Προς το περιεχόμενο

Ταίνιες; Όχι. Ερμηνείες!

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Παρακαλώ τις προτάσεις σας. Ταινίες, όπου το βασικότερο στοιχείο τους είναι η δυνατή ερμηνεία του/των ηθοποιού/ών.

Αν το θέλετε αλλιώς, οι συγκλονιστικότερες ερμηνείες που έχετε ανακαλύψει (και όχι οι καλύτερες ταινίες που έχετε δει).

Αυτές που σας άφησαν άφωνους βρε παιδί μου, πως το λένε; :)

ΥΓ. Θα κάνω αργότερα προτάσεις, στην εξέλιξη της κουβέντας (αν υπάρξει).

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το πρωτο που μου ηρθε στο μυαλο ηταν το scent of a woman.Πιστευω,οτι η ερμηνεια του Πατσινο,ηταν συγκλονιστικη,και απογειωσε την ταινια...

Δημοσ.

Καλά, το άρωμα γυναίκας είναι top αλλά και όπου παίζει ο πατσίνο απογειώνει την ταινία.

Forest Gump - Tom Hanks με τα 1000!!

Και προσωπίκα στο insomnia (λολ) παρά την παρουσία του Πατσίνο το αλατοπίπερο της ταινίας ήταν ο Robin Williams, ο οποίος ενώ έχει καθιερώσει μια ισχυρότατη κωμική εικόνα στηρίζει άψογα έναν πολύ σκοτείνο ρόλο

Δημοσ.

μερικές που μου ηρθαν κουτουρού και με τυχαία σειρά

Sean Pen - I am Sam

Edward Norton - Fight Club + American History X

Mel Gibson - Braveheart

Al Paccino - Scent of a woman

Brad Pitt - Seven + Snatch

Dacota Fanning - Hide and Seek (και γενικά στις πιο πολλές που παίζει, έχει μέλλον το κορίτσι)

Tom Hanks - Terminal

Robin Williams - Goodmorning Vietnam

Δημοσ.

Ωραιο θρεντ!

Ναι,κι εγω συμφωνω για Πατσινο - Αρωμα γυναικας,και για πατσινο γενικα. Επισης ξεχωριζω τους

Τζακ Νικολσον - Λαμψη/Φωλια του Κουκου

Javier Bardem – Mar Adentro

Dustin Hoffman – Kramer vs Kramer

Anthony Hopkins – Silence of the lambs/The Remains of the Day

Robin Williams - Goodmorning Vietnam (α,και το καλυτερο voice acting ως τζινι στο alladin :P )

Daniel Day Lewis - My Left Foot

Phillip Seymour Hoffman – Capote

John Turturro – Barton Fink

O Edward Norton μ'αρεσε πολυ στο Fight Club,αλλα μαλλον προτιμω την ερμηνεια του στην 25η ωρα.

Ειναι κι αλλες,παντως οι συγκλονιστικοτερες για μενα ερμηνειες

ειναι αυτες στις οποιες ο ηθοποιος μεσα απ'το ρολο του περναει μεταβατικα σταδια,αλλαζει-μεταμορφωνεται.

Χμ,δε μπορω να θυμηθω πολλες γυναικες ηθοποιους που με «συγκλονισαν» με τις ερμηνειες τους.

Μʼαρεσε η Frances McDormand στο Fargo -but then,και ο William Macy,στην ιδια ταινια.

Και η Kathy Bates στο Misery

Αρκετα,για την ωρα

cheers

Δημοσ.

Για μένα οι δύο καλύτερες ερμηνείες είναι του Τζακ Νίκολσον στη Λάμψη, που ανέφερε κ ο φίλος zenso και μετά ο Peter Ustinov στο Quo Vandis. Εκπληκτικός στο ρόλο του Νέρωνα.

• Members
Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τον Soturin για τον Robin Williams. Γενικά βρίσκω ταιριαστό να βάλεις έναν καλό κωμικό να υποδυθεί δραματικό ρόλο. Π.χ. νομίζω πως η καλύτερη στιγμή του Τζέρι Λιούις ήταν στον Βασιλιά της Κωμωδίας, του Σκορτσέζε.

Θα θελα κάποτε να δω τον Βέγγο σε ρόλο ψυχοπαθή δολοφόνου - πιστεύω θα ήταν τρομακτικός...

Επίσης, ερμηνείες που μου άρεσαν:

Κέβιν Σπέισι στους Συνήθεις Ύποπτους και στο American Beauty

Μίσα Μπάρτον στα Σκυλιά στη Χλόη (ίσως ο πιο ενδιαφέρων παιδικός ρόλος που έχω δει)

Στίβεν Ρία στο Παιχνίδι των Λυγμών

Ντε Νίρο σε Ταξιτζή, Βασιλιά της Κωμωδίας

Άντονι Χόπκινς στη Σιωπή των Αμνών και στα Απομεινάρια μιας μέρας

Μπιλ Μάρει στο Χαμένοι στη Μετάφραση

Αλ Πατσίνο στο Νονό ν.1 και στον Σημαδεμένο

Τζεφ Μπρίτζες στο Big Lebovsky

Κρίστιαν Μπέιλ στο Machinist

Δημοσ.
Θα θελα κάποτε να δω τον Βέγγο σε ρόλο ψυχοπαθή δολοφόνου - πιστεύω θα ήταν τρομακτικός...

δες την ταινία "Όλα είναι Δρόμος" και βάλε την 2η ιστοριούλα

που παίζει ο Βέγγος. Η ερμηνεία του είναι υπέροχη

Δημοσ.

Οι ερμηνείες του Jim Carrey στα Majestic, Truman Show και Eternal Sunshine. Η ερμηνεία του Robin Williams στον σκοτεινό θάλαμο, καθώς και η ερμηνεία του John Travolta στο Pulp Fiction

Δημοσ.
αλλά και όπου παίζει ο πατσίνο απογειώνει την ταινία.

Θα συμφωνουσα αλλα η τελευταια του ταινια τα 88 λεπτα ειναι επιεικως αισχος.Κριμα γιατι πριν την δω συμφωνουσα μαζι σου.

• Members
Δημοσ.

Δεν το ξερα... θα το κοιτάξω σίγουρα :)

Δημοσ.

Ellen Burstyn στο Requiem for a Dream!

"I just wanted to be on television..."

Μετά το τέλος της 2ης ιστορίας είναι δύσκολο να συνεχίσεις να παρακολουθείς την ταινία... απλά τη κοιτάς αλλά τα μυαλό έχει κολλήσει στο τέλος της 2ης. Πολύ δυνατή σκηνή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...