anthony_88 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Εγω παντως ειμαι απειρως ικανοποιημενος απο τη vivodi. Μονιμως dl στα 225kb/s με γραμμη στα 2Mbit. Ενεργοποιησε μεσα σε 35 μερες, μια βλαβη που προκληθηκε απο εργασιες της ΔΕΗ και φτιαχτηκε μεσα σε 2 μερες. Αψογη συνεργασια και εξυπηρετηση.
Mercyful_Fate Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 3ereis poses grammes zhtaei o ka8e provider k posa dinei o ote?! mallon oxi. Είναι γνωστό ότι η Vivodi δηλώνει εικονική διαθεσιμότητα. Όποιος δεν το παραδέχεται απλώς αρνείται να δει τη πραγματικότητα. Έχει βουήξει ο τόπος ότι κέντρα όπως το ΑΡΗΣ δεν έχουν πόρτες, και γι'αυτό αιτήσεις (όπως και η δική μου, που μετά από 5 μήνες αναμονής έφαγε ακύρωση) κάνουν πολλούς μήνες (4-5-6) προκειμένου να εξυπηρετηθούν. Η Vivo δηλώνει εικονική διαθεσιμότητα (σε κάποια κέντρα, όχι σε όλα) προκειμένου να εγκλωβίσει πελάτες που υπό άλλες συνθήκες (δήλωση μη διαθεσιμότητας) θα τους έχανε. Οι υπηρεσίες της στις περισσότερες περιπτώσεις είναι πολύ καλές (προσωπική εμπειρία), αλλά το τελευταίο χρόνο η οργάνωσή της και η ειλικρίνιά της ως προς τους (υποψήφιους και μη) πελάτες της έχει πιάσει πάτο. Όντος δεν ξέρεις τι λες!Δεν είπα ποτέ ότι σε γνωρίζω προσωπικά,ότι λες άκυρα είπα. Και δεν μου λες,αφου ο ΟΤΕ είναι πρόβλημα τι θα έκαναν οι πάροχοι αν δεν υπήρχε το ήδη έτοιμο δίκτυο του ΟΤΕ ;; Θα σκάβανε όλη την Ελλάδα;; Σόρρυ, αλλά όταν λες ότι το δίκτυο είναι του ΟΤΕ δεν πρέπει να μιλάς για τα άκυρα των άλλων. Το δίκτυο (προφανώς εννοείς το last mile) ανήκει στο ελληνικό κράτος, δηλαδή σε σένα και σε μένα, και ο ΟΤΕ αποτελεί απλώς τον οργανισμό που το διαχειρίζεται και τον συντηρεί, κάτω από συγκεκριμένο καθεστώς και κανονισμούς (και υπό την επίβλεψη της ΕΕΤΤ), ως ο κυρίαρχος, πρόην κρατικός οργανισμός, πάροχος. Ο ΟΤΕ είναι υποχρεωμένος να διαθέτει το δίκτυο αυτό προς χρήση σε άλλους παρόχους, όπως το χρησιμοποιεί και ο ίδιος. Δεν κάνει καμιά χάρη σε κανέναν. Αν δεν υπήρχε ο ΟΤΕ (μιας και αναρωτιέσαι), είτε θα υπήρχε μια άλλη εταιρεία, προην κρατική, είτε δεν θα είχαμε ακόμα ούτε τηλέφωνα. p.s.: για τον φίλο που άνοιξε το thread: φίλε μου, χίλια δίκια έχεις και εγώ μαζί σου, αλλά χωρίς ορθογραφία και σύνταξη κανείς δεν παίρνει στα σοβαρά αυτά που γράφεις. Δε χρειάζεται μόνο να έχεις δίκιο, αλλά πρέπει και να το εκφράζεις με το κατάλληλο ύφος.
spartacus Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Παντως περα απο τις γνωσεις στο βιογραφικο σου,κοιταξε να διορθωσεις και την ορθογραφια σου.φιλικα παντα. μάθε να βάζεις τους τόνους στα γραφόμενά σου και μετά κάνε όσες παρατηρήσεις θέλεις, εδώ ο άνθρωπος καίγεται και εσύ το μόνο που βρήκες να του πεις ήταν να διορθώσει την ορθογραφία του!!!
