babylonx Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Κατα τη γνώμη μου το καθεστώς των παχύδερμων και της αναξιοκρατίας που επικρατεί στην κορυφή της διοίκησης του ΟΤΕ είναι υπεύθυνο για όλα. Νομίζετε πως όλοι αυτοί εκεί ψηλά είναι αξιοκρατικά επιλεγμένοι; Με ΑΣΕΠ έχετε την εντύπωση πως διορίστηκαν; Φυσικά και ο ΟΤΕ φταίει για όλα! Από τη στιγμή που κάθε αίτηση για υπηρεσία που στηρίζεται σε ΑΡΥΣ η σε Shared LLU περνάει από τα χέρια του θα έχουμε πάντα προβλήματα! Εγώ μένω στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Προσωπικά έχω Shared LLU Vivodi και η φύση της δουλειάς μου είναι τέτοια που έχω προσωπικές επαφές με τον εδώ πωλητή και τους τεχνικούς. Είμαι ένας από τους ελάχιστους που έχουν ακόμη LLU καθότι η εταιρία για να διατηρήσει το κύρος και την αξιοπιστία της μετά από μπινιά που της έπαιξε ο δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον ΟΤΕ αναγκάστηκε να υποβιβάσει πολλούς πελάτες με CUBE στους οποίους είχε δώσει LLU και να τους περάσει μέσω ΑΡΥΣ. Ακόμη και σήμερα ο πωλητής μου είπε "σκάσε και μη μιλάς γιατί πως και πως ψάχνουν 2-3 ακόμη να τους υποβιβάσουν σε ΑΡΥΣ γιατί δε θέλουμε να έχει κανένας χρήστης LLU μικρότερη ταχύτητα από αυτή που λέμε οτι του δίνουμε". Πόσο τρέχει η 2Mbit που έχω; Στη χειρότερη κατεβάζω με 205 KB/s όταν ακούω άτομα με 8άρες να κατεβάζουν με 500 και να είναι ευχαριστημένοι. Και η εταιρία συνεχίζει τους υποβιβασμούς σε ΑΡΥΣ γιατί και αυτό το 205 το θεωρεί λίγο. Όταν το αφεντικό μου έχει στη δουλειά ΑΡΥΣ 1024 και κατεβάζει στην καλύτερη με 38 KB/s και πρέπει να το δεχτεί γιατί που να βγάλεις άκρη με τα παχύδερμα! Πριν 1μιση χρονο γνωρίζω άτομο που είχε πάρει CUBE και περίμενε 3 μήνες να συνδεθεί όταν οι απαράδεκτοι του ΟΤΕ δεν είχαν πόρτες σε μια τεράστια περιοχή της Θεσσαλονίκης, στην Καλαμαριά. Παίρνει ο άνθρωπος να ρωτήσει τι και πως και τι θα κάνει γιατί ήταν γιατρός και το χρειαζόταν σαν εργαλείο! Η απάντηση του ΟΤΕτζή ήταν: "γιατί μέχρι τώρα που δεν είχατε DSL τι κάνατε δηλαδή;". Αυτή είναι απάντηση από εκπρόσωπο του μεγαλύτερου τηλεπικοινωνιακού φορέα της χώρας μας. Ενός φορέα που θα έπρεπε να έχει κύρος και σοβαρότητα. Ήθελα να ήξερα τι θα έκανε ο αγαπητός φίλος παραπάνω εάν είχε γίνει λάθος στην τιμολόγηση από τον ΟΤΕ. Θεωρεί οτι θα του επέστρεφαν τα λεφτά του; Λάθη συμβαίνουν και είσαι υπεύθυνος εσύ αν δεν ελέγχεις το λογαριασμό σου και έχεις πληρώσει μαμησιατικα. Νομίζεις οτι η Vivodi είχε ανάγκη τα 30 ευρώ που έβγαλε παραπάνω από σένα για να σωθεί; Ακούω παραπάνω το φίλο που κάθεται και αναλώνεται σε θέματα όπως "σε ποιον ανήκουν τα καλώδια". Καλά είμαστε σοβαροί; Και συ αν κουβαλάς έναν πάκο 500ευρα πάνω σου, τα χαρτονομίσματα σαν αντικείμενα ανήκουν στο κράτος. Αλλάζει το γεγονός οτι είναι δικά σου τα χρήματα που