Akujin Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 μου άρεσε πολύ η isabelle adjani στο possession του zulawski, που το είδα την προηγούμενη βδομάδα.
Members gsarig Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Members Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Μόλις είδα το Naked του Mike Leigh. Δεν θυμάμαι αν έχει αναφερθεί ήδη, αλλά η ερμηνεία του David Thewlis είναι από τις καλύτερες που έχω δει.
Toufas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 απο paul newman, marlon brando, gregory peck, peter o toole κλπ (δηλαδη αντρες ηθοποιους με @@) τι εχετε να προτείνετε?
livewire Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Τον σερ Ίαν στο Gods and Monsters και τον Ντέρεκ Τζάκομπι στο Αγάπη είναι ο διάβολος, χαρχκ!
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Μια που ξεθάφτηκε αυτό το topic, νομίζω πως είναι απαραίτητο να προσθέσουμε στη λίστα τον Joker του Heath Ledger.
censOred Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Μια που ξεθάφτηκε αυτό το topic, νομίζω πως είναι απαραίτητο να προσθέσουμε στη λίστα τον Joker του Heath Ledger. +1 η ερμηνεια του ήταν συγκλονιστική. R.I.P heath ledger
livewire Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 ...και να υπενθυμίσουμε, βεβαίως, τον Πατσίνο του ΆρωμαΓυναίκασ και τον Τομ Χάνκς του ΦόρρεστΚλάπ που παίζουν κρατώντας το μάνιουαλ:"Άκτιν φο' ντάμιζ"!
censOred Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Πατσίνο εκτός από το αρωμα γυναικας (πειστικότατος σαν τυφλός) πολύ καλός και στο carlitos way.. και johnny depp εκτός από ολα του τα γνωστά (finding neverland αυτό ηθελα να το τονίσω και για την ερμηνεία του μικρού που επαιζε) στο libertine δίνει ρέστα. +uma thurman-john travolta στο pulp fiction
Toufas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 ο pacino στο αρωμα ηταν 4ος πιο καλος μετα απο corleone, montana και sonny στο dog day για εμενα! ειδα cool hand luke και slap shot σημερα..πολυ ταλεντο ο newman
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.