Προς το περιεχόμενο

Anavathmisi kartas grafikon

dxunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δώσε αν μπορείς περισσότερα στοιχεία γιατί δεν είναι σίγουρα 1 το laptop που διαφημιζόταν με 700ευρώ

Δημοσ.

Δεν αναβαθμίζονται οι κάρτες γραφικών στα laptops φίλε μου.

Τα έχουμε ξαναπει αυτά.

Σε τί δε σε καλύπτει η onboard? Σε games?

Mη μου πεις ότι περίμενες να παίζει games όταν το διάλεξες.

Δημοσ.

oxi,den to pira gia games.apla na epaiza kai kanena paixnidaki den tha itan kako.gia apla paixnidia milao,tupou nba live,fifa...

den mporo na kano tipota dld?

Δημοσ.

nba και fifa δεν είναι καθόλου απλά παιχνιδάκια φίλε μου σε επιπεδο γραφικών...

Να μου λεγες κανα AgeOfEmpires2 να πω ναι.

Δυστυχως το μόνο που μπορείς να κάνεις αν το θες και για games είναι να το πουλήσεις και να πάρεις άλλο χωρίς onboard κάρτα γραφικών.

Δημοσ.

doc1000 πώς μπορώ να μάθω εάν είναι onboard η κάρτα γραφικών? και αν είναι συμφέρει να πάρω καινούριο ή να αλλάξω και mobo μαζί με την γραφικών? thanks!!!

Δημοσ.

Βασικά όλες onboard (ενσωματωμένες στη μητρική) είναι οι κάρτες γραφικών των laptops απ' όσο ξέρω (γι' αυτό και δεν άλλαζουν), εκτός αν μιλάμε για κάποια πανάκριβα νέα μοντέλα της Toshiba που δέχονται αλλαγή κάρτας γραφικών.

Απλά το onboard το είπα με την έννοια του φθηνού κυκλώματος γραφικών όπως είναι και στα desktops που δεν κάνει για παιχνίδια.

Αλλαγή motherboard δεν ξέρω αν γίνεται, θα πρέπει να ρωτήσεις στη HP (τηλ 801 11 75 400) αλλα και πάλι δε νομίζω να συμφέρει.

Δημοσ.

αλλα η συγκεκριμενη τωρα που ειδα τη συνθεση του laptop νομιζω πως δεν ειναι (για να μην μιλησω απολυτα)

Δημοσ.

Παιδια τι το ψαχνετε...

Η vga του ειναι intel 950.Εαν δεν ειναι αυτη ενσωματωμενη τοτε ποια ειναι....

Επισης ασχετα απο τον τυπο της καρτας mxm,mxm2 στην τελικη δεν αξιζει αναβαθμιση της vga γιατι κοστιζουν εξωφρενικα ακριβα,τωρα βαλτε και την εργασια του τεχνικου(για να μην χασετε την εγγυηση)...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...