζω θα στα δώσουν... Αν δε το βρεις πες μου να στο πω εγώ
billpeppas Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 ελπίζω να μην πας να δώσεις έτσι...Michigan είναι όχι mishigan
michael92 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Πρώτα από όλα για το Michigan μπορείς να βρεις μόνο θέματα εξάσκησης στα βιβλιοπολεία και όχι past papers. Τόσο για το ECCE όσο και για το ECPE διατίθεται ένα μόνο pastpaper το οποίο είναι δωρεάν από τη σελίδα του πανεπιστημίου του Michigan : http://www.lsa.umich.edu/eli/eli_detail/0,2853,25372%255Farticle%255F36620,00.html Σημείωση : Κάθε Part (μέρος) είναι από διαφορετικό τύπου test (FORM A, FORM B, και FORM C αντίστοιχα) ή από διαφορετική εξεταστική περίοδο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.