Hlapatsas Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Αν δεν υπήρχε ο ΟΤΕ (μιας και αναρωτιέσαι), είτε θα υπήρχε μια άλλη εταιρεία, προην κρατική, είτε δεν θα είχαμε ακόμα ούτε τηλέφωνα. Κοίτα να δεις όμως που υπάρχει και αυτός πέρασε τις γραμμές.Ναι για το last mile λεω που ειναι και το μεγαλύτερο μανίκι για να φτιαχτεί φίλε μου.Γιατί τώρα η κάθε ιδιωτική περνάει από ένα κεντρικό δρόμο σε κάθε Δημο τις γραμμές και τα άλλα όλα είναι έτοιμα.Ο αριθμός των χιλιομέτρων αυτών των γραμμών είναι ασύγκριτος...Τέσπα,το είπα και πρίν,σιχαίνομαι τον πΟΤΕ αλλά αναγνωρίζω ότι δίχως αυτόν θα ήμασταν πολύ πίσω στο dsl...
Mercyful_Fate Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Τι σημαίνει "μανίκι"? Σε λεφτά δεν μεταφράζονται όλα τα "μανίκια" στα δημόσια έργα (και γενικότερα στα έργα)? Ο ΟΤΕ έφτιαξε το last mile με λεφτά του δημοσίου, και το εκμεταλλεύτηκε όσο ήταν κρατικός και μόνος. Τώρα που εν μέρει ιδιωτικοποιήθηκε, αν είναι να εκμεταλλεύεται το last mile, τότε θα πρέπει να επιτρέπεται και στους λοιπούς "ιδιωτικούς" να το εκμεταλλεύονται (με το αζημίωτο φυσικά). Το ότι ο ΟΤΕ ήρθε πρώτος και το έφτιαξε δε σημαίνει τπτ. Οποιοσδήποτε είχε έρθει πρώτος, με τους ίδιους πόρους, θα το έφτιαχνε.
Dr.Strangelove Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 δίχως αυτόν θα ήμασταν πολύ πίσω στο dsl... Μπαααα. Χωρίς αυτόν, και με δεδομένο ότι στη θέση του θα υπήρχε κάποια άλλη εταιρεία, μάλλον θα ήμασταν πολύ πιό μπροστά. Εκτός αν πιστεύεις ότι ο ΟΤΕ πέρασε στην εποχή της ευρυζωνικότητας εγκαίρως, οπότε μάλλον τα πρόστιμα που έχουμε φάει από την ΕΕ θα είναι επειδή δεν μας χωνεύουν.
Nomedor Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Μπαααα. Χωρίς αυτόν, και με δεδομένο ότι στη θέση του θα υπήρχε κάποια άλλη εταιρεία, μάλλον θα ήμασταν πολύ πιό μπροστά. Εκτός αν πιστεύεις ότι ο ΟΤΕ πέρασε στην εποχή της ευρυζωνικότητας εγκαίρως, οπότε μάλλον τα πρόστιμα που έχουμε φάει από την ΕΕ θα είναι επειδή δεν μας χωνεύουν. LOL σωστά τα λες! Εγώ από ότι είχα καταλάβει ο ΟΤΕ καθυστέρησε την DSL για να βγάλει τα προβλεπόμενα κέρδη από την ISDN που άργησε να φέρει στην Ελλάδα. Οι περισσότεροι δεν βάλαμε ISDN και πήγαμε καρφί στην DSL αγκαλιά με την PSDN μας
mitsakos13 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 εγώ εχω vivodi 3 χρόνια και δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε απο άποψη ταχυτητας ούτε τιμής. Πρίν 1 μήνα έκανα αναβάθμιση σε 10mbit απεριόριστα σταθερά υπεραστικά με το πάγιο του Ποτε 35? και μπήκε σε 9 μέρες. (δικές τις γραμμές έχω). εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος.μπορεί να είμαι η εξέρεση βέβαια.