αντιπροσωπεύονται; Ανήκουν τα καλώδια στο κράτος, οκ. Ποιός έχει την αποκλειστική δικαιοδοσία της διαχείρησής τους; Η Vivodi μήπως; Γιατί αν την είχε η Vivodi και οι άλλες εταιρίες σε διαβεβαιώ οτι θα έκανε ο καθένας μας αίτηση στις 9 το πρωι και στις 12 θα είχε DSL όπως συμβαίνει άλλωστε στην απεχθή κατα τα άλλα Αμέρικα. Νομίζετε οτι έχει όρεξη καμιά εταιρία να χάνει κέρδη; Τι πουλάνε στο κάτω κάτω; Δεν παράγουν κανένα αγαθό! Υπηρεσίες πουλάνε! Έχουν ένα έτοιμο στημένο δίκτυο, τα στάζουνε για να το φτιάξουν και όταν γίνει βγάζουν νταβατζιλίκι λεφτά! Έχετε την εντύπωση οτι αυτοί δε θέλουν να πάρεις εσύ CUBE, να ενεργοποιηθεί σε 2 μέρες αντι σε 45 και να πάρουν αυτοί τα λεφτά από τον 1ο σου λογαριασμό 43 μέρες νωρίτερα; Απλά είναι τα πράγματα. Και μένα άν ήταν αναγκαστικό να περάσει από τα χέρια μου η αίτηση και η διαδικασία για να πάρει ο πελάτης από τον ανταγωνιστή μου ένα προϊόν θα έκανα ότι περνάει απο το χέρι μου για να του κάνω το βίο αβίοτο και να αναγκαστεί να αγοράσει από μένα που του πουλάω κατευθίαν. Μη στεναχωριέστε πάντως... Δε θα συνεχιστεί για πολύ αυτό το καθεστός. Όταν το ίδιο το κράτος καταστρέφει τον ΟΤΕ και τον κάνει απεχθή στο ευρύ κοινό δε το κάνει τυχαία. Αν ήθελε ο ΟΤΕ θα μπορούσε να δίνει 8Mbit με 10 ευρώ το μήνα και να σε συνδέει και σε 2 ώρες. Έχει έτοιμο δίκτυο και ήταν πολύ πιο πριν έτοιμος από όλους και ακόμη και σήμερα έχει τη μεγαλύτερη κάλυψη. Δε το κάνει όμως... Πως θα πέσει διαφορετικά η τιμή του για να τον αγοράσει ο κάθε Αραβας δισεκατομμυριούχος. Αλλη τιμή θα έχει ο ΟΤΕ με 5 εκατομμύρια πελάτες και άλλη με 500.000 πελάτες. Όταν "με το καλό" ιδιωτικοποιηθεί πλήρως και έχουν όλοι τα ίδια δικαιώματα τότε θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι αλλά θα έχουμε ξεπουλήσει μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες και πηγές εσόδων για τη χώρα γιατί πρέπει κάποια λαμόγια να κυκλοφορούν με Ferrari...
titikos46 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Το επιασες φιλε το νοημα και πολυ σωστα τα εγραψες,εχει ομως κατι θερμοκεφαλος εκει,για αυτους πληρωνει αβερτα κουβερτα προστιμα στην ΕΕΤΤ,αλλα τον χαβα τους αυτοι,ατελειωτα να λεμε για αυτους, δυστυχως αυτοι πανε την τεχνολογια της επικονωνιας στην χωρας μας πισω,και πιο πολυ την περιφερεια ,να δω θελω απο 20/9 που θα ξεκινησει να ανεβασει τα 10Mbps εκει με 2play πως θα το περασει στην Θεσ/νικη. Εαν γνωριζεις στην Πρωτευουσα εχουν γινει πολυ μεγαλες καθυστερησεις ενεργοποιησεων με αποτελεσμα, λογω αγνοια των καταναλωτων ακυρωσαν και τι τους ενδιαφερει αλωστε,αποτελεσμα να κανουν αιτησεις σε αλλες εταιριες και φτου απο την αρχη.Δυστυχως ετσι μας εχουν καταντησει να εξαρτωμεθα απο ανθρωπους, που μαλλον δεν θελουν την προκοπη του τοπου μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.