titikos46 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Όντος δεν ξέρεις τι λες!Δεν είπα ποτέ ότι σε γνωρίζω προσωπικά,ότι λες άκυρα είπα. Και δεν μου λες,αφου ο ΟΤΕ είναι πρόβλημα τι θα έκαναν οι πάροχοι αν δεν υπήρχε το ήδη έτοιμο δίκτυο του ΟΤΕ ;; Θα σκάβανε όλη την Ελλάδα;; Ποτέ δεν τον υπερασπίζομαι αλλά μην λέμε και ότι θέλουμε,οι εναλακτηκοί και μέσα από το δικό τους δίκτυο για να φτάσουν στα σπίτια μας γραμμές του ΟΤΕ χρησιμοποιούν. Φιλε δεν κατεχεις το αθλημα, το δικτυο δεν ειναι του ΟΤΕ ειναι του Δημοσιου με τα δικα μας λεφτα εγινε ο ΟΤΕ ειναι α.ε. και ειναι συντηρητης του δικτυου μην λεμε οτι θελουμε.
O_iSoViTiS Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Afou eimaste sto thema as po ki ego to makri mou. NAI !!! Na skapsoune olh thn Ellada, giati me to xalko tou kuriou Kokkalh den pame pouthena. H mhpos pisteyete oti me to xalko tha apolaysete oti apolamvanoun se toses alles xores tou kosmou, toso kairo prin apo emas? Gia na prolavo filous pou pithanotata tha mou thesoun praktika zhthmata... DE me noiazei apo pou tha xrhmatodotithei, DE me noiazei poios tha parei protovoulia. Me noiazei oti mas fainontai ola akatorthota kai eimaste ta sourgela pou xoropidame otan sygxronizoume sta 15mbs anti gia 5.
titikos46 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Τωρα ολοι παραπονουμενοι ειστε, ας μπει και ενας ευχαριστημενος, ειμαι στο cabletv, καποιος σε ενα αλλο φορουμ το ονομασε τουρμπο και δεν ειχε αδικο,αναλογα τα καλωδια και την διαθεση του οτε,ενοω των υπαλληλων του οτε, να σου το στησουν σωστα, η εταιρια μαλλον εχει το τελευταιο που ειναι να κανει να το συνδεση,και φυσικα ειναι γνωστο το εως 20Mbps εννοει πολλα, απο τα οποια προσωπικη μου γνωμη αν και δεν ειμαι και γνωστης του αντικειμενου απο καλωδια μεχρι την καλη διαθεση του συντηρητη δικτυου που ειναι ο οτε, αλλα θεατης και χρηστης του τελειου,εχω αυτο το προγραμμα και ειναι παρα πολυ ωραιο απο τηλεφωνα μεχρι τηλεοραση,να ειμαι τυχερος δεν νομιζω.Ξεχασα να σας ενημερωσω και τυχερος μονο σε ενα ειμαι,περιμενα 3 μηνες,και πληρωνω 33 ευρω τιποτε αλλο δεν πληρωσα.
Hlapatsas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Φιλε δεν κατεχεις το αθλημα, το δικτυο δεν ειναι του ΟΤΕ ειναι του Δημοσιου με τα δικα μας λεφτα εγινε ο ΟΤΕ ειναι α.ε. και ειναι συντηρητης του δικτυου μην λεμε οτι θελουμε. Μια χαρά το κατέχω.Εσένα περίμενα να μου το πεις ότι δεν είναι του πΟΤΕ τα καλώδια πλέον!Βλέπεις το έντονο μαύρο;ΠΛΕΟΝ.
titikos46 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 na sou pw mallon dn exeis katalavei gkri apo ti eipw8hke. MPOREI O OTE NA EINAI AUTOS P PAREXEI TA PANTA ALLA OTAN ER8EI H WRA NA T FUGEI PELATHS KANEI TA PANTA GIA NA MH FUGEI O PELATHS. H KA8USTERHSH EINAI MESA S AUTA aganaktei o pelaths me provider logw ka8usterhshs k gurizei ston ote trexei ote filhsei podia pelath. gkegke?! me kourases dn s apantaw se tpt allo ama dn katalaves k pali problhma sou akyra dn lew allwste GIATI TRWEI PROSTIMA O OTE? epeidh lew egw akura mallon xixi . Mono akyra yparxoyn kai leyka
titikos46 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 na sou pw mallon dn exeis katalavei gkri apo ti eipw8hke. MPOREI O OTE NA EINAI AUTOS P PAREXEI TA PANTA ALLA OTAN ER8EI H WRA NA T FUGEI PELATHS KANEI TA PANTA GIA NA MH FUGEI O PELATHS. H KA8USTERHSH EINAI MESA S AUTA aganaktei o pelaths me provider logw ka8usterhshs k gurizei ston ote trexei ote filhsei podia pelath. gkegke?! me kourases dn s apantaw se tpt allo ama dn katalaves k pali problhma sou akyra dn lew allwste GIATI TRWEI PROSTIMA O OTE? epeidh lew egw akura mallon xixi . Kai ta leyka paianonte?
nikoskourtis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 3 ατομα (φιλοι) πηραμε σχεδον ταυτοχρονα τον κυβο. Οταν βρεθηκαν πορτες στην περιοχη μας ενεργοποιηθηκαν οι συνδεσεις. Στους 2 απο τους 3 οι κωδικοι που εστειλε η vivodi με sms δε δουλευαν. Πηραμε τηλεφωνο (40 λεπτα αναμονη) και τελικα μας ειπαν και στις 2 περιπτωσεις οτι ξεχασαν να τους ενεργοποιησουν. Ο ενας φιλος ειχε 2 μηνες internet στα 768 κι οχι στα 1024 και μετα του κοπηκε τελειως, δε συγχρονιζε. Ηρθε ο τεχνικος και του ειπε οτι ολα ειναι ενταξει εκτος απ το router. Αγορασε νεο router το παιδι. Ομως δεν ηταν αυτο. Το router δουλευε κανονικοτατα. Εγω ολα καλα μεχρι να μπω σε αοριστου. Οι λογαρισμοι τοτε αντι για 22 ευρω ερχονταν 38. Επι 2 μηνες με κοροϊδευαν. Τελικα μου ειπαν οτι θα διορθωθει στο λογιστηριο ωστε να βγει σωστος ο επομενος λογαρισμος. Ομως δε δεχονταν με τιποτα να διορθωθουν οι προηγουμενοι. Δηλαδη με εκλεβαν και αφου τους ανακαλυψα και τους πιεσα να σταματησουν να με κλεβουν, σταματησαν, αλλα δε δεχονταν να επιστρεψουν τα μεχρι τοτε κλεψιμεϊκα. Η απαντηση "δε μπορουμε να διορθωσουμε σε καμια περιπτωση προηγουμενο λογαριασμο σας, ομως απο δω και περα θα ερχονται σωστα". Διεκοψα τη συνεργασια μου. Εκανα καταγγελια σε EETT kai συνηγορο καταναλωτη. Σε απανωτες ερωτησεις απο τις αρχες αυτες δεν απαντουσαν. Ακομα και σημερα η vivodi συνεχιζει να γραφει αυτες τις 2 αρχες και εχουν περασει 5 μηνες. Τι αλλο θελει καποιος για να μη θελει να ακουει για τη Vivodi?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.